Luxx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Απιστευτα νεα! Και εχει μονο 10 ημερες που πηρα το ps3! Αχαχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δεν είναι ακόμα οριστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas 7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 καλημερα.μετα την εγκατασταση του firmware στο ps3 οτι ενεργειεs και να εχω κανει στο sign-in δεν μου αναγνωριζει το e-mail η το password .μολισ τα βαλω και παω να πατησω sign-in μου λεει the sig-in ID(e-mail address) or password is inccorect.και οταν βαζω τα στοιχει στο forgot yoyr password που ειναι το e-mail και ημερομηνια γεννησης μου λεει the information you entered is not valid.τι πρεπει να κανω? ευχαριστω για την απαντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 και τι δουλειά έχει αυτή η ερώτηση σε αυτό το topic? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 http://kotaku.com/5459329/grand-theft-auto-episodes-from-liberty-city-announced-for-ps3-and-pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Claymore123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 5% hardware & 95% software ... στην ουσία δεν το έσπασε ακριβώς , απλά όπως λέει ο ίδιος κατάφερε με <δόλιο> τρόπο να πειράξει το μηχάνημα ώστε να κάνει αυτά που θέλει ... δεν κατάφερε να μπει στην Protected Ram... μαρέσει όμως η δήλωση του, ότι η Sony θα δυσκολευτεί να βγάλει patch για να καλύψει το exploit του... Χαχα... τους τη λέει στεγνά... Μπράβο του πάντως για την ηλικία του και για τις γνώσεις του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μεγαλο αλανι. Απορω πως δεν τον εχει παρει η apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Ps3 Πωλησεις...2009 και γενικα. http://www.examiner.com/examiner/x-12218-Video-Game-Examiner~y2010m2d4-PS3-outselling-Xbox-360-in-2009-fiscal-year Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μου ήρθε ένα email με προσφορές από το PSN. 4.99 για το Uno είναι πολύ καλά! Θα το τσιμπήσω αύριο. Επίσης το Pinball Fantasies 3.99!!! To έπαιζα στην Amiga αυτό πριν από 18 χρόνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Έρχεται το Sonic the Hedgehog 4 στο PSN: http://electronictheatre.co.uk/index.php/industry-news/4085-sonic-the-hedgehog-4-episode-i-coming-to-xbox-live-arcade-playstation-network-a-wiiware-this-summer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rioener Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. Ξέρει κανείς να μας πει πότε θα βγουν τα Gran Turismo 5 - Final Fantasy? Απ'ότι άκουσα το πρώτο θα καθυστερήσει κι'άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soso75 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Οι πυγές μου..μου λένε 10-12-2010 για το GT5... Όσο για το Final Fantasy XIII 9-03-2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rioener Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις πληροφορίες σου! Τελικά φαίνεται ότι το GT5 θα καθυστερήσει πολύ... Το Final Fantasy από την άλλη το περιμένουμε σε κανένα μήνα έ? Πάλι καλά, για να δούμε και τί θα λέει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soso75 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ας ελπίσουμε να την αλλάξουν και πάλι την ημερομηνία του GT5 και να έρθει συντομότερα γιατί θα είναι πολύ καλό όπως φαίνετε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 το gt5 παντως σε ενα βιντεο που ειχα δει ειχε χαλια γραφικα και το damage μου φανηκε πολυ απλο.. ελπιζω να μην ειναι ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.