Kandinsky Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Thanx! Btw, μπράβο για τη νέα σας μεταγραφή. Αν είναι οκ ο Ζήκος, θα βοηθήσει πάρα πολύ την ΑΕΚ.
N1ghtW0lf Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 ειναι οντως ο καλυτερος αμυντικος χαφ και πιστευω θα καλυψει επαξια τη θεση μαζι με τον Εμερσον. Ειδωμεν!
Bougas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Α και κατι αλλο, απο τα 5 που λες, δεν ειχα κοντη-γεωργεα, τον κοντη εσυ τον ειχες, θυμησου λιγο... 4η-5η αλλαγη δεν ητανε?σε σας βασικοτατος και αναντικαταστατος ειναι οντως ο καλυτερος αμυντικος χαφ πολυ καλος,ομως δευτερος μετα τον στολτιδη! ΥΓ.ασε την αεκ,και ανεβασε κανα γκολ pro evolution 5.
blueviper Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Οσο, για το Μακη, ενταξει χιουμορ ητανε, καθως ειναι τρελαμενος βαζελος, δεν το ειπα για την ιδιοτητα του κρυφοκαμεραμαν-τα-βγαζω-ολα-στη-φορα. Με βεβαιότητα της τάξης του 97.4%, δηλώνω πως ο Μάκης είναι οπαδός της ΑΕΚ κι όχι του Παναθηναϊκού...αντιγράφω και σχετικές δηλώσεις του που είναι πασίδηλο: "Είμαι πολύ στεναχωρημένος από το γεγονός ότι η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια δυστυχώς δεν είχε ποτέ έναν επιχειρηματία σωστό που θα μπορούσε να αναλάβει την ΠΑΕ. Δεν είχε το μάνατζμεντ που έπρεπε και δεν είχε την τύχη, όπως και άλλες σπουδαίες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής, ο Πανιώνιος. Όταν αγαπάς μια ομάδα πιστεύεις ότι όλα θα πάνε καλύτερα. Δεν πάω κόντρα στον Ντέμη, έχω πει ότι από τις ενδείξεις και τα στοιχεία που έχω, από τις επαφές που έχω κάνει με πολύ σημαντικά πρόσωπα στην ΑΕΚ, έχω την αίσθηση ότι δεν είναι το κατάλληλο πρόσωπο". Edit: Κάτι πρόσθετο, με βάση και τα όσα ανέφερε παραπάνω ο Μάκης παλαιότερα. Ευτυχώς εν τέλει που υπήρξε κι ο Ντέμης, που με όλα τα στραβά κι ανάποδά του, κατόρθωσε να φέρει στα ίσα του το καράβι και να νοιώθουν κι οι ποδοσφαιριστές μια σχετική ασφάλεια, ώστε να αποδώσουν τα δέοντα. Φαίνεται πως η ομάδα κινείται στη σωστή πορεία κι αν ήμουν οπαδός της ΑΕΚ θα έδινα την απαραίτητη πίστωση χρόνου για να περάσει σε επίπεδο σοβαρού πρωταθλητισμού, με δεδομένο πως ενισχύθηκαν (λιγότερο ή περισσότερο) κι οι ανταγωνιστές. Κυρίως όμως εκμηδενισμό της γκρίνιας, του εμφυλίου και της μεμψιμοιρίας που κατατρέχει τα τελευταία χρόνια το κίτρινο στρατόπεδο και τείνει να το ΠΑΟΚτσίσει. Ενδοσκόπηση, αυτοκριτική και αθόρυβο έργο (το οποίο και φαίνεται πως γίνεται πλέον) θα βοηθήσουν ώστε να ξεφύγει από την αγκύλωση της νοοτροπίας "περασμένα μεγαλεία", μπας και τα επαναφέρει.
kostelo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Παιδια ο Μακης ειναι οντως δηλωμενος ΑΕΚτζης κι αυτο ειναι στανταρ.
N1ghtW0lf Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 παιδια λαθος μου τοτε, γραψτε λαθος! Α ρε Bouga, ειμαι Ροδο, και δεν παιζω Προ εδω, απολαμβανω τα μπανακια μου και τις μπυριτσες μου.
Christav Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Ουφ! Επιτελους! Τι ωραια αυτη η μελωδια στο τελος!;-)
subdee Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Champion's League και τα μυαλά στα κάγκελα... Που είναι τα πράσινα ανθρωπάκια τώρα;
gio@ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Kαλα ε τους καναμε να χασουν τη μπαλα!!!! Ο προπονητης τους πως δεν εκλαψε!! Επρεπε να χαμε βαλει πολλα περισσοτερα αλλα αφου στην τελικη..... Σημερα τα δαμε ολα!!!
