Προς το περιεχόμενο

PS3 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Να σου πω εγω ημουν κολλιμενος playstationakias αλλα επιανα τον εαυτο μου να λιγουρευεται παιχνιδια του ΧΒΟΧ.....ετσι σκεφτηκα στην επομενη γενια κονσωλων θα παρω και τα δυο ....σιγα μην στεναχωριεμαι και χαλαω τον εαυτο μου , βγηκε αυτο και μου αρεσει ωραια, το παιρνω ............. ειχα πολυ καιρο πανω απο 2 χρονια να εμπλακω σε μαχη κονσολων γιατι το θεωρουσα ανουσια και εγκεφαλικα ενεργοβωρο...εχω πιο σημαντικα θεματα να ασχοληθω.....Οσο για την μαχη με p3tran πριν λιγες μερες ηταν καθαρα θεμα να τον τσιγκλισω λιγουλακι......Petran σε παω....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε δεν μπορω να καταλαβω την λογικη αυτη.....εγω την εχω μεγαλυτερη εσυ μικροτερη........Συμφωνω οτι ο P3TRAN εχει μια σημαντικη αγαπη προς την μαμα του MICROSOFT.....αλλα η συμπαθεια μεταξυ γιου και μανας ειναι δεδομενες......Ας ερθουμε στην πραγματικοτητα τωρα...η κονσολα ακομη δεν εχει κυκλοφορισει....αφιστε να περασει ενα χρονικο διαστημα και βλεπουμε.......Εμενα η γνωμη μου ειναι μια παιρνεις και τα δυο για να εισαι καλυμενος και να μην λιγουρευεσαι κανενα παιχνιδι....υστερα τα πας μια βολτα απο το θειο ο οποιος κανει της ραδιουργιες του και εισαι μετα ευτυχυσμενος...θειος forever....απλη λογικη....και εχεις και τα Blueray και αμα σου καβλ.... παιρνεις και το hddvd στο χβοχ...kai τερμα ασε τους αλλους να ψαχνωνται με το πια θα επικρατησει......Τα χρηματα για την κονσολα τα σκας μια φορα στα 5 χρονια οχι σαν τα pc καθε εξαμηνο.....

πολυ σωστος.. και εγω προσωπικα αυτο θα κανω.

παιδες η διαμαχη που ειχε ξεσπασει ητανε το αν αξιζει κανεις να παρει 360 ή ειναι καλυτερα να περιμενει 1 χρονο και μισο για ps3 σαν ανωτερο.

αυτο το θεμα θεωρειται -και ειναι- ληξαν, και οποιος πιστευει ακομα οτι το ps3 ειναι η καλυτερη κονσολα τραβαει μονος του πεταλι στην ανηφορα.

απο εκει και περα, SPOWN, την μητερα μου την λενε Ελενη, και οσο για "λιγουρα"...

προς το παρον το ps3 φερνει προς ...ανορεξια

στο μελλον, βλεπουμε.

Κοιτα δεν υπαρχει εαν αξιζει μια κονσολα......το θεμα ειναι τι αρεσει στον καθενα απο εμας.....ας πουμε εγω δεν μπορω να παιξω τιποτα απο την NITENDO....δεν μου αρεσει ουτε το WII ΟΥΤΕ ΤΟ DS .....εμενα μου αρεσουν και οι δυο κονσολες γιατι βγαζουν παιχνιδια που γουσταρω να παιζω....και το ps3 P3TRAN σου εχω εξιγισει το οτι εσυ δεν βρισκεις; παιχνιδια ενδιαφερονται δεν σημαινει οτι ειναι μαπες......Εγω γουσταρω απο αυτα που θα βγαλει HEAVENLY SWORD ΚΑΙ FORMULA 1 ......δεν με ενδιαφερουν τα αλλα θα τα παιξω κοπ.... στο ΧΒΟΧ....αυτα......

...

