Προς το περιεχόμενο

Voip + Sagem 800

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά.

μετά απο πολύ ψάξιμο στο google και εδώ έχω κάποιες απορίες...

περιμένω ADSL 512 από ΟΤΕ με μόντεμ SAGEM 800.

θέλω να βάλω VOIP αλλά χωρίς να χρειάζεται να ανοίξω το pc.

1 ) Το Sagem υποχτηρίζει αυτή την δθνατότητα?δηλαδή να του πετάξω μια συσκευή πάνω?

2) Αν ναι , τι συσκευή να του βάλω?κάτι είδα για ΑΤΑ και SIP ATA αλλά μπερδεύτηκα λίγο...Αν όχι,ποιό μόντεμ να βάλω και ποιο hardware να του πετάξω ουτως ώστε να είναι συμβατό με VoipBuster klp klp?

3 ) το θέλω για τους γονείς μου που είναι άσχετοι να με πέρνουνε αγγλία...

οπότε θέλω να είναι απλό...οπότε....αν βάλω όλο το εξοπλισμο οι γονείς μου θα μπορούνε να παίρνουνε και απο ΟΤΕ(ή μάλλον Τελλάς) και απο VOIP?

4) Το VOIP τηλέφωνο,που θα είναι συνδεδεμένο με το μόντεμ,όταν μας καλούνε στο σπίτι θα χτυπάει και αυτό?ή όχι?

Σας παρακαλώ , iluminate me :-D γιατί ξεπουλιόμαστε στα τηλέφωνα και ειδικά όταν είμαι εγώ αγγλία που με πέρνουνε οι γονείς......

Edit : θέλω να μπορύνε να πέρνουνε σε οπιοδήποτε σταθερό ή κινητό....και όχι σε PC ...καταλαβένεται τί ενοώ πιστεύω.

Δημοσ.

Nomizo oti sto site tous toso to VoIPBuster oso kai to skype anaferoun simvato hardware. Apo kei kai pera fantazomai tha xreiazesai kai ena VoIP routeraki pou na exei mia FXS porta gia na sindeeis to tilefono pano kai na stelnei tin klisi pano apo to IP.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...