Προς το περιεχόμενο

PS3 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1on. euxaristw olous osous ton xrono kai grafoun nea. ego exo polles alles pio simantikes asxolies sta epaggelmatika mou k prosopika mou apo to na psaxno gia na postarw nea.

2on. opou pisteuo oti mporei na ginei dialogos k exo mia apopsi gia to thema, postaro. i tan tixei na vro kapoio endiaferon thema. gia tin donisi eksefrasa tin prosopiki apopsi oti den einai simantiko stoixeio. episis, den thimamai me poion, eixame mia sizitisi gia to an mporei na exei donisi to ps3 mesw tou sistimatos tou fishsplit(i opws legetai i etaireia).

3on. den exo kanena apolitws provlima me to na grafete arnitika nea gia to ps3. isa isa pou auta einai pio endiaferonta gia na kseroume ta arnitika tou prin provoume se mia agora pou meta tha klaime. ego eimai antithetos stis prosopikes diamaxes k trollarismata tipou spown pou oloi peftete stin pagida k apantate/antigrafete.

Eipes:

kai pio panw

an auto den itan prosopikos xaraktirismos k empatheia , e tote ti itan? anyway. as kleisei to thema edw.

Εγώ ήμουν αυτός:D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

-> το ξερατε οτι ο σκληρος δισκος στο 20gb version PS3 ειναι πολυ αργοτερος απο αυτον που εχει η εκδοση 60gb?

μετρησανε το χρονο που κανει να φορτωσει το gripshift, ενα downloadable game απο το network, που παιζει εξ'ολοκληρου απο το σκληρο δισκο,

και οι διαφορες ητανε πολυ μεγαλες..

(60gb: 14-16 secs, 20gb: >30-40secs)

περισσοτερα μπορειτε να διαβασετε εδω:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=141483

diavasa to link tou petran k profanws oi 20arides skliroiexoun mikrotero cache. ara apo auto bgainoun 2 simperasmata.

1on. osoi den skefteste na anavathmisete ton skliro sas amesa k mporeite na diathesete ta 100euro parapanw, na agorasete to 60gb ps3(les k bgei k fthino gia tin europi:-P).

2on. osoi skefteste gia allagi sklirou, protimiste cache 8mb k megalitero (an vreite)

...16mb το cache αλλιως δεν εχει νοημα η αναβαθμιση.

προς το παρον δεν υπαρχουν και παρα πολλοι τετοιοι δισκοι (sata/2.5/16mb) επισης οι πολυστροφοι δισκοι καλο ειναι να προσεχτουν και στο θεμα της θερμοκρασιας.

στην Ελλαδα μαλλον δεν θα εισαχτει η εκδοση του 500αρικου, αλλα αν αληθευουν αυτα που ακουγονται για (δευτερη) μειωση τιμης του μικρου ps3 στην ιαπωνια,

τοτε ισως να εχουμε θεμα..

Japan Mehs Virtua Fighter 5

Early reports are that Virtua Fighter 5 isn't exactly flying off store shelves. AsoBitCity in Akihabara had a hands-on for customers that was so slow, a Sega employee apparently killed time by playing the title alone. And why should it be a hit? Sure, VF hasn't really matter to most Western gamers since, oh, 1997, but the game has a huge following in Japan. Thing is, people aren't going to buy an arcade port that doesn't feature online when they can play with other people at their local arcade. Perhaps Sega thought the hardcore would buy their online-less game to practice at home and then play at a game center? Guess not. Brian Ashcraft

http://www.kotaku.com/

ta japania den tin paleuoun idiaiterws..VF forever re..

1)Μαλλον θα πρεπει να κανεις τον κοπο να διαβασεις ΟΛΟ το thread του Xbox360 και του PS3 απο προπερσυ(2005) τον Νοεμβριο....

Τοτε μονο ισως καταλαβεις οτι με αδικεις ...

Εχω διαβασει ΟΛΟ το ο thread του Xbox360 και του PS3 καθως και τα προηγουμενα-παλαιοτερα thread του PS3 και 360 και εχω γνωμη για τους περισσοτερους,τους mods και για τα παντα,αλλα δεν ηθελα σε καμια περιπτωση να κατηγορησω εσενα προσωπικα.(θα μπορουσα να κανω quote και σε αλλον).:)

2) Εγω απαντησα ετσι στον Spown και οχι το αυτος σε εμενα ....