Christav Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Καρδιακους θα μας κανει αυτη η ομαδα! Βαλτε εκει ενα γκολ μη το φαμε μετα και ψαχνομαστε...Παλι καλα περασαμε...Και τωρα θελουμε τη Τσελσι!!!
blueviper Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, περισσότερο θέαμα παρουσίασε ο φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ F1 και Ελλήνων All-Star στον Alpha. Μέτρια πράγματα σε επίπεδο απόδοσης κι ελπίζω να βελτιωθεί συνολικά, γιατί το CL δεν είναι παίξε γέλασε (κι αυτό αφορά τους πάντες). Οι Σκωτσέζοι ήταν τσουρουκάδες και το ψιλοκράξιμο που έπεσε όταν μείνανε με 9 παίχτες κι η ΑΕΚ δεν κατόρθωνε να αποδείξει ουσιαστικά την υπεροχή της, δεν είναι καλός οιωνός. Υπάρχει χρόνος φυσικά και καλό είναι να τον εκμεταλλευθεί.
kostelo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Ρε παιδια τα χουμε πει. Η ΑΕΚ δεν εχει σεντερ φορ μπροστα, κανονικο σεντερ φορ περιοχης. Καλος ο Καπετανος αλλα μικρος ακομα και απειρος, ο Λυμπε ειναι επιτελικος κανονικα οποτε εκει ποναει η ομαδα καθως και στη μερια του δεξιου μπακ αφου ο Παουτασος ηταν τραγικος για αλλο ενα παιχνιδι. Φταναμε για την πλακα μας στην περιοχη της αλλης αλλα δεν ηξεραν τι να την κανουν και τη γυριζαν συνεχεια μπρος πισω και δεξια αριστερα κι αυτο ειναι οντως προβλημα. Μη λεμε ομως οτι δεν επαιξε και μπαλα. Φασεις εκανε αρκετες πριν το πρωτο γκολ αν και ξενερωσα με το πεναλτυ, τοσο που ηθελα να το χασει για να βαλουν κανονικο γκολ.
Kandinsky Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Όχι ρε παιδιά, δε θα ήταν σωστό να μπουν κι άλλα γκολ. Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε στην Έρα Σπορ από ΑΕΚτζή δημοσιογράφο, "όταν το πρώτο γκολ που βάλαμε είναι με ψιλοαμφισβητούμενο πέναλτι (κατ' αυτόν, εγώ δεν το είδα και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη και ούτε έχει και νόημα στην τελική), όταν παίζουν οι άλλοι με 9, ε δεν είναι σωστό να μην τηρήσεις και λίγο fair play και δεν μου άρεσε που ο Φερέρ τους φώναζε μετά το 2-0 να βγουν να βάλουν κι άλλα. Ποτέ δεν ξέρεις τί γίνεται και αύριο μεθαύριο μπορεί να είμαστε εμείς απ' την άλλη πλευρά". Συμφωνώ. Εφόσον εξασφαλίστηκε η πρόκριση άσε και στους άλλους λίγη αξιοπρέπεια, άλλωστε δεν είσαι η Ρεάλ για να μη φοβάσαι τίποτα.
The_player Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Θα πω παλι την αποψη μου σαν αντικειμενικος παρατηρητης. Καταρχην θα αναφερω τα θετικα. 1.Μεγαλη η σημασια της προκρισης και για την ΑΕΚ και για τις ελληνικες ομαδες.Το κυριοτερο ειναι οτι επιτευχθηκε με νικη οποτε 2 νικες ειναι ηδη στο σακουλακι μας.Τεραστια και η οικονομικη ανασα της ΠΑΕ η οποια θα εχει και πολλα εσοδα απο εισητηρια (ηδη φανηκε χθες με 45.000 κοσμο). 2.Η ΑΕΚ μπορει μονο να φανει καλυτερη απο αυτην την ΑΕΚ που ειδαμε μεχρι τωρα.Καταρχην ειχε αγχος κατι που φανηκε οταν απελευθερωθηκε μετα το πεναλντι.Στους ομιλους εχω την εντυπωση οτι θα παιξει με αγνοια κινδυνου και αυτο την καθιστα επικινδυνη.Επιπλεον τον στοχο της στην Ευρωπη τον πετυχε οποτε οτι κανει απο εδω και περα ειναι +. 3.