Προς το περιεχόμενο

PS3 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενταξει συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες...εδω στο forum (ή υπερβολικα κλειστο club) της υπογραφης σου δεν εχει ανεβει ακομα το screenshot του Killzone (γιατι αραγε....)

fffffffffffffffffffffff...kourash...oriste thn anevasa ego..to forum gia kapoio logo den anoige olh mera shmera.. ;)

e as exoume k meis ena forum sto opoio na boroume me eleytheria na enthousiastoume k na sxoliasoume kati me tin isixia mas gia to ps3 xoris na mas pernoun me tis petres...etsi den einai? tora giati to les kleisto de ksero..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Καλά είδες και εσύ ότι δεν ανέβηκε μια photo... Αφού έχεις την είδηση γιατί δεν κάνεις τον κόπο να την κάνεις post? Και σχολιάζεις αλλού για αλλού πράγματα και καταστάσεις?

Ειλικρινά δε βρίσκω λόγο που κάθεστε και τσακωνεστε σαν τα κοκόρια εδώ πέρα και θεωρείτε ότι "συζητάτε" ή "ενημερώνετε" τον κόσμο για το ps3. Γιατί πρέπει κάποιος που υποστηρίζει το 360 χωρίς να έχει πιάσει στα χέρια του ps3 να υποστηρίζει τόσο έντονα ότι το 360 είναι καλύτερο κ ετσι κ αλλιως και αλλιωτικα... Ειναι δύο διαφορετικά μηχανήματα έχουν οπαδούς και εχθρούς το καθένα για δικούς του λόγους και το θέμα της ενημέρωσης είναι τελείως άλλο πράγμα από την πολεμική που γίνεται σε αυτό το thread κατά του ps3. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. Και αν μετά από 3 χρόνια το ps3 έχει πουλήσει τα διπλάσια από ότι έχει πουλήσει το 360 αυτά τα παιδιά που με τόσο σθένος υποστηρίζουν την κονσόλα τους τι θα πουν σε ένα μέλος το οποίο τους άκουσε πείστηκε απο αυτούς και κατέληξε με ενα 360 ή με ένα wii ή με οτιδήποτε άλλο και τότε θα του πει εσυ φταις που κατέληξα λάθος γιατί εσυ με παρότρινες? Δε θα νιώσει καθόλου τύψεις για την παραπληροφόρηση και την "άκυρη" κριτική που έκανε? Εγώ θα νιωθα. θα μου πεις μπορει να μην γίνει κ έτσι... Σωστά! Όμως η ευαισθησία και ο σεβασμός του άλλου που έρχεται για να ενημερωθεί και όχι να ακούει τον καθένα να βρίζει το 360 ή το ps3 είναι πάνω από τον εγωισμό του καθενός και την προσωπική του άποψη και γι αυτό καλά θα κάνουν μερικοί να είναι πιο προσεκτικοί με αυτά που λένε, να σεβαστούν όλους όσους διαβάζουν γιατί 1/10000000000000 (που λέει ο λόγος) ο χρόνος μπορεί να τους βγάλει ψεύτες...

Τέλος το offtopic, συγνώμη ας επανέλθουμε στα νέα του ps3.

http://www.smarthousenews.com.au/Games_And_Devices/Console?Article=/Games%20And%20Devices/Console/D3L4X5G4

Αμαν αυτη η καραμελα για το insomnia....δεν γινεται να κατηγορειται το insomnia για μεροληψια, ενω εσυ ο ιδιος ποσταρεις -ως mod- ασχημα (περιεργως..) νεα για το 360 σημερα και να ξεχνας (εντελως συμπτωματικα) να ποσταρεις τη φωτο του Killzone που εγινε τοσος ντορος σημερα....

Για να μην παρεξηγηθω εχεις το δικαιωμα να χειρηστεις οτι σε αφορα με οποιον τροπο θελεις....αλλα οχι μετα να λεμε οτι το insomnia κανει πολεμικη στο PS3 και ποσταρονται μονο ασχημες ειδησεις κλπ κλπ

Τα άσχημα νέα μου δεν παύουν να είναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ ενοχλούν ή οχι. Και έγιναν post σε ένα topic επειδή κόλλαγαν με το θέμα. Αφού διαβάζεις το forum μας θα χεις δει ότι δεν έχει αντίχτοιχο thread με νέα για 360 κλπ κλπ κλπ οπότε εννοείται πως είναι άκυρη και βιαστική η σύγκριση σου μόνο και μόνο για να δημιουργήσεις εντυπώσεις...

