Προς το περιεχόμενο

Pstn συνδεση και error 678

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα αφορα pstn συνδεση, δεν ηξερα οσο κι αν εψαξα αν επρεπε να γινει ποστ εδω.

Εχω dsl συνδεση με forthnet.

Επειδη μετακινουμε, μαζι με το laptop μου, φροντιζω παντα πριν αναχωρησω απο το σπιτι μου, να αποσυνδεσω το dsl modem, ωστε να μην φαινεται η γραμμη κατειλημμενη και να με αφηνει η forthnet να συνδεθω απο οπουδηποτε ως απλος pstn user.

Συμβαινει λοιπον το εξης τρελο:

ειμαι σε σπιτι, με isdn γραμμη, απο το οποιο δεν μπορω να συνδεθω με forthnet.

Μου βγαζει σφαλμα 678 επειτα απο λιγη ωρα που κανει dialing.

Τυχαινει να εχω και κωδικους(απο φιλο) απο otenet, pstn παντα.

Δοκιμαζω να συνδεθω, συνδεεται αμεσως, και σε σχετικα καλη ταχυτητα(48).

Κοντοστεκομαι και λεω: ιδιο pc, ιδιο modem, ιδια γραμμη(σπιτι), δεν μπορει, κατι γινεται με την forthnet.

Τηλεφωνω στη forthnet και τους εξηγω τα παραπανω.

Οτι δηλαδη με αυτους δεν συνδεομαι, ενω με otenet κατευθειαν. Δεν ειναι κατι που να φταιω εγω ή το pc μου τους λεω.

Και τι μου απαντουν: οτι φταιει ο οτε(πρωτοτυπο ε? για ολα φταιει ο οτε τελικα ή εμείς του τα φορτωνουμε ολα), διοτι λεει, δρομολογει απο αλλους κομβους τα πακετα για οτενετ και απο αλλους για φορθνετ. Ετσι, δεν φταει η forthnet λεει!!! Να τηλεφωνησω στον οτε, να μου δει τι γραμμη(καθαρισμα).

Τι λετε ρε παιδια τους λεω, γυριζω σε ολη την ελλαδα, γινεται οπου παω να ζητω να μου καθαριζουν τις γραμμες?....Τοτε να παμε ολοι σε οτενετ για να εχουμε την καλυτερη δρομολογηση, αν ειναι οντως ετσι!!!

Εγω δεν καταλαβαινω τι φταιει και τι να κανω. Δοκιμασαμε κατι extra initiliazation strings αλλα δεν εγινε τιποτε. Και μου κανει εντυπωση οτι ειναι και isdn η γραμμη, δηλαδη δεν ειναι και εντελως χάλι απο πλευρας ποιοτητας.

Ουσιαστικα, πληρωνω συνδρομη dsl και δεν μπορω να συνδεθω οταν παραστει αναγκη ως pstn.(χωρια που ουσιαστικα τοσες μερες που λειπω απο το σπιτι μου τους χαριζω το bandwidth...)

Δεν ξερω. Μου λεει ψεματα η forthnet? Που ειναι το προβλημα? Τι να κανω?

Ολοι αποποιουνται τις ευθυνες και εγω δεν μπορω να συνδεθω. Και μετα μου λενε για dsl2...οι ηλιθιοι. Οταν δεν μπορω καν να συνδεθω ως pstn.

Δωστε τα φωτα σας παιδια...

Δημοσ.

exoume kai leme.ena ena.katarxin exeis dokimasei apo poles grammes kai me forthnet blepeis 678 kai me allo provider mpeneis i mono apo ekeini tin grammi?ises sigouros oti bazeis to 8962588888 san tilefono kai oxi tis isdn pou ine 8962488888?to isdn sindeetai kai sto proto?deuteron mpeneis me aplo pstn modem pou to kalodio kataligei pano sto isdn?dokimase episis pio new drivers gia to modem.os gnosto kathe eteria xrisimopoiei diaforetiko exoplismo.isos einai san asimbatotita.mporei bebea logo kapoiou mikrou thorivou stin grammi to modem stin periptosi tis otenet na katafernei na rixei tin taxitita kai na ginetai sosta to negotiation kai na mpeneis kai me forthnet na min katafernei to modem sou na rixei tin taxitita opote sou dinoun extra initilaziation commands gia na rixeis tin taxitita me to zori.auta gia arxi.

