Προς το περιεχόμενο

PS3 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλα, αν το δουμε στο ps3 τον σεπτεβρη-οκτωβρη που λες εσυ.... θα φαω τα μουστακια μου :mrgreen:

τι βλεπω εγω?

δεκεμβριος ps3 - γεναρης 360. :mrgreen: και πολυ διαφορα εβαλα.

bookmarked.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ο φίλος xrest καλά έκανε και έσβησε και το δικό μου και του Spown-έχω-χίλια-ονόματα. Κάνει σωστά την δουλειά του ως moderator, αλλά και εγώ δεν μπορώ να μην γελάσω με το θέατρο του παραλόγου, τον Spown να την λέει για trolling σε άλλον.

Το δικό σου post ProEvoFan σε τι ακριβώς εξυπηρετεί; Θές να μου την πείς και να φανείς έξυπνος; Μάλλον ναι, αλλιώς θα είχες διαλέξει την οδό ενός PM.

Το ποιός προκαλεί είναι εμφανές σε άτομα άνω των 12 ετών (σε PEGI Rating πάντα γιατί σε ESRB δεν μας αφορά). Διάλεξε που ανήκεις.

Sorry xrest υπό normal περιπτώσεις δεν θα είχα γράψει κάτι αλλά προκαλούμαι.

λιγα λογακια για το Home,απο χθες..

Λοιπον,μπορουμε να παιρνουμε φοτος απο απο το κινητο μας,να τις κανουμε upload sto ps3 και να τις ανεβαζουμε στον προσωπικο μας χωρο.για παραδειγμα

home1le4.jpg

οι τυπαδες ανεβασαν φοτο απο το κοινο της sony conference.

καλα γενικα το home για μενα ειναι το πλεον hot σημειο του ps3.

ps.de xreiazontai signwmes k blakeies.apla min iparxoun proswpikes kontres k tetoia.na apofeugontai

Λοιπον,μπορουμε να παιρνουμε φοτος απο απο το κινητο μας,να τις κανουμε upload sto ps3 και να τις ανεβαζουμε στον προσωπικο μας χωρο.για παραδειγμα

home1.jpg

ps.de xreiazontai signwmes k blakeies.apla min iparxoun proswpikes kontres k tetoia.na apofeugontai

Δεν φαίνεται κάτι....Gametrailers είναι;

home1le4.jpg

σχετικα με το home, ειναι εμφανες πλεον οτι η sony στοχευει να φτιαξει μια διασταυρωση του myspace με το the sims.

θα πιασει? σε ενα ποσοστο προβλεπω οτι θα πιασει σιγουρα και θα εχει και μεγαλη επιτυχια..

οσοι θελουν να ζουνε σε virtual κοσμους ακομα κι οταν δεν παιζουν videogames, το home ειναι για αυτους οτι πρεπει.

και για τη sony, περα απο κραχτης ειναι και χρυσωρυχειο.

προβλεπω να αγοραζεις ρουχαλακια, καπελακια, επιπλακια, σπιτακια, και αν ειδα καλα ηδη ξεκιναει να πουλαει και μουσικες και videoκλιπακια τα οποια θα προβαλλουν οι επιδοξοι homιστες μεσα στις virtual τηλεορασεις τους μεσα στο virtual σπιτακι τους.

νομιζω ειναι φλεβα χρυσου για τη sony, και σιγουρη επιτυχια για ενα συγκεκριμενο target-market.

επισης να συμπληρωσουμε οτι εκτος απο το οτι μπορεις να ανεβαζεις φωτος απο κινητο, μπορεις να ανεβαζεις και κομματια του home σε blog στο internet αυτοματα.

αυτα τα δυο νεα functions δειξανε βασικα, μαζι με την ανακοινωση οτι σιγα-σιγα ολα τα games θα μπορουν να ξεκινανε μεσα απο το home, και στο quit να γυρνας παλι στο home και οχι στο dashboard.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...