N1ghtW0lf Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Bougas συμφωνω αν γινει η ειπωθει 1-2 φορες οταν γινεται επανηλειμενα ομως? Το επανηλειμενο δεν δειχνει χαβαλε, δειχνει υποτιμηση...
Bougas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Αφού βλέπεις οτι μας πειράζει και εσυ το συνεχίζεις.Τι να πω δεν καταλαβαίνεις. αν σε πειραζει,το να γελανε με την ομαδα σου,τι να πω.... προτειμω να εκνευριζομαι,με ποιο σημαντικα πραματα φιλε μου.λιγη σημασια δινω για το ποδοσφαιρο.δεν θα αρρωστησω κιολας. N1ghtW0lf,για ποσταρε μου,ολα μου τα ποστ που εχω ειρωνευτει την αεκ στο τοπικ σας.δεν νομιζω να ειναι πανω απο 1-2 οπως λες...
N1ghtW0lf Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 μα δεν μιλαω συγκεκριμενα για σενα φιλε μου, γενικα μιλαω... η πλακα αλλωστε ειναι καλοπροαιρετη και καλοδεχουμενη, αλλα εμενα τουλαχιστον εμενα σχολια και ποστς του τυπου 3αρα περσι,5αρα φετος δεν με πειραζουνε... με ενοχλει ομως το γεγονος πως καποιοι δεν σκεφτονται, κυριως γαυροι, ΠΩΣ εχουν φτασει εκει που ειναι και με ποιο τροπο...
szaf Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 ακριβως ετσι ειναι παλικαρια μου' date=' καταλαβες ποια ειναι η διαφορα φιλε BOUGAS? no offense, etsi? εννοουσα ηλιθιες τις αποψεις και τις εκφρασεις του τυπου γιατι αυτα ειναι κακιες, αν καλοσκεφτεις καποια πραγματα, θα καταλαβεις, οχι μονο εσυ, ολοι οι γαβροβαζελοι για αυτο φιλε player για οτι ειπες, σου βγαζω το καπελο, οπως τα ειπες ειναι![/quote'] N1ghtwolf, και γω αεκτζης είμαι..το post πήγαινε στον bougas, επειδή τον πέρασα για βάζελο γι'αυτό και το σχόλιο για το uefa και για την 3άρα! γενικά πάντως, το ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα άλλο παρά χαβαλές. Να πάμε στο γήπεδο να δούμε την ομάδα μας, να ευχαριστηθούμε, να πειράξουμε τον κολλητό μας...that's all!
N1ghtW0lf Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 παιδες, αλιμονο, συμφωνω ταμαλα, αλλωστε και εγω με εναν φιλο μου γαυρο, πειραγματα κανουμε και λεμε διαφορα, εγω για δαφνοστεφανωμενη αδερφη, και αυτος για δικεφαλη κοτα, ενταξει, πειραγματα ειναι... Δεν ειπα αλλωστε οτι δεν μου αρεσουν τα πειραγματα, απλα πιστευω πως ποστς του τυπου, 3αρα περσι, 3αρα φετος, 5αρα του χρονου, 4αρα κα8ε χρονο τα θεωρω κακια, γιατι καποιοι δεν αναλογιζονται καποιες καταστασεις, αυτο τουλαχιστον εμενα με στεναχωρει...
Bougas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 ενω το...πως περνετε τα πρωταθληματα δεν ειναι κακια?
N1ghtW0lf Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 ειναι ρητορικη ερωτηση, στην οποια το 80% του ελληνικου πλυθυσμου γνωριζει την απαντηση... αν δεν την γνωριζεις, ρωτα τον Τριανταφυλλοπουλο, φανταζομαι πως θα χαρει ιδιαιτερα να σου απαντησει...
Bougas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 πηρα τηλεφωνο το μακη,και μου ειπε οτι απο τα 9,τα 5 επρεπε να τα παρει η ομαδαρα του κοντη και του γεωργεα. το 80% ειναι λιγο δυσκολο να μου απαντησει,καθως ειναι ολοι τους ολυμπιακοι. μηπως να αρκεστεις στο υπολοιπο 20%?
blueviper Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 ρωτα τον Τριανταφυλλοπουλο Βρήκες τώρα κι εσύ δημοσιογράφο υπόδειγμα αξιοπιστίας να προβάλλεις ως υπέρτατο αποδείκτικό στοιχείο. Δεν έχω καμία αμφιβολία για τις βρωμιές του Σώκρατες, αλλά άμα ήταν μάγκας ο κάθε δημοσιογραφίσκος, ας παρείχε τα ντοκουμέντα του στη δικαιοσύνη για να αποφανθεί. Λυπάμαι, αλλά δεν έχω και σε μεγάλη υπόληψη τον κύριο Κρυφή Κάμερα.
Str Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Λιγα λογια για τον Γεωργεα γιατι οπως ολοι ξερουν: "Γεωργεα-Γεωργεα!!!! τα φυτά στην Καλαματα ειν' ωραια!!!!" και κανει και γαμω τις δουλειες σαν στοπερ.... τυφλα να εχει ο Γεωργατος-θελω-να-γινω-ρουμπερτου-καρλους!!!!!
kostelo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Πλακα πλακα ο Γεωργεας μπορει να μη ξερει μπαλα (φαινεται αλλωστε αυτο) αλλα μακαρι να ειχαν πολλοι "περιπατητες" το φιλοτιμο του Γεωργεα. Γι αυτο το λογο ειναι ακομα στην ΑΕΚ και δεν εχει παρει ποδι. Το παιδι τα δινει ολα και φανηκε και περσι και φανηκε και στο παιχνιδι στη Σκωτια τις προαλλες.
Str Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 την τριπλιτσα απο αριστερα ΠΑΝΩ απο τη μεσαια γραμμη τη θυμασαι που εκανε σε 1-2 παικτες της Χαρτς??? παντα κανει κανα δυα τετοια σε καθε αγωνα... και μονο και μονο οτι ανεβαινει στο υψος της μεγαλης (αντίπαλης) περιοχής και αναγκαζει αμυντικους να τον μαρκαρουν (και να τους περναει) δειχνει φιλοτιμο... εγω πολυ τον γουσταρω...
Kandinsky Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Για τα ελληνικά δεδομένα απλώς ανεκτός. Κάτι σαν Πάντουρας δλδ, που αν δεν έπαιζε στον Ολυμπιακό θα ήτο μεγάλος αστέρας στον Άρη, την Προοδευτική και λοιπές μεγάλες δυνάμεις.
N1ghtW0lf Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 το 80% ειναι λιγο δυσκολο να μου απαντησει,καθως ειναι ολοι τους ολυμπιακοι καλα, χαλαρωσε, πιες κανα καφε... ειπαμε εισαστε πολλοι, αλλα οχι και ετσι... Οσο, για το Μακη, ενταξει χιουμορ ητανε, καθως ειναι τρελαμενος βαζελος, δεν το ειπα για την ιδιοτητα του κρυφοκαμεραμαν-τα-βγαζω-ολα-στη-φορα. Α και κατι αλλο, απο τα 5 που λες, δεν ειχα κοντη-γεωργεα, τον κοντη εσυ τον ειχες, θυμησου λιγο...
N1ghtW0lf Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 α Kandinsky, η περιοχη σου Κερατσινσκι ειναι ολα τα λεφτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.