titis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Έχω γνήσιο το παιχνίδι 24:the game. Έβαλα το dvd του παιχνιδιού στο κομπιούτερ και έκανα αντιγραφή και επικόλληση τα αρχεία του σε ένα φάκελλο στην επιφάνεια εργασίας. Προσπαθώ να τα κάνω αντιγραφή σε ένα κενό dvd, αλλά δεν αντιγράφονται με κανένα πρόγραμμα. Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω;
Dark-Shadow Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 File mou auto pou piges na kaneis itan megalia mamakia!!! Gia na to antigrapseis prepei na kaneis image apo alcohol ke meta apo to image sto dvd!!! Alla tha xreiasteis ke ena programa opos A-Ray Scanner etsi oste na vreis to kleidoma tou dvd!!!
ffseriespower Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 εγω παντος dark-shadow κανω backup τα games μου χωρις να εχω το a-ray scanner!απλος βαζω το αυθεντικο παιχνιδι στον εναν δισκο το αδειο dvd στον αλλο παταω οδηγος αντιγραφης στο alcohol και απλος περιμενο!!
gherudos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 lol,αυτό που πήγες να κάνεις ήταν η μεγαλύτερη βλακεία Φίλε μου το παιχνίδι είναι dual layer και έχει κρυφό το layer1 για να δουλέψει το παιχνίδι πρέπει έιτε να κάνεις αντιγραφή σε dvd9 δισκάκι αφού το κάνεις patch με το toxic dual layer patch είτε να κάνεις extract τα layer0/layer1 και αφού κάνεις rip τα αρχεία multilanguage και αφαιρέσεις το dvd9 check routine (αν και νομίζω δεν έχει αυτό το παιχνίδι) κι έπειτα να το ξανακάνεις iso με το $ony cd/dvd generator.Το πρόγραμμα είναι copyrighted οπότε μην το ζητήσεις εδώ.
Narayan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Καλά τα λέτε βρε παιδιά αλλά δεν είναι λόγος αυτός να το φάτε το παιδί. Κι εσείς στην αρχή δεν νομίζω να τα ξέρατε όλα για τις αντιγραφές προστατευμένων παιχνιδιών :roll: Υπενθυμίζω πως κάποτε μπορούσες να αντιγράψεις CD game με τον τρόπο που ανέφερε ο titis και να δούλευε κανονικά.
titis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Ευχαριστώ παιδιά. Το έκανα έτσι όπως σας είπα επειδή έχει χωρητικότητα 5,79GB.Αλλιώς θα το έκανα απλά με το Alcohol 120% και θα ήταν εντάξει.
titis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Και δυστυχώς δεν έχω DL αντιγραφικό. Έχω Pionner απλό εδώ και 5 χρόνια. Το είχα αγοράσει 320.000 δρχ.
kallair Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 iparxoun 2 liseis file. 1. agorazeis 1 dvd recorder kainourgio. kanei mono 40 euro pleon. 2. psaxneis mpas k iparxei ripkit oste na meiosei to megethos tou paixnidiou.
titis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Θα αγοράσω καινούργιο dvd recorder DL. θα μπορώ να γράφω παιχνίδια Double Layer με το Alcohol 120% όπως μέχρι τώρα σε απλά dvd;
kallair Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 den ksero an to alcohol ipostirizei dual layer diskakia. sigoura mporeis afou patsareis to iso me to toxic patch, na to kapseis me to dvd decrypter.
ffseriespower Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 η διαδηκασια ειναι απλη. 1.βαζεις το παιχνιδι στον dvd-drive 2.ανοιγεις τον dvd-decrypter και πατας στο μενου mode read>iso 3.πατας decrypt και περιμενεις να στο βαλει στον σκληρο 4.αφου στο βαλει ανοιγεις τον toxic patcher και βρισκεις το iso.πατας με το που το βρεις patch και μετα τον κλεινεις τον patcher 5.τελος αν εχεις το nero 7 πατας δεξι κλικ στο iso που patchαρες και open.μετα πατας write και στο γραφει(με αυτην την μεθοδο εκανα εγω backup το gran turismo μου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.