temeteron Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα σε όλους, Παιδιά το Resident Evil2 το έβαλα να παίξει στο PCακι μου WindowXP έχω και παίζει μια χαρά. Το μόνο πρόβλημα είναι πως ενόω κάνω τα save όταν πάω να κάνω load λέει load faild ενώ υπάρχουν στο δίσκο. Ξέρει κανείς τι φταίει ή αν υπάρχει κάποιο patch που το φτιάχνει ; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
temeteron Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Κανείς δεν έχει βάλει το RS2 στο PC του ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonheart Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Εγω παντως που το ειχα πιο παλια δεν ειχα κανενα προβλημα! Εχεις ψαξει για κανενα patch; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elven_King Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Για δες το 1.04 patch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.