Panathinaikara Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 έκανα format και πέρασα τα xp pro sp2 english version. το προβλημά μου είναι ότι όταν ανοίγω αρχεία txt ή παίζω ταινίες δεν αναγνωρίζονται τα ελληνικά αλλά εμφανίζονται στη θέση τους τα γνωστά σκανδιναβικά. Αυτό το πρόβλημα δε το έχω στο firefox όπως φαίνεται και από το post. Να σημειωσω ότι αν γράψω νέα κείμενα txt γράφω κανονικά ελληνικά. Στο Regional and Language settings έχω στην καρτέλα Regionαλ options: Greek και Greece ενώ sto tab advanced έχω English united states. Sto code page conversion tables δεν έχω πειράξει τπτ. Ψιλουποψιάζομαι καμιάρύθμιση εδώ θα έχει πρόβλημα. Καμιά ιδέα;
traianos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Έχεις βάλει όλες τις ελληνικές γραμματοσειρές;
Panathinaikara Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Ok παίδες σορυ που ξεχάστηκα.Κάνοντας αυτ που μου πρότεινε ο alkisg λύθηκε το πρόβλημα.Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά
gianni7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 regional settings and languages στο advance εχω επιλεξει greek αλλα τιποτα εξακολουθω να βλεπω κινεζικα ....δεν εχει λυθει κανενα προβλημα....μεχρι και φορματ εκανα και ξανα τα ιδια...εβαλα και fonts και τιποτα βλεπω σκανδιναβικα οπως ειπε ο φιλος....εβαλα ολες τις ελληνικες γραμματοσειρες και την επιλογη greek στο tab advance.....στο regional options εχω αγγλικα αλλα αυτο δεν επηρεαζει HELPPPPPPPPP PLEAZE ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ
alkisg Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Στο advanced βάλε English, κάνε επανεκκίνηση, βάλε Greek και ξανά επανεκκίνηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.