Δημοσ.

Δοκιμασα forthnet απο μια γραμμη, και μου βγαζει αυτο το σφαλμα. Δεν μου ξανατυχε απο αλλου.

Επειτα, υπαρχει μεν netmod, αλλα εγω παροτι εχω δυνατοτητα συνδεσης ως isdn, συνδεομαι ως pstn user. Απλα την ανεφερα την isdn για να δηλωσω οτι δεν ειναι μια απλη γραμμη.

Επειτα, το νουμερο φυσικα(επακ) δεν το αλλαξα, ειναι το ιδιο που συνδομαι απο αλλου χωρις προβλημα.

Νεοι drivers, δεν υπαρχουν. Η acer, δεν φροντισε να βγαλει νεους...

Δημοσ.
Δοκιμασα forthnet απο μια γραμμη' date=' και μου βγαζει αυτο το σφαλμα. Δεν μου ξανατυχε απο αλλου.

Επειτα, υπαρχει μεν netmod, αλλα εγω παροτι εχω δυνατοτητα συνδεσης ως isdn, συνδεομαι ως pstn user. Απλα την ανεφερα την isdn για να δηλωσω οτι δεν ειναι μια απλη γραμμη.

Επειτα, το νουμερο φυσικα(επακ) δεν το αλλαξα, ειναι το ιδιο που συνδομαι απο αλλου χωρις προβλημα.

Νεοι drivers, δεν υπαρχουν. Η acer, δεν φροντισε να βγαλει νεους...[/quote']

to isdn kanei ligo pio kathari tin grammi alla otan perneis pstn diameso tou isdn katholou apithano na sou kanei auta ta provlimata.px enas filos mou otan ixe pstn empene internet me 14.000 to poli.otan ebale isdn alla empene pali me pstn pige sta 20.000.an empene isdn tote sta 64.ego tha sou protina to parakato.dokimase to laptop kai se mia alli grammi na deis ti ginetai kai b.se simferei na mpeneis isdn apo ekeino to spiti pou pas.ena usb kalodiaki einai deneinai tipota kai tha pigenei pio grigora.oti allo ine kai mporoume na boithisoume tell us

Δημοσ.

Απλα το Netmod ειναι καραχωμενο καπου και δεν βολευει να ειμαι κοντα του με το laptop. Γι αυτο προτιμω εστω καπως μικροτερη ταχυτητα.

Αλλα δεν μπορω να χωνεψω: ιδιο λαπτοπ, ιδια γραμμη, με οτενετ μπαινει, με forthnet δεν μπαινει.

Αν δεν ειχα και την εφεδρικη οτενετ θα μπορουσαν να μου λενε οτι θελουν στη φορθνετ και εγω να τους πιστευω...

Οταν λες να δοκιμασω αλλη γραμμη τι εννοεις? Στο συγκεκριμενο σπιτι? Πως? Ή αν παω σε αλλο σπιτι?

Δημοσ.

ennoo apo allo spiti.xonepse to den xero pos alios na sto po.exo petixei kati paromoio me crypto best.me forthnet empene me acn den empene.den eftege omos i acn afou me allo modem empena alla i blakia to crypto.ine san asimbatotita kai den ginetai sosta to negotation.isos mia extra command na to ftiaxei alla iparxoun apires ekei ine to provlima.skepsou to san adsl.iparxei intracom dslam iparxei siemens dslam iparxei marak kai paei legontas.ego pou pefto se siemens giati na klidono tin grammi se 448 eno o allos sto intracom na tin klidonei sta 384.o exoplismos allazei kai isos me allo laptop na mpeis kanonika me forthnet.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω, οντως με διαφωτισες. Βεβαια, λυση, ειναι δυσκολο να βρεθει αν καταλαβα καλα. Μαλλον ειναι μη σου τυχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...