Προς το περιεχόμενο

ΑΕΚ!!!

tromeros dennis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι οι κατωτερες ομαδες να εχουν τοπικ, και οι αεκτζηδες να μην εχουν;

(δεν θελω απαντηση :mrgreen:

λοιπον, αυτο να ειναι το τοπικ για την αεκ!

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ομαδα δεν εχετε.

προεδρο δεν εχετε.

κοσμο δεν εχετε.

κουπες δεν παιρνετε.

τουλαχιστον τωρα εχετε τοπικ! :)

Δημοσ.

παντως περα απο την πλακα υπαρχει περιπτωσει η ΑΕΚ να φερει Αιλτον στην Ελλαδα...αυτο θα ειναι επιτυχια

Δημοσ.

τι να τον κανει τον αιλτον?δεν παει στην βαρβακειο να παρει ενα γουρουνοπουλο ο ντεμης?ισα ισα θα του βγει και πιο φτηνα!

Δημοσ.
παντως περα απο την πλακα υπαρχει περιπτωσει η ΑΕΚ να φερει Αιλτον στην Ελλαδα...αυτο θα ειναι επιτυχια

οχι! κατα γνομη μου θα ειναι βλακει αν τον φερουν!

ειταν εδω (γερμανια) σε τρεις ομαδες, εφειγε απο τη βερντερ βρεμης και πειγε στη σαλκε, οπου εκαναν αμαν και πως να τον ξεφορτοθουν, μετα πηγε τουρκια. δεν τα εβρισκε στη τουρκια, και τον πηρε δανηκο το αμβουργο και τον εδειωξε παλη μετα απο μησο χρονο.

ολο φασαρια και ανακατοσουρα ειναι!

κατωτερες με ο; εακτζηδες με χ;

να γιατι δεν πατε ποτε μπροστα..!

sry, δεν το ειδα! απλα λαθος πληκτρο πατησα!

Δημοσ.

γνομη, ειταν, εφειγε, πειγε, ξεφορτοθουν, δανηκο, εδειωξε, παλη, μησο.

sry, δεν το ειδα! απλα λαθος πληκτρο πατησα!
ok. σε πιστευω..
Δημοσ.
γνομη' date=' ειταν, εφειγε, πειγε, ξεφορτοθουν, δανηκο, εδειωξε, παλη, μησο.

ok. σε πιστευω..[/quote']

μπορει να εχει συνηθησει να γραφει σε greeklish to παιδι...να τον φαμε κατευθειαν...

Δημοσ.

βασηκα δεν εχω μαθει καθολου να γραφω ελληνικα. δεν πειγα ποτε ελληνικο σχολειο, οτι μου εμαθαν οι γονεις μου και εγω μονος μου.

μενω γερμανια...

sry ρε παιδια, προσπαθω...

Δημοσ.

ΑΕΚΑΡΑ για παντααααααααααααααααααααααα!!!

Αντε γεια σε ολους τους γαυρους κ τους βάζελους που μας το παιζουν........

Αντε να δουμε τι θα γινει χωρις κατσουρανη....

Δημοσ.
βασηκα δεν εχω μαθει καθολου να γραφω ελληνικα. δεν πειγα ποτε ελληνικο σχολειο' date=' οτι μου εμαθαν οι γονεις μου και εγω μονος μου.

μενω γερμανια...

sry ρε παιδια, προσπαθω...[/quote']

Αστους, το θεμα ειναι να καταλαβαινουν οι αλλοι τι λες...Κι εγω Γερμανια ημουν και ξερω τι γινεται.

Δημοσ.

πλακα κανω!!

ΑΕΚΑΡΑ για παντααααααααααααααααααααααα!!!

Αντε γεια σε ολους τους γαυρους κ τους βάζελους που μας το παιζουν........

θα αρχισω να τα παιρνω!!
Δημοσ.

Ωραίο topic ρε παιδιά.

ΑΕΚ είμαι και γω αλλά με τις μεταγραφές του Γαύρου και την ομάδα του Βάζελου δε μας βλέπω πουθενά φέτος...

2 χρόνια "φτιαχνόμαστε"

IMHO ευτυχώς που πήραμε καλό προπονητή. Εύχομαι να βλέπω ΚΑΛΗ μπάλα από την ΑΕΚ φέτος, και όχι τόσο να πάρουμε πρωτάθλημα, γιατί κακά τα ψέματα πέρσι δεν παίξαμε καλή μπάλα.

BTW Luxx EΠΙΚΟΔΟΜΙΤΙΚΑ τα σχόλια σου.

θέλουμε να μιλήσουμε για την ομάδα μας και έρχεσαι να μας τα σπάσεις (συγγνώμη για την έκφραση αλλά αυτό κάνεις) για την ορθογραφία μας ΧΩΡΙΣ να ζητάς συγνώμη όταν μαθαίνεις τους λόγους που ο φίλος δεν ξέρει τα "δικά σου" ελληνικά. (τα σωστά)

Δημοσ.
οχι! κατα γνομη μου θα ειναι βλακει αν τον φερουν!

ειταν εδω (γερμανια) σε τρεις ομαδες' date=' εφειγε απο τη βερντερ βρεμης και πειγε στη σαλκε, οπου εκαναν αμαν και πως να τον ξεφορτοθουν, μετα πηγε τουρκια. δεν τα εβρισκε στη τουρκια, και τον πηρε δανηκο το αμβουργο και τον εδειωξε παλη μετα απο μησο χρονο.

ολο φασαρια και ανακατοσουρα ειναι![/quote']

το ειπες και μονο σου πηγε απο την Βερντερ στην Σαλκε που δεν ειναι ΑΕΚ!!εγω πιστευω για τα επιπεδα του ελληνικου πρωταθληματος θα ειναι μια χαρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...