Προς το περιεχόμενο

PS3 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης

Όσον αφορά όμως τις κονσόλες που είναι και το ζητούμενο, όντως η Sony έχει πιαστεί πολλές φορές με το ps3 να μας κοροιδεύει μπροστά στα μούτρα μας (κάτι που δεν πρωτοανέφερα εγώ σε αυτό το τόπικ και που στην τελική δεν είναι το θέμα μας, απλά το σχολίασα μιας και αναφέρθηκε).

Εχω ξαναπει οτι ολες(MS,SONY,Nintendo)για τα φραγκα δουλευουν και μας δουλευουν.

Να εισαι σιγουρος οτι αν υπηρχε καποιος ''ιδανικος'' τροπος για να κοροιδευει η sony και να ''παιρνει'' κοσμο ...σιγουρα θα την αντεγραφαν και οι αλλες γιατι δεν μιλαμε για αγαθες εταιριες που ''ζουν'' για το καλο του καταναλωτη αλλα για κερδοσκοπικες εταιριες.

Ειναι καραμελα που δεν λεει να λιωσει...

Και μην ακουσω εκανε η μια το ενα και η αλλη το αλλο.

Γιατι δεν οδηγουν πουθενα κατι τετοιες συζητησεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

συγνωμη αυτη ειναι η υποτιθεμενη προσφορα σου στην ενημερωση αυτου του τοπικ;πιστευω οτι τα περισσοτερα παιδια που ερχονται μπορουν να διαβασουν τους βαθμους και τις κριτικες που υπαρχουν στα παραπανω λινκς.και εχουν την απαραιτητη ευφυια για να κρινουν καταλληλως.δηλαδη δεν χρειαζονται βοηθεια για μια τετοια βασικη λειτουργια απο τριτους.η μηπως οχι;

Λάθος κάνεις. Αυτοί που μπορούν να κρίνουν καταλλήλως και χωρίς παροπιδισμούς είναι η εξαίρεση.

Εγώ αυτό που έκανα είναι ακολουθόντας σας έγραψα το 8.9 σε σχέση με το 8.7 που πήρε η έκδοση του 360 από τους χρήστες. Συγνώμη αν δε το γραψα σωστά.

Όσον αφορά τους reviewer από τον ίδιο άνθρωπο παίρνει τον ίδιο βαθμό.

Κακώς γράφτηκε στο 360 και κακώς το έγραψες και εσύ για το PS3. Άμα είναι έτσι να ρωτήσουμε και τον Τάκη τον σουγιά πόσο θα του έβαζε.

Δηλαδή τον Τακη τον Σουγια εσύ δεν σέβεσαι τη γνώμη του που θα πάρει το παιχνίδι και θα το παίξει??

Όσο για το ΑΑ και τα υπόλοιπα τεχνικά μπορώ να τα διαβάσω κάπου?ενα link δώστε μου να ενημερωθώ και εγώ γιατί έχουμε όλοι γίνει ειδικοί ....

Λάθος κάνεις. Αυτοί που μπορούν να κρίνουν καταλλήλως και χωρίς παροπιδισμούς είναι η εξαίρεση.

που το στηριζεις αυτο;εχεις κανει καποιο γκαλοπ;περιμενω επιχειρηματα.

Εγινε συγκριση σε καποιο παιχνιδι και μπηκαν μελη που ειχαν παιξει το συγκεκριμενο ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ για να πουν γνωμη.

Τωρα οτι καθεστε και συγκρινετε ποιοτητα ηχου στο chat...λεει πολλα

Μετα αρχισαν τα ανυποστατα-ακαταληπτα

Εδω δεν ειναι μπαξες σου.

Φτιαξε ενα φορουμακι και βγαλε δικανικους και μανιφεστα για το less crunchy chat...

ΒΤW γιατι ποσταρεις απο Windows αφου ειναι απατη?

Πρώτον δεν αναφέρθηκα στο chat εγώ. Προσωπικά χέστηκα για το chat. Δεύτερον, φαντάζομαι είναι δικό σου μπαξεδάκι οπότε σόρρυ τρισμέγιστε που χαλάσαμε το ναό σας της έγκυρης ενημέρωσης.

Τρίτον, δυστυχώς αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω Windows, γιατί όλοι οι μπακαλάκηδες και τζαμπατζήδες που χαιρόντουσαν επειδή σπάσανε το ένα και κρακάρανε το άλλο, καταφέρανε και παραδώσανε την πρωτοκαθεδρία στη MS, η οποία το εκμεταλεύεται απλά: Όλοι οι φραγκοφονιάδες βάζουν σπασμένα σπίτι, τα συνηθίζουν και αναγκαζόμαστε να βάλουμε και στις δουλειές όπου όμως εκεί αναγκαστικά βάζουμε αυθεντικά. Και ας μη μιλάμε για μονοπώλια, αναφερόμενοι σε εταιρεία που έχει προσαχθεί πολλάκις για το θέμα.