Στα + η πολυ καλη εμφανιση του Βραζιλιανου Σεζαρ που αμα κοψει τις περιττες ενεργειες και σουτ και βαλει λιγο μυαλο θα εξελιχθει σε μεγαλη μοναδα...Και τα προηγουμενα χρονια ηταν καλος αλλα μαλλον τωρα εχει απελευθερωθει και αποδιδει καλυτερα...Οσο για τον Γεωργεα , πιστευω οτι με την κληση του στην Εθνικη του ανοιγει και μια πορτα για την Ευρωπη ,φιλοτιμος,ταχυτητα,αντιληψη,ξεπεταγμα....αν δουλεψει λιγο στη σεντρα και στα σουτ...εχω να πω για τεραστια εξελιξη...Να μην ξεχασω τον Τοζερ...που μολις μπηκε εδωσε σεντρα λουκουμι το γκολ του Λυμπεροπουλου.. 4.Το στοιχημα του Ντεμη πετυχε.Χαρηκα για αυτο γιατι ειναι ανθρωπος που εχει αλλη φιλοσοφια για το ποδοσφαιρο απο τους γνωστους "παραγκες" ...Αυτη η προκριση θα τον βοηθησει στο εργο του να πετυχει...Και δεν ειναι μονο ο Ντεμης ειναι ολη η ομαδα....Εχω και εγω καποιον γνωστο...εκει και ξερω οτι γινεται καλη δουλεια.. τα - 1.Ειχε προβληματα η ΑΕΚ στο παιχνιδι και πιστευω οτι αν δεν μενανε με 9 μπορει να μην κερδιζε(δεν μιλαω για προκριση).Οι Σκοτσεζοι ηταν απειλητικοι και τις 2 φασεις στην αρχη περασανε απο τον Δελλα (Θυμηθειτε την φαση) πιστευω οτι με Αλεξοπουλο θα ειναι καλυτερα τα πραγματα...προβλημα ειχε και στα δεξια...οπου ο Λαγος ηταν αφαντος, καταρχην ειναι αριστερο χαφ αλλα (πιστευω οτι δεν του ταιριαζει το συστημα...στον Ηρακλη επαιζε σε 4-4-2 και 4-5-1) και ειναι και αγχωμενος....Ο Παουτασο μαλλον μετριος .....και παλι... 2.Η γκρινια....και ο ενθουσιασμος..του κοσμου...Τετοιον κοσμο σαν της ΑΕΚ δεν εχω ξαναδει...Χαλαρωστε ρε παιδια...με το που κατι δεν παει καλα αρχιζει η γκρινια...και νομιζω οτι καπου στο 65 ακουσα και κατι γιουχες....ειναι αρχη ακομα...δεν ειναι σταθερη η ομαδα...παιζει τον πιο καθοριστικο αγωνα και γιουχαρεις..? ΕΛΕΟΣ....Μετα τον Αγωνα της Σκωτιας ολοι νομιζανε οτι θα παρουν το Ch.League... 3.Μετα τον αγωνα της Σκωτιας ειχα πει οτι η ΑΕΚ χρειαζεται δημ Χαφ,Αμυντικο Χαφ και σεντερ Φορ....Δημ Χαφ δεν πηρε...αλλα ετσι οπως ειδα τον Τοζερ...πιστευω την κατεχει την μπαλα....Αμ.Χαφ πηρε τον Ζηκο και καλα εκανε....Θα ξεκουρασει λιγο τον Εμερσον...πηρε και Σεντερ φορ...μονο που δεν κανει την διαφορα παιδια...Μιλωντας χθες με εναν φιλο Σερβο στα ποδοσφαιρικα Chatroom...μου ειπε οτι ο Σλισκοβιτς (ο παλιος αυτος παικτης της ΑΕΚ με την τουφα στο μαλι) ηταν μακραν καλυτερος....και οτι δεν ειναι τυχαιο που ο Ντελιμπασιτς..δεν παιζει ουτε καν....Στην Νεα εθνικη Ομαδα του Μαυροβουνιου....Φανηκε και χθες....η ελειψη Σεντερ φορ...Μακαρι να σκοραρουν οι Μεσοι...
N1ghtW0lf Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Τhe_player και παλι συμφωνω μαζι σου, αλλα θα διαφωνησω σε 1 απο τα - που εθεσες! Ο Ντελιμπασιτς και ο Μαντουκα καταρχας εχτες δεν ειχαν δικαιωμα συμμετοχης, καθως αποκτηθηκαν τελευταια στιγμη και δεν ειχαν δηλωθει. Συμφωνω μαζι σου με το γιουχαισμα, ηταν αδικο και ασχημο! Επισης, για τον Παουτασο και τον Λαγο ιδιαιτερα δινω πιστωση χρονου, αφηστε τους να εγκληματιστουν στην ομαδα, να παρουν αγωνες στα ποδια τους, να μαθουν την νεα νοοτροπια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.