Προς το περιεχόμενο

PS3 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

κρατα το ενσυρματο tlg. ολες οι μαρτυριες λενε οτι το wifi πασχει.

εκτος αν εννοεις να βαλεις εξωτερικη πηγη για wifi και να μη χρησιμοποιησεις την κεραια του ps3... οποτε ισως σε βοηθησει >αυτο εδω<

B00009X6DT.01._AA280_SCLZZZZZZZ_V40457860_.jpg

http://www.amazon.co.uk/Linksys-Wireless-G-Game-Adapter-WGA54G/dp/B0007SQG30

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Opws fainetai einai poia eykolo na breis ps3 sthn usa. To apodeiknuei kai to gegonos oti oi times sto ebay exoun pa8ei terastia ka8izhsh.

http://www.kotaku.com/gaming/ps3-grey-market/feature-the-decline-of-the-ps3-grey-market-224984.php

declineps3final-thumb.jpg

img264-thumb.jpg

lmfaoyl5.png

Ayto prepei na ofeiletai sto oti h sony xeperase ta hardware probs h aplws den yparxei terastia zhthsh. To poio pi8anon einai enas syndiasmos kai twn 2.

To kalo me ola ayta einai pws to eyrwpaiko launch den 8a exei ka8ysterhsh.

Ναι αλλα το online ειναι το μελον των games ;-)....

Symfwnw 100000%.. Mono an dokimaseis na paixeis online tha katalaveis oti odws einai to mellon ton games.. Ta grafika synexeia tha veltiwnontai.. alla apo thema gameplay kai longetivity enos paixnidiou to online pleon exei ton prwto logo.. kai i sofi paroimia leei "osa den ftanei i alepou ta kanei kremastaria.."

Ρε γμτ ωραιες φαινονται ολες οι screenshot των παιχνιδιων του ps3,παιρνει και linux (οχι optimized ακομα,αλλα ειναι θεμα χρονου πιστευω) αλλα τα λ7 ειναι πολλα ...

Τα φωτα σας ....

Τι πρεπει να συνδεσουμε στη εξοδο Lan του PS3 για να το συνδεσουμε σε WiFi δικτυο ??

τίποτε ..

το wifi του ps3 δεν έχει

κανένα πρόβλημα..

έχω κατεβάσει οτι demo έχει βγεί και δέν είχα κανένα πρόβλημα.

βέβαια σε εμένα to ps3 έχει έναν οροφο διαφορά απο το access point

αν εσένα εσένα έχει παραπάνω δεν ξέρω...

αν θες βοήθεια πές μου.

τίποτε ..

το wifi του ps3 δεν έχει

κανένα πρόβλημα..

έχω κατεβάσει οτι demo έχει βγεί και δέν είχα κανένα πρόβλημα.

βέβαια σε εμένα to ps3 έχει έναν οροφο διαφορά απο το access point

αν εσένα εσένα έχει παραπάνω δεν ξέρω...

αν θες βοήθεια πές μου.

Απλα πηρα την 20gb version και δεν εχει WiFI ......

Card reader χρησιμοποιω εναν usb της Transcend , Σκληρο δισκο εβαλα εναν 120GB και απλα αναρωτιομον πως μπορουμε να βαλουμε και WiFi ....

Απ'οτι εψαξα και εγω , αυτο που προτεινε ο P3tran ειναι η καλυτερη λυση ..

PS3: force feedback - rumble - πακετο!

οπως ηδη θα ξερετε οσοι εχετε ps3 και μια force feedback τιμονιερα, το GTHD αλλα και τα υπολοιπα ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ RUMBLE-FORCE FEEDBACK, δεν πα'να εχεις την g25 την dfp ή οτι αλλο θελεις.

αρχικα υπηρχαν φημες και <<μαρτυριες>> απο διαφορους "εξυπνους" στο νετ, οτι με τον ενα ή τον αλλο τροπο, υπηρχε rumble και force feedback στη formula, στο gthd, στο motorstorm,

οποτε οι υπολοιποι ψαχνανε να δουνε τι δεν εχουνε σεταρει σωστα.

μην παιδευεστε αδικα, ειναι πλεον διαπιστωμενο γεγονος οτι το ps3 δεν θα εχει ουτε rumble, oυτε FF ουτε τιποτα αλλο που ειναι πατεντα της ιmmersion.

επισης ειναι γεγονος οτι ακομα και αν ερθει μια τριτη εταιρεια και πληρωσει την immersion για χρηση rumble/force feedback στα δικα της joysticks/wheels,

και παλι ειναι απαγορευμενο να περασει αυτη η τεχνολογια μεσα απο το ps3.

μοναδικη περιπτωση να συμβει κατι τετοιο ειναι να βαλει η sony επιτελους μυαλο και να παει να πληρωσει την immersion, η οποια βεβαια οσο περναει ο καιρος θα ζηταει ολο και περισσοτερα...

επειδη δεν υπηρχε μια σαφης τοποθετηση για αυτα τα θεματα μεχρι τωρα, μιας και σιγουρευτηκα για το τι παιζει, το γραφω και εδω για να μην ψαχνετε αδικως τι δεν εχετε σεταρει σωστα και δεν εχετε rumble/ff σαν τους αλλους (που και καλα εχουνε :evil: )

Eαν πραγμαματικα δεν αλλαξει αυτο που λεει ο P3TRAN στο μελλον....δεν βλεπω τον λογο αγορας μιας τιμονιερας για το ps3.....Παντως και εγω λεω οτι ενταξει στα χειριστηρια να μην rumble αλλα και στις τιμονιερες και χωρις feadback δεν λεει πραγματικα.....μακαρι να αλλαξει αυτο στο μελλον με κανενα software hack....ειδωμεν....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...