Και... BTW... πραγματικά περίμενα ποιο πεντάχρονο θα μου κάνει την τελευταία ερώτηση

που το στηριζεις αυτο;εχεις κανει καποιο γκαλοπ;περιμενω επιχειρηματα.

Γκάλοπ;

Όχι ευχαριστώ. Έχω την προσωπική μου εμπειρία που κανένα γκαλοπ δεν την υποκαθιστά.

Επιχειρήματα;

Ψάξε σε posts του forum και θα βρείς μυριάδες αν πραγματικά σε ενδιαφέρει να δείς την ορθότητα της άποψης μου. Εγώ δεν νιώθω την ανάγκη να παραθέσω κανένα.

Δηλαδή τον Τακη τον Σουγια εσύ δεν σέβεσαι τη γνώμη του που θα πάρει το παιχνίδι και θα το παίξει??

Όχι. Γιατί οι Τάκηδες οι σουγιάδες (κοινώς τα πρόβατα) είναι το 80% αυτών που ψηφίζουν σε τέτοια sites. Το άλλο 20% που είναι σοβαρό και μετρημένο δεν είναι ικανο να επιρεάσει την βαθμολογία.

Επισκέπτης

Οποτε αφου οι περισσοτεροι δεν ειναι απαραιτητα ευφυεις για να κρινουν ...

η λυση ειναι σε καθε site να υπαρχουν αλλοι χρηστες με παρωπιδες(γιατι αυτο γινεται,μην κοροιδευομαστε) που να τους παιρνουν στα δικα τους στρατοπεδα.

Πανέμορφα.

αι ας μη μιλάμε για μονοπώλια, αναφερόμενοι σε εταιρεία που έχει προσαχθεί πολλάκις για το θέμα.

Σε ενοχλουν τα μονοπωλια ή οι προσπαθειες εγκαθιδρυσεις μονοπωλιων?

Γιατι παιζεις σε Sony μηχανακι?

Ειναι καραμελα που δεν λεει να λιωσει...

Και μην ακουσω εκανε η μια το ενα και η αλλη το αλλο.

Γιατι δεν οδηγουν πουθενα κατι τετοιες συζητησεις.

Υπάρχει διαφορά pds13 σε αυτή τη γεννιά στο πως προσεγγίζει τον πελάτη (και τον συνεργάτη όπως αποδεικνείεται) η μία εταιρία και πως η άλλη. Και δε σου λέω εγώ ότι η ΜS είναι η καλή η εταιρία και η sony είναι η κακιά... προφανώς έκανε την ανάγκη φιλότιμο σε αντίθεση με την sony που πίστεψε ότι δεν έχει καμία ανάγκη κι' οτί μας έχει όλους όσους είχαμε ps1 και Ps2 κρεμασμένους από τα @@ της. Άμα θες εσύ να το βλέπεις αυτό σαν καραμέλα των xboxfans βλέπε το, αλλά η πραγματικότητα δεν αλλάζει.

Οποτε αφου οι περισσοτεροι δεν ειναι απαραιτητα ευφυεις για να κρινουν ...

η λυση ειναι σε καθε site να υπαρχουν αλλοι χρηστες με παρωπιδες(γιατι αυτο γινεται,μην κοροιδευομαστε) που να τους παιρνουν στα δικα τους στρατοπεδα.

Πανέμορφα.

Όχι PDS13 η λύση είναι να τους παρουσιάζεις την είδηση απογυμνωμένη από σάλτσες και hype, να την κάνεις εύπεπτη τροφή, εξηγώντας τις παραμέτρους (ΑΑ κτλ) και να την προσφέρεις.

Τώρα αν αυτό ενοχλεί κάποιους γιατί θίγονται οι μετοχές του ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο tough brake...

Φίλε Gabriel και ο Παπανδρέου και ο Καραμανλής λένε ο καθένας τους ότι θα νικήσουν στις εκλογές όμως και οι δύο γκαλοπ κάνουν και από όσο ξέρω δεν μετράει η προσωπική τους εμπειρία για το αν θα νικήσουν ή οχι στις εκλογές αλλά ο κόσμος,ο Τακης ο Σουγιάς που αν και άμυαλος κάποια στιγμή θα βάλει μυαλό και θα σε βάλει στη θέση σου που τον εκμεταλεύεσαι τόσο καιρό....