Εχω Ps3 (οπως το αναφερω κ στην υπογραφη μου) απο τον Δεκεμβριο με

3 παιχνιδια συν του οτι εχω κατεβασει ολα τα demo....

Το εχω ακριβως διπλα στο xbox360 και στο Wii συνδεδεμενο σε μια 40"

1920Χ1080p SONY LCD διπλα στο γραφειο που εχω το PC ....

Αυτο αν μη τι αλλο μου επιτρεπει να εχω μια αρκετα ολοκληρωμενη

προσωπικη αποψη για το θεμα και να μην Trollaro ...σε αντιθεση με

αλλους που δεν παραδεχονται τιποτα ....

ΟΚ δεν αμφιβαλω οτι εχειs ps3

αλλα το οτι δεν πρεπει να βγαζουμε ακομα συμπερασματα ισχυει.

Γενικοτερα το να εχει καποιος PS3 δεν σημαινει οτι ξαφνικα εγινε αντικειμενικος και εχει το αλαθητο.

Το γεγονος πχ οτι ο spown λεει συνεχεια οτι πηρε 360 απο την αρχη και πρωτος απ'ολους σαν επιχειρημα για να δειξει οτι ειναι αντικειμενικος μου φαινεται τουλαχιστον ανοητο.

Pedran σιγα την κριτικη που εκανα...

Και εσυ θα παρεις PS3 ...

τι σημαινει αυτο?Οτι θα αλλαξεις τακτικη?μπα....:-D

Εχω διαβασει ΟΛΟ το ο thread του Xbox360 και του PS3 καθως και τα προηγουμενα-παλαιοτερα thread του PS3 και 360 και εχω γνωμη για τους περισσοτερους,τους mods και για τα παντα,αλλα δεν ηθελα σε καμια περιπτωση να κατηγορησω εσενα προσωπικα.(θα μπορουσα να κανω quote και σε αλλον).:)

ΟΚ δεν αμφιβαλω οτι εχειs ps3

αλλα το οτι δεν πρεπει να βγαζουμε ακομα συμπερασματα ισχυει.

Γενικοτερα το να εχει καποιος PS3 δεν σημαινει οτι ξαφνικα εγινε αντικειμενικος και εχει το αλαθητο.

Το γεγονος πχ οτι ο spown λεει συνεχεια οτι πηρε 360 απο την αρχη και πρωτος απ'ολους σαν επιχειρημα για να δειξει οτι ειναι αντικειμενικος μου φαινεται τουλαχιστον ανοητο.

Pedran σιγα την κριτικη που εκανα...

Και εσυ θα παρεις PS3 ...

τι σημαινει αυτο?Οτι θα αλλαξεις τακτικη?μπα....:-D

pds πεσμου την ηλικια σου για να μην γραφω αδικα ουτε εγω ουτε ο αλλος ρε συ..

pds πεσμου την ηλικια σου για να μην γραφω αδικα ουτε εγω ουτε ο αλλος ρε συ..

Δεν περιμενα κατι διαφορετικο απο εσενα...

εγω ειμαι 24 και ο...Κατμαν στην Ανιτα ''παταει'' μαλλον τα 40.

εσυ πρεπει να εισαι εισαι γυρο στα 30,αλλα δεν εχεις καταλαβει οτι κακο σε σενα κανει να το λες.

PDS 13 ο μονος λογος που το ελεγα εαν διαβαζες απο παλια ηταν γιατι μερικοι απιστοι Θωμαδες κοροιδευαν και ελεγαν τι καθομαι και μιλαω αφου δεν εχω ΧΒΟΧ και οτι οταν ειπα οτι εχω αρχιζαν και μου ελεγαν οτι ειμαι νεος και αλλα τετοια κουλα.....αν δεν ξερεις μην μιλας καλυτερα.....P3tran ολοι ξερουμε οτι αργα ή γρηγορα θα παρουμε ps3 ....GIATI APLA EINAI PLAYSTATION....

Ασε εγω θα κρινω το μηχανημα οταν το εχω στα χερακια μου και οχι σαν παπατρεχας να προτρεχω ποσταροντας ερευνες της πλακας και σχολοια πικραμενων Ιαπωνων αγοραστων που τους εχει σκονιστει το πσ3 me 10 kila ζαχαρη για να μας πει οτι χαλασε.....Απλα πραγματα παιδια.....Επιστροφη στην πραγματικοτητα.....

Δεν περιμενα κατι διαφορετικο απο εσενα...

