gategate Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 To PC μου εχει παρει spyware.Εχω τρεξει το AD-AWARE και το zone alarm αλλα τιποτα. μου δειχνει οτι εντοπισε κατι τα διαγραφω αλλα και παλι δεν εφυγε? Υπαρχει καποια λυση η να προχωρισο σε φορματ??
blueviper Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Για να μη σε στέλνω στο HijackThis, τρέξε κανέναν online scanner...συνιστώ Kaspersky και Ewido.
asmilon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Σημαντικο ειναι να τα τρεξεις αυτα σε Safe Μοde ωστε να μην τρεχουν μαζι και τα spyware μαζι με τον καθαρισμο. Πατα F8 οταν ξεκιναει ο υπολογιστης σου και στις επιλογες που θα σου βγαζει επελεξε Ασφαλη Λειτουργια και κανε τον καθαρισμο σου απο εκει, θα δεις πως θα σου δουλεψουν αψογα μετα ;-)
HamerZ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Κατά την γνώμη μου μην βασίζεσαι μόνο σε ένα πρόγραμμα antispyware κτλ. Δοκίμασε και PestPatrol, ScanSpyware, Spybot Serarch & Destroy, κα
hackermon1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 simfono me tous protolalisantes kane ena post ta log apo to hijackthis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.