Georgio4ever Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 malon gi ayto panhgyrizeis gia to epanastatiko gameplay tou wii... ayto pou xarakthrizei to paixnidi einai oti den eina button smashing... ola basizonte sta swsta counter attacksn kai sto pws kai pote 8a thn peseis ston ka8ena. Den einai tyxaio allwste pou h amyna den einai assigned se koumpi Εγω ειπα την αποψη μου για το game και εσυ μου πετας το Wii να αρχισει παλι της μουρλης εδω μεσα. Αντε get a life... θες να μου πεις οτι δε κερδιζεις τα παντα πατωντας μονο τετραγωνο; εγω ετσι περασα ολο το demo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOP1HOLI Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 re megale games me xilo einai ti thes na patas diladi to gazi.sto god of war ena apo ta kalitera games olo to tetragono patas (ama eixe kai xiromvomvides tha xemperdeves pio grigora)tha mas trelanete me ayta pu grafete re Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 και το ninja gaiden game με ξυλο ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
modecris Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Φήμες αναφέρουν πως η σόνυ θα επεκτείνει την εγγύηση +1 χρόνο για το κουμπί με την ονομασία ''τετράγωνο''.Link δεν έχω,αν θέλετε να βρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Ε με τοσα σουτ που κανουμε στα pro evo λογικοτατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOP1HOLI Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 e tote me to gaiden tha eprepe na to eixa spasi to ps3 telios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 CoD 4 http://www.xbox360only.nl/nieuwsitem.php?nid=7282 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NonBorn Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Εγω ειπα την αποψη μου για το game και εσυ μου πετας το Wii να αρχισει παλι της μουρλης εδω μεσα. Αντε get a life... θες να μου πεις οτι δε κερδιζεις τα παντα πατωντας μονο τετραγωνο; εγω ετσι περασα ολο το demo. Aν έδινες λίγο παραπάνω χρόνο στο demo θα έβλεπες ότι δεν είναι μόνο τετράγωνο. Το πέρασες γιατί πολύ απλά είναι πανεύκολο το σημείο. Παρακάτω που θα δυσκολέψει πίστεψε με θα αναγκαστείς να πατήσεις κ κανα άλλο κουμπί. Αν σου άρεσε το παιχνίδι σαν παρουσίαση ρίξτου άλλη μια ματιά αρχίζοντας από τα controls και τα combos και όχι βουρ στο πατσά Aν και περσινό built είναι αρκετά καλό το παιχνίδι από ότι δείχνει. Περιμένω την τελική έκδοση. 4 Σεπτέμβρη για Αμερική 14 για Ευρώπη. ΥΓ: Όπως είπε κ ο TopGun πριν το παν είναι τα counter attacks... Εκεί έχει ψωμί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 http://www.gametrailers.com/player/22901.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgio4ever Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Φυσικα και θα το παρω το παιχνιδι αφου μου φαινεται πολυ καλο απλα ειπα οτι ειδα στο demo... Ελεος δηλαδη μη πω κατι αμεσως να πεσουν να με φανε :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stormwatch Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Electronic Gaming Monthly Lair Review Τευχος Σεπτεμβριου, review Lair score 6.0 , 5.5 , 5.0 crispin says the combat system is confusing, and the sixaxis controls don't always work the way they should. lock-on system is also jacked. greg ford says the camera is frustrating in ground combat. the wide open levels hold a lot of potential but ultimately don't deliver garnett says it's a "frustrating disappointment" with a few bright spots Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pytzamarama Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Αρχικό μήνυμα απο NonBorn- Όσο για τον Cell νομίζω πήραμε, δε πήραμε μια ιδέα από το HS demo του τι μπορεί να κάνει?Θα δούμε κ σε κανα 20ημερο κ το Lair και θα δούμε ακόμα περισσότερα πιστεύω. Τελικα μαλλον οχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Ωχ ποιός ακούει τον Worldriver τώρα με αυτό το review του Lair... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Electronic Gaming Monthly Lair Review Τευχος Σεπτεμβριου, review Lair score 6.0 , 5.5 , 5.0 crispin says the combat system is confusing, and the sixaxis controls don't always work the way they should. lock-on system is also jacked. greg ford says the camera is frustrating in ground combat. the wide open levels hold a lot of potential but ultimately don't deliver garnett says it's a "frustrating disappointment" with a few bright spots Se ayto to periodiko 3 mazh kanoun ta review? Anisixitiko pou simfonoune k oi 3. Gia na parei 5.5 sta 10 de mporei na fteei mono to combat system Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Ωχ ποιός ακούει τον Worldriver τώρα με αυτό το review του Lair... βασικα..εσυ! οπως και να ειναι το lair, δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες αυτον και τον επομενο μηνα, οποτε και θα το παιξει, και θα του αρεσει κιολας, και θα πει κι ενα τραγουδι. (μια παλιοκασελα αγαπησα κλπ) εναλλακτικα, πεστου να γραψει αυτος ενα review για το lair και θα το δημοσιευσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.