εγω ειμαι 24 και ο...Κατμαν στην Ανιτα ''παταει'' μαλλον τα 40.

εσυ πρεπει να εισαι εισαι γυρο στα 30,αλλα δεν εχεις καταλαβει οτι κακο σε σενα κανει να το λες.

ε τοτε θα σου απαντησω.

για 24 χρονων οι τροποι σου δεν ειναι και πολυ καλοι.:???:

αφηνω βεβαια τις προτιμησεις σου απεξω, αφου το πρωτο σου ποστ εδω μεσα ητανε για να κανεις παραπονα για το προσωρινο ban του blizzard.

πρεπει να καταλαβεις οτι μερικα πραγματα στη ζωη ισχυουν, ειτε μας αρεσει ειτε οχι.

τοσοι μηνες εχουνε περασει, και εξακολουθεις να πιστευεις τα δικα σου.

οκ, δικαιωμα σου και μαλιστα αναφαιρετο, αλλα μαθε να σεβεσαι τις αποψεις των αλλων, ειδικα οταν λενε αυτα που λενε εχοντας μεγαλυτερη πειρα απο οτι εσυ σε καποιο συγκεκριμενο θεμα.

εσυ "βολευεις" τον εγωϊσμο σου με το να ταυτιζεις τον tlg με προκατηλλειμενο, και ισως εμενα και αλλους ως καποια "τρολλ με τακτικη" οπως περιπου εγραψες,

αλλα στην ουσια απλα κοροϊδευεις τον εαυτο σου.

εσυ εχεις την αδυναμια στην συγκεκριμενη περιπτωση να αντιληφθεις την πραγματικοτητα, ασχετως αν νομιζεις διαφορετικα.

βεβαια το θεμα εδω ειναι κατι κονσολες, δηλαδη τιποτα ουσιαστικο, αλλα πολλοι θα σου πουν οτι αφου λειτουργεις ετσι σε ενα θεμα,

δεν μπορει να λειτουργεις 100% διαφορετικα σε αλλα πιο σημαντικα θεματα στη ζωη σου.

καντο λοιπον ελευθερα, αφου μεχρι εκει φτανεις, αλλα μονο προσεχε πως εκφραζεσαι, γιατι δεν γνωριζεσαι με τον καθενα προσωπικα για να τον χαρακτηριζεις οπως εκανες.

το γεγονος οτι στα λεω εγω αυτα, ενω δεν ειμαι αμεσα εμπλεκομενος, ουτε προσεβαλλες εμενα αρχικα, κανονικα θα επρεπε να σε βαλει σε καποιες σκεψεις...

αν οχι, δεν πειραζει, καλη καρδια.

Lair Roughly 90% Done, Shipping in Spring

Factor 5 keeps telling us how far along their dragon riding adventure Lair is, but we still don't really know very much about the game. Hopefully, that starts changing, as Game Informer spoke with the company's co-founder and president Julian Eggebrecht at this week's D.I.C.E. summit, who revealed Lair is in the last stages of development: tweaking and optimization.

"Basically, by all definitions, pretty much everything is there. Now it's optimization and really getting the difficulty curve right and really getting everything tweaked right. All of the systems are there. All of the unlocking-everything is there. Would I want to give it to you? No, because it needs to be tweaked right. It's a 80-90%, but those last 10% are actually the hardest ones-because they're going to make the game really perfect or not so."

Eggebrecht goes on to say the reason we don't have a specific release date falls more to Sony, as they're ultimately the ones who will decide what day it drops on.

The company's a bit of a touchy subject for Nintendo fans, too, as they we

για 24 χρονων οι τροποι σου δεν ειναι και πολυ καλοι.:???:

Κοιτα οι τροποι μου ειναι παρα πολλοι καλοι,αλλωστε εσυ με προκαλεσες με την ηλικια πρωτος και στο προηγουμενο post σου και σε παλαιοτερο.(πριν απο κατι μηνες).

αφηνω βεβαια τις προτιμησεις σου απεξω, αφου το πρωτο σου ποστ εδω μεσα ητανε για να κανεις παραπονα για το προσωρινο ban του blizzard.

Δεν ξερω που κολλαει αυτο,αλλα ο καθενας μπορει να ανατρεξει στα παλαιοτερα ποστ μου,να τα διαβασει ολα,να δει αν ημουν ποτε προκλητικος,αν ειχα καποια λογικη γενικοτερα σε οτι εγραφα και αν ειχαν καποια βαση και να με κρινει.

