Arxon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Εμενα αυτο που μου τη σπαει στον Ολυμπιακο' date=' ειναι οτι μαζευει τα αστερια του ελληνικου πρωταθληματος και τα αφηνει και δεν τα εκμεταλευεται... παρε απο παλιοτερα Τζιορτζοπουλος, ενα αλλο παλικαρι που ειχε παρει απο Βεροια (δεν θυμαμαι το ονομα δυστυχως), τον Παπα τωρα, τον Φιλιππακο, τον Ταραλιδη ειναι δυστυχως ενα σωρο...[/quote'] αυτο οφειλεται δυστηχως στον καθε προπονητη που ερχετε και κρινει οτι δεν του κανουν καποιοι ποδοσφαιριστες...
N1ghtW0lf Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 λαθος φιλε μου, οφειλεται στον Κοκκαλη που αγοραζει παικτες χωρις συγκαταθεση του εν λογω προπονητη που περνει αργοτερα...
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Μαζι σου φιλε και αποψη μου δυστυχως ειναι οτι με αυτη την ομαδα οτι δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να περασουμε στους ομιλους. Γιατι μη μου πεις οτι ειναι μεταγραφες σοβαρες ο χετεμάι κι ο αλλος ο ξενος που εφερε. Ομαδα δεν υπαρχει κι αν δε πεσει χρημα τσου-λου δεν εχει. Εφυγε κι ο κατσουρανης γιατι ποσο ν αντεξει κι αυτος στη μετριοτητα, ηταν και σε ιδανικη ηλικια για καριερα εξω οποτε την εκανε με ελαφρα. Και πολυ αντεξε... Για τον Χεταμαι θα διαφωνησω.Δεν τον εχω δει να παιζει αλλα μπορει το παλικαρι στην ΑΕΚ να διαπρεψει.Δεν μπορεις να κρινεις ενα παικτη χωρις να τον εχεις δει.Και ο Ανρι οταν ειχε παει στη Γιουβεντους τον ειχαν βγαλει αχρηστο και κοιτα που ειναι τωρα και τι αξια εχει στο ποδοσφαιρικο χρηματιστηριο Εγω ειμαι αισιοδοξος φετος για την ομάδα.Ο Φερερ φαινεται σοβαρος προπονητης και πιστευω οτι θα κανει καλη δουλεια.Αλλωστε ειναι και λατρης του επιθετικου ποδοσφαιρου κατι που δεν συνεβαινε τα προηγουμενα χρονια με τους αλλους προπονητες.Ενταξει βεβαια δεν εχω δει την ομαδα να παιζει και δεν ξερω αν θα εφαρμοστουν αυτα που λεει ο Φερερ αλλα διακατεχομαι απο ενα κυμα αισιοδοξιας για την χρονια που ερχεται.Καλη επιτυχια μας ευχομαι και ας γινει ενα καλο και διαφανο πρωταθλημα και ας το παρει ο καλυτερος
kostelo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Ετσι μωρη Αεκαρα, διπλο μεσα στα γιδια. Καλα ειναι και τα 2 γκολ αν και ηταν για 5 και πανω οι γιδοβοσκοι να φανε. Οσοι ειδαν το παιχνιδι καταλαβαν τι μπαλα παιξαμε σημερα. Τα λεμε στους ομιλους τωρα...
Bougas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 τρεμει η ευρωπη τωρα.....! ας μην εμενε με 10 η χαρτς,και θα σας ελεγα εγω!
szaf Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 τρεμει η ευρωπη τωρα.....!ας μην εμενε με 10 η χαρτς' date='και θα σας ελεγα εγω![/quote'] πότε γίνεται η κλήρωση για το uefa;;; να αρχίσει να τρέμει η ευρώπη;;;; 3άρα πέρυσι, ετοιμαστείτε για περισσότερα φέτος...
Cromb Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Το άξιζε ρε η αεκ. Με 10 φίλους να μαζευόμασταν καλύτερα θα παίζαμε από τη χαρτς.
blueviper Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δυστυχώς δεν το είδα το παιχνίδι, αλλά από όσα διάβασα το είχε η ΑΕΚ. Μεγάλη ανάσα οικονομική αν περάσει στο CL κι αν θέλει να ορθοποδήσει, μιλάμε για μονόδρομο. Καλή αρχή λοιπόν και μακάρι να συνεχίσει, μπας κι ανέβει ο ανταγωνισμός.