Το αν κάνει η όχι πολεμική φαίνεται αμέσως σε ένα άτομο που βλέπει τις ειδήσεις σε ενα ανεξάρτητο site και πως μεταφέρονται κ σχολιάζονται εδώ...

Επισης διάβασε το προηγούμενο μου post μπας κ φέρω εγώ την αλλαγή εδώ και σταματήσετε να τρώγεστε σαν τα κοκόρια με το ps3.

Αναγνωρίζοντας τον αντίπαλο σου δίνεις αξία και στον εαυτό σου!

Προφανώς και δεν είναι δικο μου αυτό....

Δε θα νιώσει καθόλου τύψεις για την παραπληροφόρηση και την "άκυρη" κριτική που έκανε?

Αφού θες να καταπολεμίσεις την αδικεία που γίνεται σε βάρος του playstation 3 σε αυτό το forum, πες μας σε ποιά παραπληροφόρηση και "άκυρη" κριτική αναφέρεσαι?

^

|

σχετικα με το παραπανω post,

προς το παρον η μονη παραπληροφορηση στις τελευταιες σελιδες ειναι αυτο που εγραψες εσυ nonborn,

....η μεγάλη photo (του killzone) που έγινε post από κάποιο μέλος δεν υφίσταται και είναι "παραπληροφόρηση"...

το οποιο και στο σχολιασα εδω, αλλα δεν ειδα να παραδεχτηκες (και παλι) οτι κανεις λαθος.... ;)

Τα άσχημα νέα μου δεν παύουν να είναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ ενοχλούν ή οχι. Και έγιναν post σε ένα topic επειδή κόλλαγαν με το θέμα. Αφού διαβάζεις το forum μας θα χεις δει ότι δεν έχει αντίχτοιχο thread με νέα για 360 κλπ κλπ κλπ οπότε εννοείται πως είναι άκυρη και βιαστική η σύγκριση σου μόνο και μόνο για να δημιουργήσεις εντυπώσεις...

Το αν κάνει η όχι πολεμική φαίνεται αμέσως σε ένα άτομο που βλέπει τις ειδήσεις σε ενα ανεξάρτητο site και πως μεταφέρονται κ σχολιάζονται εδώ...

Επισης διάβασε το προηγούμενο μου post μπας κ φέρω εγώ την αλλαγή εδώ και σταματήσετε να τρώγεστε σαν τα κοκόρια με το ps3.

Αναγνωρίζοντας τον αντίπαλο σου δίνεις αξία και στον εαυτό σου!

Προφανώς και δεν είναι δικο μου αυτό....

Μην πας να μου κανεις ντριμπλα τωρα....

Δεν σε κατηγορησα οτι γραφεις bad news για το 360....μαγκια σου να γραφεις οτι θελεις, οπου θελεις

Αυτο που ειπα ειναι οτι δεν μπορεις να κατηγορεις το insomnia για μεροληψια και την ιδια στιγμη να μην ποσταρεις την πρωτη PS3 ειδηση σημερα, (ισως γιατι δεν σου αρεσει) ,ενω την ιδια στιγμη, να βρισκεις χρονο να ποσταρεις ειδησεις για το 360....

Και μην μου πεις τωρα οτι σου διεφυγε....

@ p3tran και σια περί παραπληροφόρησης κλπ κλπ κλπ....

Δες την πηγή του threespeech και κάνε τον κόπο να πας να δεις την photo που έχει... Μη πας να βγεις από πάνω σε ότιδήποτε πάει να πει κάποιος άλλος που είναι αντίθετος με σένα.

Και αν δεν είσαι προκατηλημένος (λολ και στα ελληνικα) δες και εδώ για το τι παίζει με αυτήν τη photo που τόσος ντόρος έγινε σήμερα... Για να λυθούν και ορισμένες απορίες γιατί δεν έγινε post από εμένα αν και δε θα πρεπε...

http://www.ps3forums.com/showthread.php?t=83624

Edit: Και κάνετε και λίγη υπομονή να μας δείξουν το killzone.... Εσεις κρίνατε όλο το παιχνίδι από μία photo που είναι δεν είναι αληθινή (η μικρή σίγουρα είναι) γιατί εγώ το πρωί που ξύπνησα έκανα κρα να τη βρω σε 720p για post αλλα δεν την βρήκα πουθενά.

