Προς το περιεχόμενο

Blue Screen.....WTF??

xtraktor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους

εδω και αρκετο καιρο ενω εχω τον υπολογιστη ανοιχτο και κανω δοθλιτσα κολαει και με παραπεμπει στην ηλιθια και αντιπαθητικη BSOD,

Μου γραφει κατι για το αρχειο ati2davg.dll που ειναι ο driver της καρτας γραφικων μου. εκανα update και εβαλα το νεο catalyst 6.5 αλλα και παλι τα ιδια

μηπς μπορει καπιος να βοηθησει?ειχε κανεις παρομοιο προβλημα?

φιλικα

Δημοσ.
elpizo na min zestenetai kamia karta kai ftanei se auto to simeio.mono me dokimes mporeis na deis ti ginetai.drivers gia chipset alli ekdosi isos kai pio palia ktl ktl.

βασικα φιλε poulinos σταματησε αυτο το προβλημα οταν πηγα στα display settings και αλλαξα εκει που λεει πια καρτα χρησιμοποιω και εβαλα τη ιδια απλα ειχε μια επιλοπγη για secondary...τωρα αυτο σταμτησε αλλα δεν ξερω για πιο λογο επρπε να γινεια υτο για να σταματησει!!

τωρα αφου ειανι ενταξει λεω να σταματησω να το σκαλιζω:D

Δημοσ.

pragmati poli paraxeno alla afou epexe tote ok.to monitor sou to exeis perasei san plug and play i to exeis perasei me tous drivers.to exo dei auto mia fora na ginetai kai otan perastike i othoni tote ok

Δημοσ.
pragmati poli paraxeno alla afou epexe tote ok.to monitor sou to exeis perasei san plug and play i to exeis perasei me tous drivers.to exo dei auto mia fora na ginetai kai otan perastike i othoni tote ok

τωρα ειμαιο στη δουλεια και δεν θυμαμαι ακριβως πως εχω σεταρει τη ν οθονη..οταν θα παω σπιτι θα δω και θα σου πω..αλλα πολυ περιεργη η κατασταση..τελικα τα pc οσο περισσοτερο τα σκαλιζεισ...ςνακαλυοτεις τρελα πραγατα..ορισμενες φορες χωρις λογικη!

τεσπα, θα τα ξαναπουμε οταν το δω και απο το σπιτι!

Δημοσ.

tora katalaves giati lene otan douleueis ena pc opos douleuei tote to afineis etsi alla otan ise computer freak thes na to skalizeis na deis giati ine etsi kai poles fores den to matheneis pote.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...