tsakonas Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Καλα λεγανε οτι βρηκαν κιαλλες τρυπες στο 2.20... ακομα εχω το 2.17 κ περιμενω μεχρι να βγει το GTA και αν ζητησει τοτε μονο θα το κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Bad news, όποιο παιχνίδι έχω παίξει που έχει βγει μετά από update, πάντα το ήθελε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μονο αν θες online και αν εχεις κατω απο 2.16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Στο λέω αυτό γιατί και σε εμένα, όταν είχα το 2.17 και έβαλα για 1η φορά το GT5P να παίξω, έκανε αμέσως εγκατάσταση το 2.18 ή κάπως έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Resident Evil 5 Famitsu Interview With Takeuchi-san http://blog.capcom.com/archives/1116 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Euro Metal Gear Online Beta to begin April 21 http://www.videogamer.com/news/11-04-2008-8013.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 PS3 Firmware 2.30 Announced (15th April) The latest version of PS3 firmware will add DTS-HD Master Audio and DTS-HD High Resolution Audio features for Blu-ray movies. Also the new update will bring the revamped PlayStation Store changing from an online storefront to a native PS3 application. Releasing on 15th of April. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 HOME Beta Video http://www.youtube.com/watch?v=ILhfBw1PTmU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stormwatch Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 HOME Beta Video http://www.youtube.com/watch?v=ILhfBw1PTmU Μέχρι να πάει η αραπίτσα στο Play room, έχω τελειώσει 2-3 deathmatches στο Halo...μη σου πω ότι προλαβαίνω να τελειώσω και τη μάχη σε co-op Relocating.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Kαι ποια η χρησιμοτητα του Home ? Εδω ακομη δεν εχουν κανει τα βασικα στην on line επικοινωνια μεταξυ των χρηστων ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Udontneed2know Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Kαι ποια η χρησιμοτητα του Home ? Εδω ακομη δεν εχουν κανει τα βασικα στην on line επικοινωνια μεταξυ των χρηστων ... να φτιαξουν μια online κοινωνια κατι σαν second life στυλ μαλλον, που θα κερδιζεις πραγματα σε παιχνιδια και θα μπορεις με αυτα να διακοσμεις καλυτερα το home σου, εμενα προσωπικα δεν μου λεει και πολλα , αλλα ισως και να εχει επιτυχια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Udontneed2know Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Resistance 2 first official trailer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Αφού το resistance ήταν πατατούλα (απο το λίγο που το έπαιξα) ήταν ανάγκη να βγάλουν και δεύτερο;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Udontneed2know Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Αφού το resistance ήταν πατατούλα (απο το λίγο που το έπαιξα) ήταν ανάγκη να βγάλουν και δεύτερο;;;; μαλλον δεν το ειπαιξες αρκετα γιαυτο το λες αυτο, δοκιμασε το λιγο παραπανω, στο λεω γιατι αρχικα αυτη την αποψη ειχα και εγω, αλλα τελικα εκανα λαθος. Και με πανω απο 2.5 εκατομμυρια πωλησεις ειναι λογικη η συνεχεια πιστευω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 μαλλον δεν το ειπαιξες αρκετα γιαυτο το λες αυτο, δοκιμασε το λιγο παραπανω, στο λεω γιατι αρχικα αυτη την αποψη ειχα και εγω, αλλα τελικα εκανα λαθος. Και με πανω απο 2.5 εκατομμυρια πωλησεις ειναι λογικη η συνεχεια πιστευω.ναι καλό είναι όντως, αλλά έχει αρκετά μείον (γραφικά, επαναλαμβανόμενο κλπ κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.