Και κάτι τελευταίο...Αφου ο κόσμος είναι άμυαλος και εσύ ο μυαλομένος ο οποίος γνωρίζει πολυ περισσότερα από εμάς ενώ δεν έχει στοιχειώδης γνώσεις και προτιμά την προσωπική του άποψη από μια αποδεκτή και επιστημονική καταγραφή (γκαλοπ) τότε γιατί ασχολείσαι με τους κοινόύς ανθρώπους και δεν ασχολείσαι με τους όμοιους σου... Κ άσε τον Τακη το Σουγιά και τον κάθε Τάκη να κρίνει αυτός για τον εαυτό του ότι είναι καλύτερο...

Σε αυτή τη χώρα έχουμε γεμίσει εξυπνάκηδες, Παπανδρέου και Καραμανλήδες... Βαρέθηκα πια να κάνετε σα μικρά παιδιά...Εγώ είμαι πιο δυνατός,όχι εγώ είμαι πιο δυνατός....Ρε φύγε εγώ σου λέω είμαι...

Σας χαιρετώ πάω να παίξω με το κουβαδάκι μου στη παραλία....

Και ο νοών νοείτο....

Όσο για το ΑΑ και τα υπόλοιπα τεχνικά μπορώ να τα διαβάσω κάπου?ενα link δώστε μου να ενημερωθώ και εγώ γιατί έχουμε όλοι γίνει ειδικοί ....

αφου εισαι χτεσινος, μαθε λοιπον να μην αμφισβητεις με αυτον τον τροπο.

τραβα στο neogaf στο θεμα "The Darkness: The Official Thread" και αντε δες κι εσυ τα υπολοιπα ψωνια της sony που παθαινουν μικρα-μικρα εγκεφαλικα καθως ο εγκεφαλος τους αδυνατει να συνηδειτοποιησει την πραγματικοτητα.

αν δεν βρεις ακρη, ψαξε απο τις σελιδες 24-25 και μετα.

κατι αλλο:

τα συγκριτικα videos για αυτο το game εχουν αργησει χαρακτηριστικα, και τα reviews μιλανε για "almost identical" εκδοσεις.

μου μυριζει παγιδα/μπινια, μιας και το darkness καλως ή κακως βγαινει σαν εξαιρετικα σημαντικος τιτλος για ps3, (και σχεδον μονος του για αρκετο καιρο),

ενω στο 360 βγηκε εν μεσω αλλων 10+ releases.

το γεγονος οτι ειναι ελαφρως καλυτερη η εκδοση 360, για ακομα μια φορα, μονο κολακευτικο δεν ειναι για το <<υπερ-οπλο>> της sony, και η αποσιωπηση των τεχνικων διαφορων απο τα mainstream review sites ειναι προς προβληματισμο.

εγω σαν φιλικη συμβουλη εχω να πω σε ολους τους ʼφανατακηδεςʽ να κουλαρουν, και να παρουνε χαμπαρι πως κατα πασα πιθανοτητα το ιδιο βιολι θα συνεχιστει για ολοκληρη αυτη τη γενια,

και δεν θα φταιει καθε φορα η starbreeze ή η ubisoft....

καλα μυαλα σε ολους.

Αρχικό μήνυμα απο GabrielConnor:

<<Γκάλοπ;

Όχι ευχαριστώ. Έχω την προσωπική μου εμπειρία που κανένα γκαλοπ δεν την υποκαθιστά.>>

και ειμαι σιγουρος πως ολοι οι στατιστοκολογοι του κοσμου δουλευουν με γνωμονα την προσωπικη τους εμπειρια..σοβαρα τωρα θεωρεις την πλειοψηφια των επισκεπτων του ινσομνια βλακες;

Αρχικό μήνυμα απο GabrielConnor:

<<Επιχειρήματα;

Ψάξε σε posts του forum και θα βρείς μυριάδες αν πραγματικά σε ενδιαφέρει να δείς την ορθότητα της άποψης μου. Εγώ δεν νιώθω την ανάγκη να παραθέσω κανένα.>>

συγνωμη με βαζεις τωρα να κανω στατιστικη μελετη ενω εσυ προηγουμενως την απερριπτες;λυπαμαι αλλα εμενα η προσωπικη εμπειρια μου λεει οτι η πλειοψηφια των επισκεπτων του ινσομνια δεν ειναι βλακες.τι λες να τους ρωτησουμε τι πιστευουν αυτοι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...