Προς το περιεχόμενο

ΑΕΚ!!!

tromeros dennis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The_player Oτι και να'σαι μια χαρά τα είπες. Εγώ που είμαι αεκτζής είδα αυτά που είδες και συ.

Bougas Φίλε μου οι προπονητές κρίνονται εκ του αποτελέσματος και όχι με βάση του ονόματος που έχουνε. Δηλαδή τον δικό σας τον σκανδιναβό τον ήξερε κανείς εκτός απο την μάνα του? Δεν θα σου πω οτι ήξερα τον φερέρ, αλλά οποιοσδήποτε προπονητής (και είναι ο πρώτος ισπανός που έρχεται στην ελλάδα) στην ισπανία όσο άγνωστος και να είναι, αφού δουλεύει εκεί κάτι παραπάνω θα ξέρει απο τον αλέφαντο και τον λεμονή δεν νομίζεις?

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ!!!

ποσα χρονια θα παιζαμε εκεινο το ποδοσφαιρο του Σαντος ρε γμτ....

και το καλο ηταν πως κανανε πολλα σουτ, εστω και για εκγρήγορση...

επιτέλους, ειδα μπαλα! ευχαριστω θεε μου... δεν με νοιαζει το πρωταθλημα, δε με νοιαζει το κυπελο, θελω απλα να βλεπω μπαλα... και ο Φερερ, γνωστος ή αγνωστος, μου το εδωσε...

Δημοσ.

Ε καλά ένα ματς είδαμε... μακάρι να περάσει η ΑΕΚ (που το θεωρώ σίγουρο πλέον), να πάρει τα 10 μύρια από το cl, να πάρει και κανά παίχτη.(Πιστεύω χρειάζεται ένα καλό φορ και ένα καλό κεντρικό χαφ).

Δημοσ.

καλά ρε γαυρο-βάζελοι, δεν ήταν και τόσο άγνωστος ο Φερέρ...στην Μπέτις ήταν, όχι στην Ταραγόνα !!! τον Χοακίν δηλαδή πως τον ξέρετε όλοι ???

να μην πω για τον Μπάκε...!

:-)

Δημοσ.

Νομιζω οτι ο Φερερ ειχε περασει και απο τη Μπαρτσελονα σα προπονητης ή κανω λαθος? Δεν ειναι λοιπον και τοσο αγνωστος.

Δημοσ.

Προτιμησα να μην δω την ομάδα χτες και πηγα για βραδυνο μπανακι στο καβουρι.Την αγωνια την ειχα βεβαια και καθε 5 λεπτα επαιρνα τον πατερα μου να μου πει το σκορ.Τελικα εφτασα σπιτι γυρω στο 80 λεπτο και μαλλον εκανα καλο ποδαρικο γιατι βαλαμε τα 2 γκολ.Σημερα που ειδα την επαναληψη του αγωνα εμεινα μ*(*&&&κας.Τετοια μπαλα απο την Αεκαρα εχω να δω χρονια.Απο εποχες με την Μπαγερν Λεβερκουζεν ( το 4-4 και το 2-0 εντος )

για να μην πω πιο παλια.Μακαρι να συνεχισει ετσι η ομαδα .Δεν με νοιαζουν τοσο πρωταθληματα και κύπελλα αλλα θελω οτι καταφερνει αυτη η ομαδα να το καταφερνει μονο με την αγωνιστικη της παρουσια και να παιζει καλη μπαλα.Να την βλεπω και να χαιρομαι που ειμαι Αεκτζης.

Ολοι στον επαναληπτικο μαγκες

Δημοσ.

ακριβως ετσι ειναι παλικαρια μου, καταλαβες ποια ειναι η διαφορα φιλε BOUGAS? no offense, etsi?

εννοουσα ηλιθιες τις αποψεις και τις εκφρασεις του τυπου

πότε γίνεται η κλήρωση για το uefa;;; να αρχίσει να τρέμει η ευρώπη;;;;

3άρα πέρυσι, ετοιμαστείτε για περισσότερα φέτος...

γιατι αυτα ειναι κακιες, αν καλοσκεφτεις καποια πραγματα, θα καταλαβεις, οχι μονο εσυ, ολοι οι γαβροβαζελοι

για αυτο φιλε player για οτι ειπες, σου βγαζω το καπελο, οπως τα ειπες ειναι!

Δημοσ.
γιατι αυτα ειναι κακιες

χαβαλε,θα το ελεγα εγω.

ειναι ο μοναδικος λογος,για τον οποιο παρακολουθω το ποδοσφαιρο.

Δημοσ.

οταν μιλαμε για καποιο σοβαρο θεμα,οπως κατι προσωπικο,ναι.συμφωνω.

οταν μιλαμε ομως για ποδοσφαιρο.....μονο στο χαβαλε μπορει να το παρει καποιος.(ιδιαιτερα οταν μιλαμε για ελληνικο πρωταθλημα,και μαλιστα στο 2006).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...