Steven Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Κι εγώ δεν είδα το παιχνίδι και άκουσα τα ίδια που λέει ο blueviper, αλλά ποτέ μου δεν μου άρεσε αυτό που έκανε η ΑΕΚ και το κάνει πολύ συχνά... Για εμένα δηλώνει κατα τις κωλοφαρδία να βάζεις γκολ στο 89 και ακόμα περισσότερο να ξαναβάζεις στο 90 φεύγα και έχεις φύγει ήδη... Τέσπα κι εγώ ελπίζω να περάσει στους ομίλους για να ανέβει λίγο το ελληνικό ποδόσφαιρο μπας και πάρουμε πίσω τις 3 θέσεις στο CL...
kostelo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 τρεμει η ευρωπη τωρα.....!ας μην εμενε με 10 η χαρτς' date='και θα σας ελεγα εγω![/quote'] Φιλε γαυρε το ειδες καλα το παιχνιδι? Εισαι σιγουρος οτι τα γκολ μπηκαν επειδη εμεινε με 10 παιχτες η χαρτς? Η ΑΕΚ δεν επαιζε μπαλα? Λιγες ευκαιριες ειχε κανει? Ειχε δυο δοκαρια και απειρα σουτ και φασεις? Αντε παγαινε και μιλα στο τοπικ του gayρου και μη μιλας εδω. Edit: http://www.hearts.vitalfootball.co.uk/matchrep.asp?a=26722 Μας παραδεχονται κι οι ιδιοι οι σκωτσεζοι παρολο που εχασαν στα τελευταια λεπτα. (...The other factor to look at is that perhaps this Greek team genuinely are top class. They certainly kept the ball fantastically well and their movement all over the park was brilliant to watch...A truly horrendous way for Hearts to lose, but the scoreline could have been much worse...)
The_player Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Λοιπον ... Το παρακολουθησα χθες το παιχνιδι και σαν αντικειμενικος παρατηρητης εχω να πω τα εξης. 1.Η ΑΕΚ χθες ηταν σχεδον η ιδια ομαδα με την προηγουμενη χρονια...μοναδικες αλλαγες της ηταν ο Λαγος και ο Παουτασο..Με την εικονα του παιχνιδιου που ειδαμε χθες λοιπον...Οι επιθετικες τασεις της το γρηγορο παιχνιδι με τη μια και η εμμονη στα σουτ...ειναι επιτευγματα του Φερερ...Στο ποδοσφαιρο αποδειχτηκε για ακομη μια φορα...οτι για να πετυχει η συνταγη πρεπει να εχει και διοικηση και προπονητη και παικτες...και φαινεται οτι αυτος ο προπονητης θα "δωσει" πραγματικα κατι παραπανω στην ομαδα...στα συν και οι αλλαγες...του την ωρα που η ΑΕΚ δεν ηταν στα καλα της...την αναγεννησαν.. 2.Δεν θα συμφωνησω με το γεγονος οτι η Χαρτς ειναι ομαδα καφενειο κτλ...Αλλα ουτε οτι ειναι και μια υπερομαδα...Ειναι μια καλη ρολαρισμενη ομαδα..(και μην ξεχναμε οτι νικησε την Σελτικ) πριν απο λιγες μερες....χωρις τον παικτη ηγετη...καθολου εμπειρη σε ευρωπαικες διοργανωσεις....και αυτο φαινοταν στο γηπεδο....τουλαχιστον η ΑΕΚ εστω και στο ΟΥΕΦΑ εχει ψησει τους παικτες της...και εχει και παικτες..(Εμερσον , Δελλας , Λυμπεροπουλος) που εχουν παιξει μεγαλα τουρνουα και πρωταθληματα.. 3.Πιστευω οτι με τους παικτες που εχει τα τελευταια χρονια ...η Αεκ τις ταιριαζουν ομαδες του Αγγλικου και του Σκανδιναβικου ποδοσφαιρου...(δηλαδη λιγοτερο τεχνικες )...αντθετως η πιο παλια ΑΕΚ με Ντεμη - Τσαρτα...κτλ...μπορουσε να ανταπεξελθει...με τεχνικες ομαδες..γιατι ειχε την τεχνη....(να θυμηθουμε...τα αλησμονητα ματς με Ρεαλ..)...Στο χθεσινο παιχνιδι λοιπον η Αεκ κατεβασε τον Δελλα (ψηλος και τεχνιτης και με εμπειρια σε αγγλικο πρωταθλημα...επαιζε στη Σεφιλντ..) , τον Τσιριλο (μανουλα σε δυνατα παιχνιδια)...Τον Καπετανο (Βαρυ σεντερ φορ..) , τον Εμερσον (με εμπειρια σε Αγγλια ,Σκωτια , Μιντλεσπρο και Ρειντζερς)....αυτη η συνθεση ηταν ενα επιπλεον +...χθες 4.Η Αεκ εχει πολλες επιλογες στα ακρα...