Προς το περιεχόμενο

PS3 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

More about the Killzone trailer

http://www.n4g.com/News-51071.aspx

Killzone developer talks on Neogaf and confirms that the trailer is pre-pre alpha.The game features highly atmospheric environments that respond accurately to weapon fire as players storm through the world of Helghan. The harsh climate and conditions of Helghan are also a factor, forcing players to adapt new tactics to survive.

Quote:

Donʼt forget one thing: This game is PRE-pre-alpha! So, not PRE-Alpha, PRE-PRE! So, please donʼt start some “Hey, can you see that texture poppinʼ up! PLEASE, stop it, ok?

There will be much more details, effects and so on. Give us some time.

Half of the animations are still NOT in the game so, it will look MUCH MUCH better in the final game. Yes, we said it: The animations are matching the target render. Maybe it looks even better in the final game.

Is there already a video out? I get no info here, because the conference is killing us (with joy). If so, enjoy it! If not, playstation storewill have it. You have to see it in HD to believe it.

And finally: mckmas8808, Bad_Boy, Busty, I said it, and we delivered!

So, wait for the conference for more info.

You saw NOTHING yet!

bye

(oh and, …. did I say “KILLZONEwillSHOCK”)

Sorry, I could not resist.

lostkillzone.gif

:D

53gh06a.gif

6c49k4y.gif

6c7aw51.gif

6f4svw5.gif

4knruc3.gif

E3 2007 New Footage:

http://www.gametrailers.com/player/21584.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμπερασμά :Κερδισε τις εντυπωσεις στην E3 Η SONY...αυτη ειναι η δικια μου αποψη που ειδα και τις δυο....

Ακριβώς....Μεγάλη επιτυχία..

Πάντως εγώ σας το έλεγα καλύτερα να έχουμε ένα καλό παιχνίδι το μήνα και να βρίζουν οι xboxάκιδες ότι πάει χάλια το ps3...παρά να βγούνε όλες αυτές οι παιχνιδάρες στη φόρα.... Που χρόνος για video gaming.Έχουμε σχολή , εξεταστική , κοπέλα , φίλους , ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ(!)....τι θα γίνει η προσωπική μας ζωή όταν με το καλό βγουν οι παραπάνω τίτλοι....ΧΑΧΑΧΑΧΑ!(εδώ θέλω να βάψω τους προφυλακτήρες στη bmw και το σκέφτομαι επειδή σε λίγο καιρό θα θέλω τιμονιέρα για το Gran Turismo, τι να προτιμήσω το virtual ή το real driving experience??ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)ΤΕΣΠΑ....υπομονή...και κουράγιο:-Ρ

Τι να πουν αρκετοί που δεν άντεξαν και πούλησαν τα PS3 τους από νωρίς....εγώ θα ήμουν σε δίλημμα για να την ξαναπάρω..ΧΙΧΙ!

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση της αγαπημένης μας κονσόλας..keep up!

Ότι και να λέμε,το killzone φαίνεται απλά απίστευτο.Ειδικά με αυτό

4knruc3.gif

μου φύγανε όλα τα σφραγίσματα της σαγονιάς :-D.Καλά που δεν χτύπησε το παιδί!

Ας δούμε και το gameplay.

Ξέρεις τι θα με εντυπωσίαζε εμένα; Στο σάλτο που κάνει να πυροβολούσε ο παίκτης και να βλέπαμε σωστή αλληλεπίδραση,σωστό collision detection και όσο το δυνατόν ανύπαρκτο clipping. Το μόνο που βλέπω παραπάνω είναι ένα πανέμορφο animation,δεν μπορεί ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ να με εντυπωσιάσει....εν αντίθεση με την σκηνή που πυροβολάει το κεφάλι του άλλου και ανοίγει σαν καρπούζι ή τα πεσμένα κομμάτια από τις κολόνες. Αυτά ήταν πολύ πιο εντυπωσιακά ΙΜΟ από αυτή την απλή σκηνή ;)

Φιλαρακο οποιος πηρε την κονσολα και την πουλισε απλα δεν ξερει τι του γινεται και καλυτερα να το γειρισει σε κατι αλλο....Ειναι δυνατον να πουλησεις ps , ποιος ειναι ο λογος , θεμα χρονου ειναι να παρει τα πανω του , απλως ολα θελουν τον χρονο τους...Eχει δουλεψει πολυ η SONY πανω σε αυτο το μηχανημα , θελησε να μας δωσει οτι καλυτερο ειχε και μας το εδωσε σε μια εκπληκτικη τιμη...Ειμαι πολυ ευχαριστημενος και ναι θα το πω, για αυτο το μεγαλο come back ....

Και ηδη ετοιμασα λιστα παιχνιδιων που πρεπει να παρω μεχρι τα χριστουγεννα: 1. LAIR, 2. LITTLE BIG PLANET, 3.HEAVENLY SWORD, 4.UNREAL TOURNAMENT, 5. PRO EVO , 6.RACHET, 7.WARHAWK, 8.UNCHARTED, 9.ΗΑΖΕ Mε επιασε πονοκεφαλος ποσα ευρουλακια θα μου φυγουν????Καταραμενη να εισαι SONY:-D:-D:-D:-D

εν αντίθεση με την σκηνή που πυροβολάει το κεφάλι του άλλου και ανοίγει σαν καρπούζι ή τα πεσμένα κομμάτια από τις κολόνες. Αυτά ήταν πολύ πιο εντυπωσιακά ΙΜΟ από αυτή την απλή σκηνή ;)

barbare gore tipe :evil:

1) guns dont kill people. video games kill people

2) Games dont kill people, parents who dont beat there kids do

Ξέρεις τι θα με εντυπωσίαζε εμένα; Στο σάλτο που κάνει να πυροβολούσε ο παίκτης και να βλέπαμε σωστή αλληλεπίδραση,σωστό collision detection και όσο το δυνατόν ανύπαρκτο clipping. Το μόνο που βλέπω παραπάνω είναι ένα πανέμορφο animation,δεν μπορεί ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ να με εντυπωσιάσει....εν αντίθεση με την σκηνή που πυροβολάει το κεφάλι του άλλου και ανοίγει σαν καρπούζι ή τα πεσμένα κομμάτια από τις κολόνες. Αυτά ήταν πολύ πιο εντυπωσιακά ΙΜΟ από αυτή την απλή σκηνή ;)

Εγώ επιμένω,με εντυπωσίασε περισσότερο που δεν χτύπησε το παιδί :mrgreen::mrgreen:

Σοβαρά τώρα φιλαράκι.Συμπάθα με όμως ,τέτοιο animation με τέτοια ομαλότητα και φυσικότητα στην κίνηση εγώ δεν έχω ξαναδεί.Τώρα εάν πυροβολούσε ο παίκτης δεν ξέρω τι θα συνέβαινε...

@Exoskeletor

De prepei na sas xalase xboxakides pou de tha deite ut3 fetos
κάτι τέτοια λες και μετά θέλει να σε λιντσάρει ο πετραν ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...