Προς το περιεχόμενο

ΑΕΚ!!!

tromeros dennis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αστους, το θεμα ειναι να καταλαβαινουν οι αλλοι τι λες...Κι εγω Γερμανια ημουν και ξερω τι γινεται.

να σε καλα που με καταλαβαινεις :)

πλακα κανω!!

οκ, δεν ειπα και τιποτα :)

να δουμε τι θα γινουν τα 2,5 εκατ ευρω.......

θα τα φανε σε φραπεδες....

Δημοσ.

τι εγινε ρε αεκακι?στα 17 ποστ θα μεινουμε?χαχα!

αντεγιατι θα πιασει σκουλικια σε λιγο το τοπικ σας!

και μετα,διαμαρτυρεστε που σας λεμε ανυπαρκτους!

Δημοσ.

δεν ειναι δυκαιο! που πειγαν ολοι οι αεκτζηδες; που να τα βγαλω περα με τοσους αντιπαλους;!

οσο για το αθλημα: oχι σε αυτο που παιζεται εσεις, με τα λεφτα σας, αισχος και ντροπη! εμεις τουλαχιστον οτι καταφεραμε, τα κατεφεραμε με ποδοσφαιρο, που το μαθαμε στους δρομους της αθηνας! οχι με λεφτα που καποιος απο εσας τα ξεχασε στο γραφειο του referee!

φιλικα.

Δημοσ.
οχι με λεφτα που καποιος απο εσας τα ξεχασε στο γραφειο του referee!

Καλο.

Αλλα ξεχνας κατι δις χαρισμενα. (οπως και σε αλλους συλλογους).

Απο που μια ΑΕΚ με χιλιαδες προβληματα βγαινει CL?

Δημοσ.
δεν ειναι δυκαιο! που πειγαν ολοι οι αεκτζηδες; που να τα βγαλω περα με τοσους αντιπαλους;!

οσο για το αθλημα: oχι σε αυτο που παιζεται εσεις' date=' με τα λεφτα σας, αισχος και ντροπη! εμεις τουλαχιστον οτι καταφεραμε, τα κατεφεραμε με ποδοσφαιρο, που το μαθαμε στους δρομους της αθηνας! οχι με λεφτα που καποιος απο εσας τα ξεχασε στο γραφειο του referee!

φιλικα.[/quote']

ναι οντως βρηκατε λεφτα απο ενα αρθρο....:-D 44 λεγοτανε?

Δημοσ.

Τι να κανουμε ρε φιλε εμεις δεν ειχαμε για προεδρο τον εθνικο προμηθευτη-πρακτορα για να μας ξελασπωσει οπως ξελασπωσε εσας με τα χρεη σας τα οποια "πληρωσε" (οσο πληρωσαμε και μεις τα δικα μας...). Μη μιλας λοιπον για λεφτα και χρεη γιατι και σενα δυο φορες σου σβηστηκαν στο παρελθον.

Και στους φιλους μου τους αεκτζηδες λεω οτι οσο υπαρχει ο κοκκαλης και κουμανταρει το ελληνικο ποδοσφαιρο δε παιρνει πρωταθλημα οχι μονο η Αεκ αλλα ουτε και ο παο ουτε και κανενας. Ειναι ο μονος που τα χει καλα με ολες τις κυβερνησεις λογω των δυο του ιδιοτητων που αναφερα στην αρχη του ποστ καθως και μιας τριτης, το πολυ πολυ χρημα. Αν ποτε καθαρισει το ποδοσφαιρο απο κατι τυπους σαν κι αυτον και οχι μονο και παιζονται στα ισια οι αγωνες τοτε τα ξαναλεμε.

stelaras0ln.jpg

Αφιερωμενη στους φιλους μου τους ολυμπιακους....Αντε γεια (α ρε τσουκαλα δυο λεξεις ηξερες κι εγινες διασημος).

Δημοσ.

Αυτο ειναι παντα το προβλημα σας, ο αιωνιος κομπλεξισμος σας με τον Κοκκαλη (αν και ειμαι σιγουρος οτι θα κανατε τουμπες για να τον ειχατε προεδρο) , γι αυτο δεν προκειται να δειτε προκοπη....Δεν πειραζει συνεχιστε ετσι....

Χαιρεται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...