Προς το περιεχόμενο

ΑΕΚ!!!

tromeros dennis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι να κανουμε ρε φιλε εμεις δεν ειχαμε για προεδρο τον εθνικο προμηθευτη-πρακτορα για να μας ξελασπωσει οπως ξελασπωσε εσας με τα χρεη σας τα οποια "πληρωσε" (οσο πληρωσαμε και μεις τα δικα μας...). Μη μιλας λοιπον για λεφτα και χρεη γιατι και σενα δυο φορες σου σβηστηκαν στο παρελθον.

Και στους φιλους μου τους αεκτζηδες λεω οτι οσο υπαρχει ο κοκκαλης και κουμανταρει το ελληνικο ποδοσφαιρο δε παιρνει πρωταθλημα οχι μονο η Αεκ αλλα ουτε και ο παο ουτε και κανενας. Ειναι ο μονος που τα χει καλα με ολες τις κυβερνησεις λογω των δυο του ιδιοτητων που αναφερα στην αρχη του ποστ καθως και μιας τριτης, το πολυ πολυ χρημα. Αν ποτε καθαρισει το ποδοσφαιρο απο κατι τυπους σαν κι αυτον και οχι μονο και παιζονται στα ισια οι αγωνες τοτε τα ξαναλεμε.

δεν μου λες φιλε μου κατι φετος σε ποιο απο τα 6 γκολ στα μεταξυ μας παιχνιδια βοηθησε ο Κοκκαλης?

Περυσι μηπως?

Μηπως φταιει κατι αλλο ισως?Ομαδα εχετε?Ποιους παιχτες?Εμενα δεν με πειραζει να ακουω μιζερα πραγματα απο οπαδους αλλων ομαδων. Αν πιστευεις οτι αδικειστε εναντιων μας ριξε μια ματια πισω στον χρονο και θα δεις με ποια ομαδα εχετε αδικηθει. Ποια ομαδα σας αφηνε εκτος τσαμπιονς λιγκ και σας επαιρνε τα κυπελλα χωρις να ειναι καλυτερη?

Οσο για το αν καθαρισει το ποδοσφαιρο μαζι σου!Να το καθαρισουμε και να παμε να αγορασουμε εμεις τις ομαδες για να γυρισουμε πισω στο ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο. Και ολα αυτα επειδη ο Ντεμης δεν ριχνει λεφτα στην ομαδα...

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
να δουμε τι θα γινουν τα 2,5 εκατ ευρω.......

Αν δεν περάσουμε από τον προκριματικό για τους ομίλους ούτε δεκάρα τσακιστή δεν θα πάρει η ομάδα.

Δημοσ.
δεν μου λες φιλε μου κατι φετος σε ποιο απο τα 6 γκολ στα μεταξυ μας παιχνιδια βοηθησε ο Κοκκαλης?

Περυσι μηπως?

Μηπως φταιει κατι αλλο ισως?Ομαδα εχετε?Ποιους παιχτες?Εμενα δεν με πειραζει να ακουω μιζερα πραγματα απο οπαδους αλλων ομαδων. Αν πιστευεις οτι αδικειστε εναντιων μας ριξε μια ματια πισω στον χρονο και θα δεις με ποια ομαδα εχετε αδικηθει. Ποια ομαδα σας αφηνε εκτος τσαμπιονς λιγκ και σας επαιρνε τα κυπελλα χωρις να ειναι καλυτερη?

Οσο για το αν καθαρισει το ποδοσφαιρο μαζι σου!Να το καθαρισουμε και να παμε να αγορασουμε εμεις τις ομαδες για να γυρισουμε πισω στο ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο. Και ολα αυτα επειδη ο Ντεμης δεν ριχνει λεφτα στην ομαδα...

Φιλε μου δε σου ειπα οτι αδικηθηκαμε και τα 6 γκολ που φαγαμε δικαια τα φαγαμε αλλα δε μιλησα για αδικια, τουλαχιστον τα τελευταια δυο χρονια. Ενταξει εμεις ελλειψει χρηματων ειμαστε ετσι οπως ειμαστε. Αν ο Ντεμης ειχε λεφτα θα τα ριχνε, αλλα ουκ αν λαβεις παρα του μη εχοντος τωρα. Ο κοκκαλης ειναι προεδραρα κατα τη γνωμη μου γιατι πρωτον ειναι οπαδος του ολυμπιακου (οπως και ο Ντεμης της Αεκ), δευτερον εχει χρημα (κατι που δεν ισχυει για το Ντεμη και τους συν αυτω) και τριτον για τους δυο παραπανω λογους εχει βαλει στα καταλληλα ποστα τους δικους του ανθρωπους. Αυτο φυσικα και δε συμβαινει μονο στην Ελλαδα. Και επισης μη μου πεις οτι πιστευεις οτι και τα 9 πρωταθληματα σου ειναι καθαρα γιατι θα γελασει κι ο καθε πικραμενος. Τουλαχιστον τα 2-3 πρωτα ειχε πεσει οχι απλα σπρωξιμο αλλα ρυμουλκο. Τα υπολοιπα οκ γιατι πολυ απλα με τα λεφτα που ειχε εκοικονομησει ο πρακτορακος απο το cl εφερε μερικους καλους παιχτες και εστρωσε η ομαδα (αποδειξη οτι μεχρι σημερα ο κορμος ηταν ιδιος).