Κ στο κάτω κάτω. Ποιος πιστεύει ότι το τόσο hyped κillzone που τόσο ποντάρει η sony και να ήταν έτσι θα άφηνε να βγει αυτή η photo τώρα ακόμα και αν ήταν σε pre pre alpha έκδοση. Λες να θέλει να κρεμαστεί μόνη της? Λίγη λογική δε βλάπτει... Ξέρω γω? Μήπως κάνω λάθος και σ'αυτο? Τι πρεπει να παραδεχτώ για να δεχτείτε να συζητήσετε?

@ p3tran και σια περί παραπληροφόρησης κλπ κλπ κλπ....

Δες την πηγή του threespeech και κάνε τον κόπο να πας να δεις την photo που έχει... Μη πας να βγεις από πάνω σε ότιδήποτε πάει να πει κάποιος άλλος που είναι αντίθετος με σένα.

Και αν δεν είσαι προκατηλημένος (λολ και στα ελληνικα) δες και εδώ για το τι παίζει με αυτήν τη photo που τόσος ντόρος έγινε σήμερα... Για να λυθούν και ορισμένες απορίες γιατί δεν έγινε post από εμένα αν και δε θα πρεπε...

λυπαμαι αλλα ακομα δεν εχεις καταλαβει περι τινος προκειται...

η φωτο που διαψευστηκε ηταν αυτη που κανανε photoshop σε καποιο φορουμ, αυτη που προσθεσανε γυρω-γυρω τουβλακι και ειπανε οτι

"ειναι ποστερ απο το killzone1 μεσα στο killzone2"

προσπαθωντας προφανως να δικαιολογησουν την απωλεια υψηλης ποιοτητας γραφικων στο χαρακτηρα.

απορω πως μου δινεις το λινκ που εξηγει ακριβως αυτο το πραγμα, κι ομως επιμενεις για κατι αλλο (!!!!)

μηπως εισαι εσυ αυτος που γραφει απο κατω στο λινκ που μου εδωσες "But im still stickin with the 'poster thoery'.^^" :mrgreen:

αμα ειναι ετσι, να σου απαντησω κι εγω οτι και στο αλλο φορουμ, "have fun being in denial"

Εσύ απαντάς σε άλλο από ότι σε ρωτάω ... κάθε φορά που γράφω ένα post εδώ δεν παίρνω πλήρη απάντηση...

Για να λυθούν και ορισμένες απορίες γιατί δεν έγινε post από εμένα αν και δε θα πρεπε...

Γι αυτό έγινε post το link.... Αντε γιατί άλλε λέμε και άλλα καταλαβαίνουμε. Μη πας να με βγάλεις τρελό, θα σου φέρω χαρτί ότι δεν είμαι....

Θα κάνω μία πολύ ωραία ερώτηση λοιπον... Και θέλω απάντηση..

Έχεις ps3?

Edit: Και κάνετε και λίγη υπομονή να μας δείξουν το killzone.... Εσεις κρίνατε όλο το παιχνίδι από μία photo που είναι δεν είναι αληθινή (η μικρή σίγουρα είναι) γιατί εγώ το πρωί που ξύπνησα έκανα κρα να τη βρω σε 720p για post αλλα δεν την βρήκα πουθενά.

Κ στο κάτω κάτω. Ποιος πιστεύει ότι το τόσο hyped κillzone που τόσο ποντάρει η sony και να ήταν έτσι θα άφηνε να βγει αυτή η photo τώρα ακόμα και αν ήταν σε pre pre alpha έκδοση. Λες να θέλει να κρεμαστεί μόνη της? Λίγη λογική δε βλάπτει... Ξέρω γω? Μήπως κάνω λάθος και σ'αυτο? Τι πρεπει να παραδεχτώ για να δεχτείτε να συζητήσετε?

Μαζι σου...το Killzone θα ειναι παιχνιδαρα και θα εχει τα καλυτερα γραφικα ever...

Εσυ γιατι δεν ποσταρες τη φωτο;;; Απο υπερβολικη υπευθυνοτητα;;;;το ξεχασες;;;;τι ακριβως συνεβη;;;;

Καλη η προσπαθεια να το σωσεις, αλλα ακαρπη....ΖΗΤΩ η αμεροληψια!!!

Πάντως σίγουρα όχι επειδή δε μου άρεσε η photo αν θες να πεις ή να υπονοήσεις κάτι τέτοιο. Έχω κάνει post που δε μ'αρέσουν πολλές φορές. Και άλλο ένα moto μέχρι να πάρω απάντηση από τον p3tran.

Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλώτρια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...