Προς το περιεχόμενο

PS3 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Βρε συ Pytzamarama,η είδηση δεν έλεγε πως δεν χωράνε,απλώς πως θα τα κατεβάζεις από το το psn.Εκτός και αν κάνω λάθος (ή έχω χάσει επεισόδια).

Κι εδώ ήταν που θεώρησα ότι η λογική σου ήταν λανθασμένη. Οπότε το θέμα ήταν ότι αντέδρασα, παραδέχομαι, εσφαλμένα σε μια λάθος σου πιστεύω(τονίζω το λάθος από την άποψη ότι δεν τη θεωρώ ηλίθια, άνευ νοημοσύνης κλπ κλπ μην παρεξηγηθούμε πάλι) εκτίμηση του τι είπε ο modecris. ... Προυτς (χαζή προσπάθεια εξομοίωσης ήχου πορδής ως ένδειξη διάθεσης χιουμοριστικής αντιμετώπισης θέματος)...

Σε ότι αφορά το περιεχόμενο και εγώ δεν θεώρησα ότι και κάτι τρέχει στα γύφτικα με το νύχτα/μέρα από άποψη ουσίας, αλλά δεν παύει να δείχνει τον προβληματισμό κάποιων ανθρώπων του χώρου για το μέλλον. Πιστεύω ότι ακόμα και το GoW 2 θα χωράει άνετα σε dvd9 (πάλι όμως με αρκετές ελλείψεις σε μη καθαρά gaming περιεχόμενο) αλλά μετά θα αρχίσει να γίνεται εμφανής η ανεπάρκεια. Επίσης γνώμη μου είναι ότι όχι απλά δεν θα "έπεφτε" ο ισχυρισμός του κίλικ, περί ανεπάρκειας dvd9, αν υφίστατο το θέμα του GT5, αλλά θα ενισχύονταν περαιτέρω με μια "αν το br ήταν τελικά μικρό, φαντάσου το dvd τι θα ήταν" λογική.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Oμοιως και για το PGR4

Bizzare:"We've never had to cut content to fit on the disc, and we probably never will",

"DVD9 gives us more than we need to create a fabulous experience for you guys."

κατοπιν εορτης βγηκε η ανακοινωση και εφοσων εγινε ολος αυτος ο τζερτζελες.συνεπως ΑΝ θελουμε τους πιστευουμε ;)

Πριν την ανεπαρκεια του αποθηκευτικου χωρου, θα προβληματισει η ανεπαρκεια μνημης....στην οποια το PS3 βρισκεται πισω

(Και μη πει καποιος οτι εχουν και τα δυο συστηματα εχουν 512ΜΒ, γιατι υπαρχει σαφης διαφορα στη διαχειριση ,οπως επισης το OS του PS3 ειναι σαφως πιο βαρυ - το 360 δεσμευει 32ΜΒ ενω το PS3 96ΜΒ....καντε το επι τις εκατο)

εισαι game developer?

Πρεπει να εισαι developer για να καταλαβεις οτι υπαρχει περιορισμος στη μνημη;

Ελα...προσπαθησε περισσοτερο...με απογοητευεις

Εξηγησε μου τοτε γιατι στην πλειονοτητα των multiplatform τιτλων οι εκδοσεις για PS3 εχουν χειροτερης ποιοτητας textures;;;

Μη μου πεις οτι δεν προλαβαιναν, και ειναι ports και και....αυτο να το καταλαβω για τα προβληματα στο frame rate....τα textures ηταν ηδη ετοιμα. Μηπως δεν χωραγαν στα 256ΜΒ;

προσωπικα στα τεχνικα θεματα προτιμω να ακουω την γνωμη των ειδικων.αυτοι φτιαχνουν τα παιχνιδια,αυτοι ξερουν απο πρωτο χερι τι δυσκολιες αντιμετωπιζουν και πως τις ξεπερνουν.

τωρα για το textures ναι εχεις δικιο,συγκριτικα ειναι λιγη η graphics μνημη του πσ3,αλλα να σου πω την αληθεια τα ιδια ακουγα και για το πσ2.και ειδες μεχρι που εφτασε.

οποτε ακου μια συμβουλη μου:κατσε να περασει λιγος καιρος,να βγαλει τα παιχνιδια που εχει να βγαλει το πσ3 και βλεπουμε τοτε τι συμβαινει με την μνημη.;)

προσωπικα στα τεχνικα θεματα προτιμω να ακουω την γνωμη των ειδικων.αυτοι φτιαχνουν τα παιχνιδια,αυτοι ξερουν απο πρωτο χερι τι δυσκολιες αντιμετωπιζουν και πως τις ξεπερνουν.

τωρα για το textures ναι εχεις δικιο,ειναι λιγη η graphics μνημη του πσ3,αλλα να σου πω την αληθεια τα ιδια ακουγα και για το πσ2.και ειδες μεχρι που εφτασε.

οποτε ακου μια συμβουλη μου:κατσε να περασει λιγος καιρος,να βγαλει τα παιχνιδια που εχει να βγαλει το πσ3 και βλεπουμε τοτε τι συμβαινει με την μνημη.;)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι παραλογο εδω.

Αλλα ξεχασα...το ειπε ο ιντερνετ ο σουγιας...

Ξαναλεω για μια ακομη φορα:

παιξ'τε περισσοτερο και μειωστε στο ελαχιστο το ''διαβασμα'' απο το ιντερνετ,καλο θα σας κανει.

Ρε PDS σε φορουμ για παιχνιδια ειμαστε, τι θες να γραφουμε δηλαδη;

Τις αποψεις μας λεμε..τι θελεις δηλαδη να μπαινουμε καθε μερα και να λεμε "θα δουμε στο μελλον" κλπ;

Στο μελλον θα δουμε αν ειχαμε δικιο 'η αδικο, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα τις λεμε

απο την αλλη ομως οταν τολμησαμε να πουμε οτι μελλοντικα το dvd θα δειχνει λιγο ,πηγανε να μας φανε ;)

Το ιδιο και οταν ειπαμε οτι το PS3 πασχει σε μνημη...αλλα εκει το καστρο επεσε ευκολα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...