Προς το περιεχόμενο

restart των windows???

Arxon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια αντιμετωπιζω ενα φαινομενο που απλα θελω να σιγουρευτω οτι το εχει δει και καποιος αλλος. Απο τον καιρο που εβαλα το system mechanic pro 6 το pc οταν ξεκιναει μου κανει μονο του restart. Αυτο γινεται ακομα και αν κανω εγω restart και κλεισω και ανοιξω παραλληλα το modem dsl, μολις μπει στα windows θα κανει δευτερη φορα restart και μετα θα αρχισει να λειτουργει κανονικα. Κανενας που εχει παρατηρησει το ιδιο φαινομενο?

p.s. δεν κανει restart σε ασχετη ωρα, μονο οταν το ανοιγω για πρωτη φορα.

Δημοσ.

οχι βρε φιλε μου,εκανα φορματ και παλι τα ιδια. Απλα ανησυχω μην φταιει ο σκληρος. Αν και αν εφταιγε θα το εκανε και σε αλλες στιγμες. Τι να πω δεν ξερω. Εκανα update στην εκδοση και συνεχιζει τα ιδια. Τουλαχιστον το κανει μονο οταν ξεκιναει και οχι σε ανυποπτη φαση.

Δημοσ.

Μήπως οι δουλειές αυτές που έκανες (uninstall του System Mechanic, format, κτλ.) έγιναν εν μέσω θέρους;; ...Μιλάω για προβλήματα θερμοκρασίας, όπως κατάλαβες. Παίζει να παίζει κάτι τέτοιο; Παλιά που μου'κανε και μένα τέτοια ήταν από τη ζέστη!

...Βέβαια, είναι και το γεγονός ότι στα κάνει συγκεκριμένες στιγμές... Τί να πω;

Δημοσ.

an xoris to programma pezoun ola mia xara meta einai kati san provlima asimbatotitas.kapote den thimame ti itan akrivos alla otan pigena na balo ena sigkekrimeno programma mple othoni sta moutra.oti ekdosi kai na vala to idio eno ola ta alla epezan mia xara.

Δημοσ.

ευχαριστω ρε παιδια για την βοηθεια αλλα απο οτι φαινεται θα πρεπει να το συνηθισω αυτο το restart. Eκτος αν ξεφορτωθω το system mechanic με καποιο αναλογο προγραμμα. Σας ευχαριστω ολους παντως.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Syniths to restart ofeiletai se provlhma hardware.Isws h Ram,h thermokrasia ktlp.eenas tropos einai na afaireseis thn epilogh toy restart kai na to valeis na sou rixnei blue screen.ayto ginete me de3i klik sto " ypologisths mou" ,idiothtes,gia proxwrhmenous an thymamai kala.apla vgazeis to tick apo to restart windows ... .otan sou peta3ei blue screen sou vgazei kati arithmous 0x000000AF px.aytous shmeiwse toys kapou kai phgaine sto http://www.google.com.an theleis mporeis na tous kaneis kai paste edw wste na voithisoume kai emeis.

Δημοσ.

εχω κατι παρομο0ια προβληματα με το συγκεκριμενο προγραμα και εγω μαλον δεν εισαι ο μονος αλλα οχι καθε φορα οπως λες.

να σου πω την αληθεια ειχα το 4 και ειμουνα μια χαρα.

αυτο το 6 δεν το πολυχωνεψα και πολυ απο την αρχη..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...