nzeppos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μπράβο. Με εξαίρεση το Black Mirror τα άλλα 3 τα τελείωσα (ή έφτασα πολύ κοντά στο τέλος) και αυτή την εντύπωση μου άφησαν. Πού να συγκριθούν με το Monkey Island το 2...Ή έστω με το TLJ. Ωστόσο συνεχίζουν να βγαίνουν καλά adventures, π.χ. το σχετικά παλιό Runaway ήταν πολύ καλό. Επίσης όσοι δεν έχουν παίξει το Grim Fandango επιβάλλεται να το δουν το συντομότερο. Κι ας είναι παλιό, από πότε παίζουμε adventure για τα γραφικά (όχι ότι δεν μετράνε κι αυτά).
UnderDoG Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Ρε μάγκες τώρα που λέμε για adventures και ενόψει καλοκαιριού τι θα λέγατε να μαζευόμασταν κάποια άτομα που γουστάρουμε τη φάση και να φτιάχναμε ενα δικό μας adventure σε ags ή σε Wintermute? Ενδιαφέρεται κανένας?
Xorxhs! Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 ξεκινησα με το Dreamfall και ειμαι εντυπωσιασμένος.Δευτερη φορά μετα το Syberia 1 το Dreamfall με εκανε να ταυτιστω με τον χαρακτήρα του παιχνιδιού. Α must play για ολους
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Ρε μάγκες τώρα που λέμε για adventures και ενόψει καλοκαιριού τι θα λέγατε να μαζευόμασταν κάποια άτομα που γουστάρουμε τη φάση και να φτιάχναμε ενα δικό μας adventure σε ags ή σε Wintermute? Ενδιαφέρεται κανένας? [οφφτοπικ] Μπορεί να με ενδιέφερε κάτι τέτοιο. Αυτό τον καιρό είμαι κάπως απασχολημένος με δουλειά/μεταπτυχιακό και ένα άλλο projectακι που τρέχει με το P=NP group Αν ξεκινήσει κάτι σοβαρό (κάντε και ένα ξεχωριστό thread στο forum)' date=' πιθανότατα να σας έρθω... Αλλά όχι με ags (φαίνεται αρκετά προβληματικό και παλιό). Wintermute, AGAST ή Visionaire. [/οφφτοπικ']
morgana Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 hi mipws kserei kaneis to serial number apo to agon the mysterious codex? ki afto kainourgio adventure einai. parepiptontws kalo adventure einai k to csi3 k katholou diskolo... morgana
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.