privateer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 gran turismo 4 eine ayto man. oxi neo gran turismo. pou eine to asxhmo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 gran turismo 4 eine ayto man. oxi neo gran turismo. pou eine to asxhmo? δεν ειναι <<grand turismo 4>>. ειναι Grand Turismo HD. αυτο που κατα 99% θα σου πουλαει η sony σε 6 μηνες. αλλωστε το γραφει ξεκαθαρα οτι ειναι το GT:HD σε 1080p. τα screengrabs ειναι official. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 eine gran turismo 4 se hd. oxi neo gran turismo. krinto san 4 oxi san neo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrest Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 den tha kikloforisei to GT:HD gia ps3.toxei anakoinwsei i sony.twra an to bgaloun ti na pw.,de kserw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 εγω κατι ακουσα οτι GT5 θα βγει την δευτερα παρουσια, και για να μην τους λυντσαρουν θα κυκλοφορησει το GT:HD μερικους μηνες μετα το launch του ps3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 εγω κατι ακουσα οτι GT5 θα βγει την δευτερα παρουσια' date=' και για να μην τους λυντσαρουν θα κυκλοφορησει το GT:HD μερικους μηνες μετα το launch του ps3.[/quote'] I second that... εξάλλου υπήρχε και στο Play.com σαν preorder. btw τώρα εξηγείται γιατί τα Warhawk και GT:HD τα δίνανε bundle με το PS3... λέτε να το ήξεραν για την καθυστέρηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ffseriespower Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ εχει καταντησει η δουλεια με το ps3 και σκεφτομαι να παρω το xbox 360 που εχει χακεφτει κιολας εχει και ωραια παιχνιδια (εχω λιωσει στο xbox360 ενος φιλου μου το moto gp και το oblivion!) εσεις βρε παιδια που ασχολειστε και πιο πολλη τι λετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ffseriespower Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 να σημειωσω επησης οτι μου αρεσουν τα rpg παιχνιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrest Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 monos sou prepei na katseis na skefteis ti thes na paizeis k an se kaliptei to 360.epeidi k gw rpgs eimai k style ff na sou pw oti mou leipoun ta jrpg tou ps.omws san action rpg ola ok.k eidika me to mass effect pou erxetai.. opote to thema einai kathara diko sou.an omws me rwtiseis pio lineup apo ps3-360 maresei tha soupw oti mexri stigmis eimai pio gohteumenos apo auta pou erxontai sto 360,k aposa exw dei.bebaia emena o logos pou thelw 100% ps3 einai sta jrpg,ff,mgs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 tha sou elega apla na min perimeneis mexri ton Martio....oti kaneis tora pou vgainoun ta kala:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 παρε ps3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 παρε ps3. Παρε ps2...it will be worth the wait! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Πάρε ένα Wii και πάρε μου και μένα ένα. Πάλι πιό φθηνά θα σου βγεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 ααα panther σε παρακαλω!! μονοπωλιο στο να πειραζουμε sonακηδες εχουμε εμεις οι xboxακηδες!! εσεις οι nintendυμπόηδες ειστε παρακατιανοι!! ;ppPppPPpppPPPppPPPPpp ffseriespower, για μπαστα μερικες μερουλες, γιατι καποιες φημες λενε οτι συντομα θα ανακοινωθει το FF not exclusive. οποτε μην παρεις ακομα ps3! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.