Το Ban στον blizzard ηταν η αφορμη για την εγγραφη μου εδω γιατι θεωρησα αδικο εκεινο το ban οπως και την γενικοτερη συμπεριφορα του mod.

πρεπει να καταλαβεις οτι μερικα πραγματα στη ζωη ισχυουν, ειτε μας αρεσει ειτε οχι.

τοσοι μηνες εχουνε περασει, και εξακολουθεις να πιστευεις τα δικα σου.

οκ, δικαιωμα σου και μαλιστα αναφαιρετο, αλλα μαθε να σεβεσαι τις αποψεις των αλλων, ειδικα οταν λενε αυτα που λενε εχοντας μεγαλυτερη πειρα απο οτι εσυ σε καποιο συγκεκριμενο θεμα.

Παντα σεβομαι τις αποψεις των αλλων (οχι το θαψιμο) ειδικα απο ατομα που εχουν μεγαλυτερη πειρα(αν και ειναι σχετικο αυτο) και κυριως εχουν κατι να ''δωσουν'',τα ατομα αυτα ειναι λιγα μεν υπαρχουν δε σε αυτο το forum, τα εχω ξεχωρισει και παντα διαβαζω την αποψη τους με προσοχη.

εσυ "βολευεις" τον εγωϊσμο σου με το να ταυτιζεις τον tlg με προκατηλλειμενο, και ισως εμενα και αλλους ως καποια "τρολλ με τακτικη" οπως περιπου εγραψες,

αλλα στην ουσια απλα κοροϊδευεις τον εαυτο σου.

εσυ εχεις την αδυναμια στην συγκεκριμενη περιπτωση να αντιληφθεις την πραγματικοτητα, ασχετως αν νομιζεις διαφορετικα.

Δοξα το θεο ματια εχω και παρακολουθω ή συμμετεχω και σε αλλα φορουμ,ποτε δεν ειχα ομως την αναγκη να εκφρασω παραπονο σε κανενα απο αυτα.

Και οταν οι περισσοτεροι που γουσταρουν και θα παρουν ps3 κανουν τα ιδια ακριβως παραπονα ενω οι υπολοιποι ''την εχουν κανει'' (ανεφερε καποιους ο xrest πριν) μαλλον δεν κοροιδευω τον εαυτο μου...

βεβαια το θεμα εδω ειναι κατι κονσολες, δηλαδη τιποτα ουσιαστικο, αλλα πολλοι θα σου πουν οτι αφου λειτουργεις ετσι σε ενα θεμα,

δεν μπορει να λειτουργεις 100% διαφορετικα σε αλλα πιο σημαντικα θεματα στη ζωη σου.

Ευτυχως ετσι λειτουργω και στην ζωη μου:)

καντο λοιπον ελευθερα, αφου μεχρι εκει φτανεις, αλλα μονο προσεχε πως εκφραζεσαι, γιατι δεν γνωριζεσαι με τον καθενα προσωπικα για να τον χαρακτηριζεις οπως εκανες.

Καταρχην δεν εκφραστηκα ασχημα για κανεναν(εκτος απο σενα που με προκαλεσες με την ηλικια) και ουτε εχω εκφραστει.

Θα το ξαναπω...οποιος θελει μπορει να αντρεξει σε προηγουμενα Post μου.

''μονο προσεχε πως εκφραζεσαι, γιατι δεν γνωριζεσαι με τον καθενα προσωπικα για να τον χαρακτηριζεις οπως εκανες.''

αυτο καρμπον στο ειχα πει εγω πριν απο κατι μηνες οταν εσυ με χαρακτηρισες ,ουτε copy-paste να εκανες...

αλλα δεν θα κατσω να ψαξω ,γιατι δεν τα γουσταρω αυτα(εκτος αν προκληθω),

εγω ξαναλεω οτι δεν συνηθιζω να χαρακτηριζω,μαλλον για αλλον θα μιλας...

το γεγονος οτι στα λεω εγω αυτα, ενω δεν ειμαι αμεσα εμπλεκομενος, ουτε προσεβαλλες εμενα αρχικα, κανονικα θα επρεπε να σε βαλει σε καποιες σκεψεις...

δεν προσεβαλλα κανεναν και η σκεψη που με βαζει το γεγονος αυτο ειναι αυτη που σκεφτεσαι και οι περισσοτεροι καταλαβαινουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...