Προς το περιεχόμενο

PS3 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μείναμε 2 εβδομάδες χωρίς το παραμικρό update στο psstore για το νέο l00k του store....το οποίο sorry αλλά δεν μου λέει κάτι. Αυτό είναι το great new look που μας έλεγαν? Τι great ρε παιδιά ακριβώς? Σιγά τα ωά....

Τα downloads έγιναν ΧΑΛΙΑ. Μιλάμε σερνόντουσαν. Δεν ξέρω αν ευθύνεται το ότι βρισκόμαστε στην πρώτη μέρα λειτουργίας του νέου store αλλά δυο games που αγόρασα μου πήρε μια αιωνιότητα για να κατέβουν (γύρω στα 200mb ήταν τα dl)

Και τέλος ντροπή στην sony για 4 επιπλέον ευρώ που ζητάει για να ξεκλειδώσουν μερικά features του super stardust....Που να το ξέραμε στην αρχή ότι αγοράζαμε ένα "μισό παιχνίδι"? Γνωρίζουν σαφώς πως μερικοί καραγουστάρουμε το συγκεκριμένο παιχνιδάκι και κάνουν ότι κάνουν....

Δημοσ.
Μείναμε 2 εβδομάδες χωρίς το παραμικρό update στο psstore για το νέο l00k του store....το οποίο sorry αλλά δεν μου λέει κάτι. Αυτό είναι το great new look που μας έλεγαν? Τι great ρε παιδιά ακριβώς? Σιγά τα ωά....

Τα downloads έγιναν ΧΑΛΙΑ. Μιλάμε σερνόντουσαν. Δεν ξέρω αν ευθύνεται το ότι βρισκόμαστε στην πρώτη μέρα λειτουργίας του νέου store αλλά δυο games που αγόρασα μου πήρε μια αιωνιότητα για να κατέβουν (γύρω στα 200mb ήταν τα dl)

το look εμενα μου αρεσε πολυ, αλλα αργει τρομερα να κατεβασει τα εικονιδια, οσο για τις ταχυτητες του download εγω που κατεβασα 2 τραιλερς ηρθαν με 700-800Kb οποτε μια χαρα τις βρηκα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...