όμως ηταν φανερο οτι οταν η μπαλα πηγαινε στο κεντρο..δεν ξερανε τι να την κανουν...Ηταν και πολυ κακος ο Ιβιτς...και εδεσε το γλυκο...Αρα...χρειαζεται ...Επιτελικο μεσο...για μενα ισως και οχι...γιατι η Θεση του Λυμπεροπουλου αυτη που επαιζε στην εθνικη ελπιδων παλια ειναι αυτη ακριβως...(ασχετα αν χαραμιζετα σαν ψευδο σεντερ φορ..)...Ετσι θα ελεγα οτι η Αεκ πρεπει να παρει εναν κεντρικο να καλυψει τον Κατσουρανη να δινει βοηθειες στον Εμερσον...αρα να μπορει να πασαρει...να γυρισει τον Λυμπεροπουλο πισω...και να παρει ενα σεντερ φορ ηγετη...εναν παικτη που να μπορει να παιξει ΑΥΡΙΟ κιολας...τα νεα παιδια ειναι πολυ καλα...και θα βοηθησουν ειμαι σιγουρος...αλλα χρειαζεται ...εναν τετοιο παικτη η ΑΕΚ... 5.Τελος να μην ξεχασουμε το εξης..Αυτη η νικη ηταν βαλσαμο για το ελληνικο ποδοσφαιρο...αν συνδιαστει με ακομα μια σε 15 μερες...+ την προκριση που σημαινει αλλα 6 ματς...θα βοηθησει παρα πολυ στην βαθμολογια της χωρας μας που χρειαζεται βαθμους...απο ολες τις ομαδες...(απο τον Ατρομητο μεχρι τον Ολυμπιακο)...ενα μπραβο σε ολους τους Αεκτζηδες...επιπλεον ...που ειχαν να χαρουν...νικη στην ευρωπη πολλα χρονια...ΕΛΛΗΝΕΣ ειμαστε πρεπει να χαιρομαστε μαζι τους...
N1ghtW0lf Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 the_player σου δινω συγχαρητηρια, με ανθρωπους σαν και εσενα μου αρεσει να μιλαω... αλλα με αποψεις ηλιθιες οπως του szaf και του BOUGAS, δεν υπαρχει λογος να κουβεντιαζουμε...αληθεια ρε γαβρακια για πειτε μου, αν ο Σωκρατης δεν ηταν κρατος, θα ησασταν εκει που ησασταν η ακομα θα ψαχνοσασταν? Δειτε τα δικα σας χαλια, και οχι των αλλων, ασχοληθειτε λιγακι με καποιον που σας εχει πιασει κοροιδο... Οσο για 3αρες και αλλες παπαριες, ο χρονος θα το δειξει, αν βγουμε με κανα 2πλο απο Καραισκακη, θα το ριξετε κλασικα στην διαιτησια...ε αντε γεια σας οπως λεει ο φιλος σας ο Τακαρος... Επισης, αν βαλεις γκολ στο 89 μια φορα, ειναι τυχη, αν το κανεις 20 ομως, δειχνει οτι παλευεις το παιχνιδι μεχρι το τελος και δεν τα παρατας
Bougas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 N1ghtW0lf,ηλιθια ειναι μια αποψη,οταν δεν συμφωνει με την δικια σου?απο ποτε συμβαινει αυτο? το αν εχετε ομαδα,θα το δουμε σε 3 μηνακια... υπομονη,λιγος καιρος εμεινε. ξερεις τι μου την δινει με σας?οτι χαρακτηριζετε προπονηταρα,εναν ανθρωπο που μεχρι πριν 2 μηνες δεν τον ξερατε καν. βγηκε ο ρεπορτερ της αεκ στο σπορ φμ,και τονισε μετα το παιχνιδι,οτι αυτη η νικη ειναι εργο φερερ,και οτι αυτη η αεκ,μπορει να νικησει οποιαδηποτε ομαδα στην ευρωπη,πλην της μπαρτσελονα και της ρεαλ. Αντε παγαινε και μιλα στο τοπικ του gayρου και μη μιλας εδω. το δικο μας τοπικ,εχει 800 ποστς! αν γεμισουμε και λιγο το δικο σας
The_player Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Καταρχην να αναφερω οτι ειμαι Παοκ....αντι να καθεστε να μαλωνετε ποιος θα ριξει τις τριαρες...κτλ...να ασχοληθειτε με την μαγια του ποδοσφαιρου...την τακτικη...τις ομορφες εικονες που μας προσφερει... Καποτε (μικροτερος) ημουν οπαδος...ομως ειδα τι γινεται απο μεσα...η σαπιλα σε ολο της το μεγαλειο...αν δεν καταργηθουν οι συνδεσμοι (ποιοι συνδεσμοι...τα στεκια ναρκομανων και καθε ειδους περιθωριακων...) δεν θα δει φως το ποδοσφαιρο μας... Εγω χαιρομαι οταν πανε καλα οι ομαδες μας...και ειμαι σιγουρος και για τον Ολυμπιακο οτι θα παει καλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.