και προσωπικα εγω, σε αντιθεση με αυτα που πιστευετε οι περισσοτεροι (blackjim included), θεωρω οτι ΑΝ τυχον βγει συντομα το proevo για ps3, ΔΕΝ θα ειναι carbon η εκδοση του 360.

p3tran , eisai psiloasxetos apo PES gi auto se sygxwrw. :P

An nomizeis pws episeis oi typoi ekei mesa sto neogaf kseroun apo PES/WE episeis se sygxwrw giati de to myrizoun kan to athlima.

Edw olo to kalokairi pou itan na vgei to PES6 den eixan oute to 1/100 twn info pou eixan alla forum , ftiagmena apokleistika gia WE/PES i Fifa.

Asxoloutan me alles paparies ekei sto Neogaf. ( gia mena paparies , etsi? )

oi eikones loipon pou edwses apokleitai na einai PS3 , sto ypografw opws thes.

ALLO an einai PS2 pou tha paizei kai sto PS3 , na eksigiomaste.

Episis autin tou Adriano einai renders ( i opws ta lene ) pou eixan kanei otan arxisan na kanoun tin 360 version. Apla ta pramata.

Ksanalew pws me tin idia engine pistevw tha kanoun kai tin epomeni version.

Scenario gia mena ( kathws apo tote pou vgike to PES6 sto 360 den asxolithika me to ti tha kanoun sto PS3 )

tha vgaloun ena worldwide game gia PS2 , to opoio tha paizei omws kai se PS3 ;)

gia na diatirisoun to nextgen exclusive ktl sto 360.

Kai to epomeno game ( WE11 / PES7 ) tha einai idio kai gia 360 kai gia PS3.

Etsi to vlepw , giati tous kseroume kala tou tempelides tzapanezous. Tosa xronia tis exoume mathei tis paparies tous ;)

Pistepse me pou sou lew :P

Κοιτα δεν υπαρχει εαν αξιζει μια κονσολα......το θεμα ειναι τι αρεσει στον καθενα απο εμας.....ας πουμε εγω δεν μπορω να παιξω τιποτα απο την NITENDO....δεν μου αρεσει ουτε το WII ΟΥΤΕ ΤΟ DS .....εμενα μου αρεσουν και οι δυο κονσολες γιατι βγαζουν παιχνιδια που γουσταρω να παιζω....και το ps3 P3TRAN σου εχω εξιγισει το οτι εσυ δεν βρισκεις; παιχνιδια ενδιαφερονται δεν σημαινει οτι ειναι μαπες......Εγω γουσταρω απο αυτα που θα βγαλει HEAVENLY SWORD ΚΑΙ FORMULA 1 ......δεν με ενδιαφερουν τα αλλα θα τα παιξω κοπ.... στο ΧΒΟΧ....αυτα......

βεβαιως και υπαρχει θεμα αν αξιζει μια κονσολα ή οχι.

και εκτος απο αυτο, υπαρχει και θεμα αν αξιζει να "θυσιασεις" κατι προκειμενου να περιμενεις κατι αλλο.

και φυσικα υπαρχει και θεμα αν αυτο το κατι αλλο, την στιγμη που κυκλοφορει και θες να το παρεις, ειναι η καλυτερη επιλογη ή οχι.

αυτα τα πραγματα κρινονται περα απο υποκειμενισμους. ειναι αντικειμενικα.

τωρα εσυ το παιζεις ανετος με το 360, μιας και πηρες 360 προσφατα και μπηκες κατευθειαν στις κοπιες. ετοιμη λυση και μασημενο φαγητο δηλαδη.

δεν ειναι ομως το ιδιο με τους early adopters. καμια σχεση.

οπως και οι early adopters του ps3 δεν θα εχουν καμια σχεση με αυτους που θα πηδηξουν στο τρενο μετα απο καννα χρονο,

τοτε που και θα εχει σπαστει αλλα και θα υπαρχει μια σχετικα καλη βιβλιοθηκη απο games και free.

αυτοι ειναι οι easy riders. οπως εσυ και πολλοι αλλοι.

το θεμα μας λοιπον ειναι οι early adopters, και εδω δεν υπαρχει ουτε F1 ουτε Heavenly Sword ουτε τιποτα απο αυτα που θα αξιζουν.

