PETROS13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 κατάλαβα...με λίγα λόγια αποσυνδέουμε τη δεύτερη συσκευή... Άσχετο..αλλά το πακέτο vivodi σε μένα έχει 2 φίλτρα έτυχε απλά σε μένα ή τα βάζουν για περίπτωση ανάγκης?
poulinos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 se merika paketa bazoun 2 filta se alla bazoun splitter kai paei legontas.
PETROS13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 την ίδια δουλειά δεν κάνουν και τα δύο? (περιμένω+γω τη σύνδεση vivodi).καινούριος ακόμα... κατά τη γνώμη σου πρέπει να κάνω από τώρα τη σύνδεση στο modem ή να περιμένω να ετοιμαστεί η γραμμή πρώτα?
vasoula78 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 φιλτράκι στη γραμμή; δεν ξέρω τι είναι αυτό το καλώδιο φεύγει κατευθείαν απο το κουτί κ πάει στο τηλ πρέπει να προσθέσω κατι; αν είναι να λυθεί το πρόβλημα να το κάνω θα δω τι θα μου πουν αύριο κ θα σας πω
vasoula78 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 σε εμένα είχε 2 splitter κ μου είπαν το ένα είναι για γραμμή pstn και το άλλο για γραμμή isdn
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 vasoula a.dokimase xoris na iparxei katholou to tilefono kai genika na min iparxei tilefono pouthena.ama sigxronisei meta ite tha pareis ena filtro i akoma kalitera tha xrisimopoiiiseis to spliiter pou sou dinei mesa.tha figei ena kalodio apo ton toixo tha paei sto line tou splitter apo to phone tou splitter sto tilefono kai apo to adsl tou spliter ston router.dokimase auta pou sou ipa kai meta pare tin vivodi dioti ekei tha sou lene min po ti.ite dokimazeis xoris to til gia na deis sigoura ti ginetai i alios bazeis to splitter.gia mena dokimase xoris to til gia na ise sigouri oti den exei ginei kati lathos.
vasoula78 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Χωρίς το τηλ εννοείς απευθείας το καλώδιο του τηλ στο ρούτερ; το έχω ήδη δοκιμάσει αλλά τπτ
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 opote kaneis ipomoni n deis ti tha pei i vivo.
vasoula78 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 σφάλμα στην καλωδίωση του ΟΤΕ μου είπαν κ περιμένω κ πάλι τον ΟΤΕ
PETROS13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 καλή υπομονή τότε..δεν πιστεύω πάλι άλλες 15 εργάσιμες???
vasoula78 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 εντάξει μου τα "μάσαγε" ο τεχνικός 1-2 εργάσιμες μου ειπε χρειάζεται αλλα μπορεί να πάρει κ παραπάνω ποτε δεν σου λενε στανταρ ημερομηνία του ειπα για το μη συμβατό ρουτερ που εμου ειπε η συνάδελφος του απο το τεχνικό τμήμα κ μου ειπε οτι ειναι λάθος αυτο κ δεν επρεπε να ειπωθει.... κ οτι πρεπει να το στείλω βιβο για αλλαγη κ οχι Infoquest οπότε καταλαβαίνεις τι μπάχαλο επικρατει
vasoula78 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 τι σφάλμα μπορεί να εχει κανει πάλι ο ΟΤΕ;;; βαρεθηκα
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 to modem to pas ite vivodi ite infoquest.den mporoun na sou poun giati to piges ekei alla gia menakalitera vivodi pisteuo na to pas.b.an ine kati normal mesa se 1 -2 meres to ftiaxnoun.mporei omos na min lithei apo to dslam kai na xriastei na paei sinergeio ekei i kai sinergeio akoma kai stin kolona pou fernei mesa to kalodio.exo dei ta apira paraxena kai sto telos na alazoun kalodio apo tin kolona kai na pezei.opote ekei den pire 1-2 meres alla pire 10 kai.spanio bebea kai auto alla leme.tin proti fora dilonetai vlavi kai to koitane apo to dslam tin deuteri fora ama sinexisei erxetai sinergeio.ta sfalmata tou ote vasoula einai apira .min arxiso na ta grafo edo giati tha me kinigaei o ote.apla kaneis den ta mathenei ola ektos an asxolise me auta opote blepeis oles tis blakies pou ginontai kata kerous.iparxei kai periptosi mi simvatou router kai gia auto o ote tha erthei spiti sou ama ftasei mexri tetoio simeio kai tha dokimasei me to pio simbato router.alcatel speedtouch 530 i 510.
vasoula78 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Ελπίζω να μην συνεχιστεί η ατυχία μου και να εχει λυθει το πρόβλημα Δευτερα το ειπαν στον ΟΤΕ 3 ρουτερ;; δεν θα το αντεξω αυτο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.