Οσο για τα λεφτα του κατσουρανη αποψη μου ειναι οτι δε θα φανουν γιατι ή θα γινουν γαργαρα ή θα βουλωθουν τρυπες. Παιχτης σοβαρος δε θα ρθει. Οπως και απο καμια ομαδα. Μην ακουω ανεκδοτα του στυλ σαβιολα, ζε ρομπερτο κλπ.

Δημοσ.
Αν δεν περάσουμε από τον προκριματικό για τους ομίλους ούτε δεκάρα τσακιστή δεν θα πάρει η ομάδα.

Μαζι σου φιλε και αποψη μου δυστυχως ειναι οτι με αυτη την ομαδα οτι δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να περασουμε στους ομιλους. Γιατι μη μου πεις οτι ειναι μεταγραφες σοβαρες ο χετεμάι κι ο αλλος ο ξενος που εφερε. Ομαδα δεν υπαρχει κι αν δε πεσει χρημα τσου-λου δεν εχει. Εφυγε κι ο κατσουρανης γιατι ποσο ν αντεξει κι αυτος στη μετριοτητα, ηταν και σε ιδανικη ηλικια για καριερα εξω οποτε την εκανε με ελαφρα. Και πολυ αντεξε...

Δημοσ.

Ρε γαυράκια πάτε στο δικό σας τοπικ και αφήστε αυτό εδώ για εμάς.

Αιντε με την σταζι, τους πράκτορες και το δεξί χέρι του κοσκωτα που έχουμε μπλέξει

Δημοσ.

. Παιχτης σοβαρος δε θα ρθει. Οπως και απο καμια ομαδα. Μην ακουω ανεκδοτα του στυλ σαβιολα, ζε ρομπερτο κλπ.

Για τον Ζε Ρομπερτο κρατα μια πισινη γιατι αν πουληθει ο Τουρε τωρα μπορει και να τον παρουμε. Ετσι και αλλιως το σκεφτεται βασει του ξενου τυπου και οχι του Ελληνικου.Εγω προσωπικα θελω και η Αεκ και ο Παναθηναικος να δυναμωσουν με μεγαλους παικτες. Μονο ετσι θα παει μπροστα το ποδοσφαιρο. Με εσωτερικο δυνατο ανταγωνισμο.

Δημοσ.
.Εγω προσωπικα θελω και η Αεκ και ο Παναθηναικος να δυναμωσουν με μεγαλους παικτες. Μονο ετσι θα παει μπροστα το ποδοσφαιρο. Με εσωτερικο δυνατο ανταγωνισμο.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου και οχι μονο οι τρεις αυτες ομαδες αλλα και ο Παοκ που καταρρεει και παει για φουντο κι ο Ηρακλης που επαιξε την καλυτερη μπαλα περσι κατα τη γνωμη μου κι η Ξανθη που εκανε πολυ καλο πρωτο γυρο αλλα κρεμασε στο δευτερο επειδη ξεπουλησε. Αλλα κανεις δε βαζει χρημα γιατι ολοι κοιτανε πως θα ξεγελασουν τον κοσμο με ψευτομεταγραφες μπας και παρουν κανα διαρκειας παραπανω και γραψουν κανα μελος παραπανω.

Δημοσ.
Αυτο ειναι παντα το προβλημα σας' date=' ο αιωνιος κομπλεξισμος σας με τον Κοκκαλη (αν και ειμαι σιγουρος οτι θα κανατε τουμπες για να τον ειχατε προεδρο) , γι αυτο δεν προκειται να δειτε προκοπη....Δεν πειραζει συνεχιστε ετσι....

Χαιρεται[/quote']

Χαιρεται σε εσενα φιλε μου, γιατι εμεις ΠΟΤΕ δεν θα πεσουμε στην καταντια να παρακαλαμε να τα εχουμε καλα με τις κυβερνησεις, γιατι παντα ημασταν το ΑΕΚακι για τους γαυρους και τους βαζελους, παντα παλευουμε για την δικαιωση και παντα παιζουμε νομιμα εντος γηπεδου, το δικο μας το παιχνιδι δεν παιζεται εκτος σε κατι γραφεια...

Αυτη ειναι η διαφορα η δικη μας, ενω ο γαυροι και οι βαζελοι, ΠΟΤΕ μα ποτε δεν ακουσα να λενε πως κερδιζουν και πως περνουν πρωταθληματα, γιατι απλα δεν τους νοιαζει, τους αρκει να το περνουν...

Για τους Ολυμπιακους, ενα εχω να πω, η ιστορια του συλλογου σας εχει δειξει πως καθετι μεγαλο, ξαφνικα διαλυεται...βλεπε Κοσκωτας, βλεπε Σαλιαρελης...

