leukonas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 μTorrent δαγκωτό και χωρίς δεύτερη σκέψη....επεισης για τον φίλο Trapper επειδή ακριβώς το azureus είναι σε java για αυτό ακριβώς είναι βαρύ και είναι ο βασικότερος λόγος να μην το χρησιμοποιήσει κάποιος.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 me seira prothmhshs.. μTorrent,azureus,Bitcomet..
blu-ray Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Φιλαράκο αν έχεις μνήμη πας σε azureus και είσαι ευχαριστημένος να δεν έχεις αρκετη πας σε μTorrent.
xpapias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Ξαναρώτησα αλλά δε μου απάντησε κανείς - ισχύει οτι το Azureus δε χρειάζεται άνοιγμα ports / port forwarding?
takis456 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Ola ta programmata xreiazontai port forwarding ektos k ean xrisimopoiiseis to UPnP. To UPnP analamvanei na anoiksei mono tou tis portes pou xreiazontai. To utorrent kai to azureus to ipostirizoun kai mallon kai to bitcomet. Akoma kai ean den kaneis port forwarding pali 8a mporeis na katevazeis, me tis analoges epiptwseis fisika
zorbas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Μπορει να πει κανεις τι ρυθμισεις θελει το μtorrent? Ειμαι νεος χρηστης και κατι δεν κανω καλα παροτι εχω διαβασει μερικα tutorials. Ας πουμε αλλαξα το πορτ που ειχε default το προγραμμα αλλα απο κει και περα δεν ξερω τι αλλο να κανω για να πιασω καποια σοβαρη ταχυτητα (εχω 512 Φορθνετ) Φανταζομαι θα παιζει ρολο και το οτι ειμαι νεος χρηστης του προγραμματος οποτε σαν ψαρακλας δεν θα εχω αμεσως μεγαλες ταχυτητες ε? Αν μπορει καποιος ας μου πει 2-3 πραματακια τι να κανω
MiaUGR Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Μάλλον θα αρχίσω να χρησιμοποιώ το μTorrent έτσι όπως το κόβω... Μπορεί κανένας καλός άνθρωπος να δημοσιεύσει links για port forwarding; Ευχαριστώ
xpapias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Μάλλον θα αρχίσω να χρησιμοποιώ το μTorrent έτσι όπως το κόβω...Μπορεί κανένας καλός άνθρωπος να δημοσιεύσει links για port forwarding; Ευχαριστώ http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
takis456 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Pigene edw: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm Epelekse to modem/router pou exeis kai sti sinexeia to torrent client pou exeis kai akolou8a tis odigies.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.