Προς το περιεχόμενο

router microcom adsl 2636???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ελπίζω να μην συνεχιστεί η ατυχία μου και να εχει λυθει το πρόβλημα

Δευτερα το ειπαν στον ΟΤΕ

3 ρουτερ;; δεν θα το αντεξω αυτο....

ipomoni den mporeis na kaneis kati allo.tha dixei.isos stiloun kana sinergeio

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λοιπον μου ηρθε χαρτι σημερα απο vivodi με κωδικους και οτι η γραμμη μου ενεργοποιηθηκε 29/6 κ μου δινουν 2 μερες διορια να ενημερωσω αν εχω προβλημα!!!! αλλιως η διαρκεια των 5 μηνων ισχυει απο 29/6 (εγω περιμενα 3 μηνες!!!)

εγω ειχα μιλησει 29/6 το βραδυ γιατι παλι δεν επαιζε κ μου ειπαν οτι δεν εχουν ενημερωση απο ΟΤΕ

δοκιμαζω σημερα το απογευμα τπτ

ξανα το βραδυ τπτ

κανω μια τελευταια προσπαθεια κ το λαμπακι του dsl lnk sto netgear router σταθεροποιειτια επιτελους!!!

ωραια λεω

βαζω κωδικους κ μου βρισκει οτι υπαρχει ενας τυπος διαθεσιμης υπηρεσιας ιντερνετ αλλα δεν ανεφερε adsl

προχωραω κ μου βγαζει οτι δεν εχουν γινει σωστες ρυθμισεις κ να τις ξανακανω κ αν δεν διορθωθει να επικοινωσω με την εταιρεια

ξανακανω ρυθμισεις τπτ

βγαζω το καλωδιο του τηλεφωνου, βγαζω κ το καλωδιο δικτυου κ του ρευματος (συμφωνα με τις οδηγιες )

τα ξαναβαζω κ τωρα το λαμπακι dsl lnk δεν αναβει καν!!!

κανω reset στο router τπτ

τι εκανα λαθος

δεν αντεχω αλλο τα νευρα μου

Δημοσ.

τελος είναι απαράδεκτοι

τους τηλ πάλι σημερα κ το πρόβλημα δνε λυθηκε

κ αυτη την φορά μου είπαν οτι το ρουτερ πρέπει να το στείλω στην ινφοκουεστ και οχι στη βιβοδι!!!!!!!!

τωρα τους στέλνω faχ και τους ενημερώνω οτι αν το πρόβλημα δεν λυθεί εντος της εβδομαδός θα κανω καταγγελία

2 σελίδες εγραψα με όλα όσα εχω ακούσει αυτο τον καιρο

δεν μπορουν να μου λενε να ενημερώσω σε 2 ημέρες αλλιως η σύνδεση μου θα θεωρηθεί ενεργή ενω εγω περιμένω 3 μηνες

Προστασία του καταναλωτη δεν ειναι υπεύθυνη για αυτες τις περιπτώσεις;;

Δημοσ.

το microcom ετσι κ αλλιως τα παιξε πριν καν το χρησιμοποιησω!!!

αγόρασα άλλο ρουτερ Netgear dg 834 και προσπαθω να βρω ρυθμίσεις στο ιντερνετ γιατι με το cd δεν γινεται τπτ

κάτι βρήκα αλλα δυστυχως εχω και μια γραμμή που 1 φορα στις 10 συγχρονιζέται και το λαμπάκι dsl lnk γίνεται πράσινο

το γεγονος που δεν συγχρονιζεται η γραμμή μου πάντα που μπορει να οφείλεται;;

Δημοσ.

to router ton setareis san pppoa vcmux me vpi 8 vci 35 kai to username kai to password sou.b.pigene to stin infoquest na sto allaxei oste na exeis kai ena deutero na kaneis dokimi tautoxrona

Δημοσ.
to router ton setareis san pppoa vcmux me vpi 8 vci 35 kai to username kai to password sou.b.pigene to stin infoquest na sto allaxei oste na exeis kai ena deutero na kaneis dokimi tautoxrona

εχει cd με wizard που κανει ρυθμισεις

οταν ενεργοποιηθει επιτελους ελπιζω να γινουν ολα οκ

το αλλο θα το στειλω Infoquest γιατι για να παω απο εκει χλωμο

Δημοσ.

ego den tha to setara me to cd alla tha empena stin ip tou router kai tha ta ekana apo ekei ola.pigene apo ekei.piso apo ton pouliadi einai .piso apo tin panteio diladi.kathe mera pernao apo ekei

Δημοσ.
ego den tha to setara me to cd alla tha empena stin ip tou router kai tha ta ekana apo ekei ola.pigene apo ekei.piso apo ton pouliadi einai .piso apo tin panteio diladi.kathe mera pernao apo ekei

οκ θα το δοκιμασω παλι γιατι την προηγουμενη φορα που εγραφα την ip του ρουτερ μου εβγαζε παλι το wizard απο το cd , την ιδια σελιδα δλδ κ οχι αυτη που βρηκα στο νετ για να κανω εγω τις ρυθμίσεις

ναι ξέρω που ειναι η infoquest ειχα περασει κ πιο παλια για δουλεια εταιρειας

αλλα δεν προλαβαινω 9-5 να παω γιατι εργαζομαι:???: :???:

σε ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...