Προς το περιεχόμενο

PS3 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έχει δοκιμάσει κανένας που έχει μέσα λινουξ το παρακάτω project?δουλέυει κανονικά ή είναι παπάτζα?απο που διαβάζει τα roms απο τον σκληρό ή απο δισκάκι?

[ame]

[/ame]
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
έχει δοκιμάσει κανένας που έχει μέσα λινουξ το παρακάτω project?δουλέυει κανονικά ή είναι παπάτζα?απο που διαβάζει τα roms απο τον σκληρό ή απο δισκάκι?

http://www.octapus.net/forum/viewtopic.php?f=127&t=12946

Φυσικά και ο emulator είναι αληθινός. Βέβαια δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα καθώς δεν έχω linux στο PS3 μου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Απέκτησα σημερα το Ps3 και εχω κάποιες ερωτήσεις;

1)Το χείριστριο ποτε να το βάζω με καλώδιο να φορτίζει/οτε τελειώνει η μπαταρία?

&

2)Τα παιχνιδια πως τα αγοράζω με πιστωτική(εννοείται αυτα που προσφέρει το PSN)

3)Mε θερμική συμπεριφορά τι παίζει/τι έχετε ακουσει;

Εκανα λάθος συγγνώμη να μεταφερθει το θέμα

Ευχαριστώ

Απέκτησα σημερα το Ps3 και εχω κάποιες ερωτήσεις;

1)Το χείριστριο ποτε να το βάζω με καλώδιο να φορτίζει/οτε τελειώνει η μπαταρία?

&

2)Τα παιχνιδια πως τα αγοράζω με πιστωτική(εννοείται αυτα που προσφέρει το PSN)

3)Mε θερμική συμπεριφορά τι παίζει/τι έχετε ακουσει;

Εκανα λάθος συγγνώμη να μεταφερθει το θέμα

Ευχαριστώ

1. Όποτε τελειώνει, ναι, ή ετοιμάζεται να τελειώσει. Αυτό σταματά από μόνο του τη φόρτιση.

2. Ναι, αλλά υπάρχουν και στο εμπόριο κάρτες οι οποίες δίνονται με αντικαταβολή, και σου έχουν κωδικό μέσα με ίση αξία των χρημάτων που έδωσες.

3. Τι εννοείς; Όπως κάθε κονσόλα. Μη το κλείνεις κάπου, άστο να αναπνεύσει. Το Slim από ό,τι έχω ακούσει ζεσταίνεται λόγω μη ύπαρξης ανεμιστήρων.

1. Όποτε τελειώνει, ναι, ή ετοιμάζεται να τελειώσει. Αυτό σταματά από μόνο του τη φόρτιση.

2. Ναι, αλλά υπάρχουν και στο εμπόριο κάρτες οι οποίες δίνονται με αντικαταβολή, και σου έχουν κωδικό μέσα με ίση αξία των χρημάτων που έδωσες.

3. Τι εννοείς; Όπως κάθε κονσόλα. Μη το κλείνεις κάπου, άστο να αναπνεύσει. Το Slim από ό,τι έχω ακούσει ζεσταίνεται λόγω μη ύπαρξης ανεμιστήρων.

2)Τις κάρτες που τις βρίσκω?

3)Ανεμηστιράκια πρεπει να χει γιατι ψιλογκαρίζει

Οσο για αναπνόη του χω αφήσει 13 εκατατοστα.Καλά είναι?

2)Τις κάρτες που τις βρίσκω?

3)Ανεμηστιράκια πρεπει να χει γιατι ψιλογκαρίζει

Οσο για αναπνόη του χω αφήσει 13 εκατατοστα.Καλά είναι?

2) Σίγουρα σε Seven, ίσως και σε κανέναν γερμανό κ.λπ.

3) Σε έπιπλο μέσα το έχεις;

2) Σίγουρα σε Seven, ίσως και σε κανέναν γερμανό κ.λπ.

3) Σε έπιπλο μέσα το έχεις;

2)ΤY

3)Πανω σε ενα τραπεζακι!

χαχααχαχ!1),2),3) σαν ρομποτ και μαθηματικοι μιλάμε!!!

εγω θα σου προτεινα να το βαλεις στο πατωμα αν μπορεις και χωρις μοκετες και ιστοριες..2 μηνες π το εχω τωρα και ζεσταινεται μετα το 30λεπτο και βαλε

εγω θα σου προτεινα να το βαλεις στο πατωμα αν μπορεις και χωρις μοκετες και ιστοριες..2 μηνες π το εχω τωρα και ζεσταινεται μετα το 30λεπτο και βαλε

Θα το κλαψω ρε φιλε στο πατωμα θα περασει κανείς και μπαμ!

Πανω σε ξύλο κάθεται!

Διαβαζα για yelow light of death και με θορύβησε!

αν εχεις το slim δεν εχουν ακουστει ylod (απ οσο ξερω..)μπορεις να το βαζεις στο πατωμα οποτε παιζεις και να το μαζευεις μετα(ετσι κανω κ εγω)

κ εγω οταν το ειχα πανω σε ξυλο η σε ορθια θεση ζεσταινοταν πολυ πιο γρηγορα!!!

Εγώ το έχω πάνω στο dvd player :P Και από πάνω μισό μέτρο κενό... Γενικά ζεσταίνεται αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα υπερθέρμανσης... Τους 2 μήνες που το έχω και το καίω δεν έχει πάθει τίποτα! :D

SOCOM 4 Revealed

Your PS3 is about to get tactical. We take our first look at Sony's next big shooter.

In the beginning, videogames offered only one story. Survive and kill. It's the story of war, and we're endlessly fascinated by it. It's on our televisions and our movie screens. It's in our blood.

But there's more to the story of battle than just pointing and shooting, although for a while that's all gamers really demanded from a war game. Having a gun in your hand and a friend at your side was all anyone really needed at first. But that's changing. Games are growing up. The developers at Sony's Zipper Interactive know it, and they've taken that knowledge deep into the heart of their new project, SOCOM 4...

tbasocomivusnavyseals20.jpg

tbasocomivusnavyseals20k.jpg

tbasocomivusnavyseals20u.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...