Για αυτο χαιρεται σε εσενα φιλε μου, καλο σου βραδυ!

Δημοσ.

Εγω αυτο που θελω ειναι να δω φετος ενα πρωταθληματα ανταγωνιστικο, με αγωνια, και προπαντος κα8αρο και τιμιο, ετσι ωστε να το χαρω και να νικησει ο καλυτερος!

Δημοσ.
Αιντε με την σταζι, τους πράκτορες και το δεξί χέρι του κοσκωτα που έχουμε μπλέξει

αφου ξερεις τοσα πολλα,γιατι δεν τον πας δικαστικως να οικονομισεις?:-D

Δημοσ.

Περυσι μηπως?

θες αληθινα φιλε μου να μιλησουμε για αδικια? Ποσα επαιρνες τηλεοπτικα δικαιωματα απο Νοβα......?

Ωχ...και ποσα σου εδωσε ξαφνικα το κρατος? Αμαν, σχεδον τα 3πλασια...Ε οχι, αληθεια, δεν ειναι αδικια?

Χμ, ποσες μπιζνες κανεις με τη κυβερνηση? Η ΙΝΤΡΑΚΟΜ βασικος προμηθευτης του ΟΤΕ?

Αγωνιστικα δεν το συζηταω, εισαι καλυτερη ομαδα, αλλα ειναι λογικο οταν εισπρατεις με διαφορους περιεργους τροπους χρηματα, ειναι λογικο...

Τι αλλο? Να πουμε για το γηπεδο? Ποιος σου το εχτισε? Σε ποσο καιρο βγηκαν τα νομοσχεδια, πεσαν τα μπετα και τα σπρωξιματα? οχι αληθεια, πεσ μου και για το Παναθηναικο? Ποσο σπρωξιμο ακομα? απο το Δ.Αθηναιων θα χτιστει αυτουνου το γηπεδο.

Ενω εμενα, η βοηθεια δεν ερχεται απο πουθενα, 2 χρονια τωρα,και δεν την θελω, γιατι δεν 8ελω να καταντησω οπως οι αιωνιοι.

Αν εσυ, ο Ολυμπιακος ειχες γηπεδο στη Φιλαδελφεια, ειλικρινα πες μου, τωρα θα το ειχες ηδη ετοιμο ή ακομα θα παλευες να βγαλεις ακρη?

Για αυτο, σε παρακαλω πολυ, μην μιλας για αδικιες, γιατι ειναι μεγαλο κριμα...

Δημοσ.
αφου ξερεις τοσα πολλα,γιατι δεν τον πας δικαστικως να οικονομισεις?:-D

Αληθεια ειναι, δεν τα γνωριζεις? Οταν ανοιξαν οι φακελοι της Σταζι πριν κατι χρονια, μαθευτηκε οτι ο Κοκκαλης την εποχη της Ναζιστικης Γερμανικης κατοχης, ο τωρινος προεδρος του Ολυμπιακου ειχε παρε δωσε με τη Σταζι, κοινως πουλαγε για να εχει,

για αυτο η 17Ν τον ειχε βαλει σε προκυρηξη και τον ειχε ως μελλοντικο στοχο...

Κλειστα τα ματια εχετε ολοι οι Ολυμπιακοι? Κριμα ειναι...ανοιξτε τα να δειτε ποιος ειναι ο προεδρος σας.

Δημοσ.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου και οχι μονο οι τρεις αυτες ομαδες αλλα και ο Παοκ που καταρρεει και παει για φουντο κι ο Ηρακλης που επαιξε την καλυτερη μπαλα περσι κατα τη γνωμη μου κι η Ξανθη που εκανε πολυ καλο πρωτο γυρο αλλα κρεμασε στο δευτερο επειδη ξεπουλησε. Αλλα κανεις δε βαζει χρημα γιατι ολοι κοιτανε πως θα ξεγελασουν τον κοσμο με ψευτομεταγραφες μπας και παρουν κανα διαρκειας παραπανω και γραψουν κανα μελος παραπανω.

μακαρι ολες οι ομαδες του πρωταθληματος να ηταν ισχυρες. Αλλα οπως λες αν δει καποιος οτι μια ομαδα βαδιζει καλα αμεσως ξεπουλαει. Συμφωνω.Αυτη ειναι η διαφορα του Κοκκαλη πουλαει παιχτες αλλα αγοραζει κιολας. Μακαρι να το κανουν ολοι αυτο.

Δημοσ.

Εμενα αυτο που μου τη σπαει στον Ολυμπιακο, ειναι οτι μαζευει τα αστερια του ελληνικου πρωταθληματος και τα αφηνει και δεν τα εκμεταλευεται...

παρε απο παλιοτερα Τζιορτζοπουλος, ενα αλλο παλικαρι που ειχε παρει απο Βεροια (δεν θυμαμαι το ονομα δυστυχως), τον Παπα τωρα, τον Φιλιππακο, τον Ταραλιδη

ειναι δυστυχως ενα σωρο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...