απο αυτη την αποψη, την αποψη του early adopter, το ps3 ξαναλεω πως προκαλει ..ανορεξια.

το 360 ειχε ενα gotham, ενα cod2, ενα kameo και μερικα αλλα πολυ αξιολογα games απο την πρωτη μερα στα ραφια.

το wii θα εχει ενα zelda.

το ps3 θα εχει.......

..το μονο που θα εχει, ειναι οτι το 360 θα εχει πολυ καλυτερα games για αρκετο καιρο.

μεσομακροπροθεσμα ειναι σιγουρο πως θα υπαρχουν σουπερ τιτλοι που θα αξιζουν, αλλα αυτα αργουν ακομα απο το launch, ποσο μαλλον απο περσι το νοεμβρη..

p3TRAN ξυπνα αυριο θα φερω την αποδειξη στον γιαννη τον φιλο σου.....γιατι με επριξες....εσυ εισαι ο EARLY ADAPTER στην προκειμενη περιπτωση...χαχαχα...αμ τα ηθελες.....αποδειξη δεν στελνω γιατι ειναι παρανομο γιατι το εκαναν μονο σε εμενα και δεν θελω να δημιουργισω προβληματα.....

Ας ερθουμε στην πραγματικοτητα τωρα...η κονσολα ακομη δεν εχει κυκλοφορισει....αφιστε να περασει ενα χρονικο διαστημα και βλεπουμε.......Εμενα η γνωμη μου ειναι μια παιρνεις και τα δυο για να εισαι καλυμενος και να μην λιγουρευεσαι κανενα παιχνιδι....υστερα τα πας μια βολτα απο το θειο ο οποιος κανει της ραδιουργιες του και εισαι μετα ευτυχυσμενος...θειος forever....απλη λογικη....και εχεις και τα Blueray και αμα σου καβλ.... παιρνεις και το hddvd στο χβοχ...kai τερμα ασε τους αλλους να ψαχνωνται με το πια θα επικρατησει......Τα χρηματα για την κονσολα τα σκας μια φορα στα 5 χρονια οχι σαν τα pc καθε εξαμηνο.....

Συμφωνω 100% μαζι σου(με αυτα που κανω παραθεση),αλλωστε σχεδον το ιδιο λεει και η υπογραφη μου ...

Τα εχω πει αλλωστε και εγω ολα αυτα εδω και εναν χρονο ......περισυ τετοιο καιρο ..

Απο την αλλη ομως αν δεν υπηρχαν και ολες αυτες οι διαμαχες τι θα καναμε ???

H "εξυπναδα" σου εγκειται στο οτι ενω αναφεροσουνα στο RIDGE RACER και ελεγες οτι φαινεται καλυτερο στα video και αυτο ειναι που μετραει,

μετα τσουπ! την ειδες πονηρος και το γυρισες στις φωτος του pro evo.

αυτα τα κολπακια να τα κανεις στους φιλους σου, που τα χαβουνε, και επισης να λες στους ιδιους οτι ειναι μαλακες, κανουνε μαλακιες, τρομαρα τους, κλπ

οσο για το αν ειμαι σιγουρος για τις φωτο του proevo, ειπα απο την αρχη την πηγη που ειδα τις φωτος και εδωσα και λινκς και ολα για να εχουνε ολοι αποψη.

... 8)

Den prepei na thn peleyeis k poly e? de thimame na milisa pote gia pro evo photos...

Den prepei na thn peleyeis k poly e? de thimame na milisa pote gia pro evo photos...

α, ναι?

αρα δηλαδη εδω:

diladi thes na peis pos prepei kapoios na eine playstasionakias gia na katalabei th mlkia ekanes k postares eikones pou den eine apto ps3?

αναφερεσαι στις φωτο του ...ridge racer 7??

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

και παλι λυπαμαι που θα σε πληροφορησω (για δευτερη' date=' τριτη φορα?) οτι [b']οι φωτος αυτες ειναι απο την εκδοση ps3![/b]

βλεπω οτι εισαι ακομα στο πρωτο σταδιο ("denial") ...εχεις δρομο ακομα ;) :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...