p3tran Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 PS3 Gallery Best of the Best Resistance οι παραπανω φωτογραφιες (τουλαχιστον οι resistance) ειναι απο το φιλο μου τον tapout, φωτος του οποιου εχω κατα καιρους κρεμασει στα θεματα για 360. ειναι απο τους καλυτερους κονσολο-φωτογραφους στο νετ, και μαλιστα με ολοκαινουργιο εξοπλισμο. σε μερικες φωτο φαινεται η νεα tv με την οποια αντικατεστησε την βουβαλα sony crt που ειχε. ειναι της samsung, 56'' 1080p dlp. οποιος ξερει που μπορουμε να τη βρουμε στην ελλαδα, ας το πει. μεχρι τοτε, enjoy best ps3 photos yet. να και μερικες του motorstorm full game, απο εναν αλλο καλο φωτογραφο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spown Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Αυτος ο Μαρτιος μου φαινεται ενας αιωνας.....Πως θα περασει ο καιρος γρηγορα.... αντε να παρω το φορμουλα 1 στα χερακια μου και να το λοιωσω.... Ασχετο ειχαμε κανενα νεο απο sony hellas για την τιμη του ps3 στην ελλαδα, γιατι εχει ακουστει κατι για 650 ευρω??? Παντως πολυ το πιστευω οτι μοπορει να ειναι πραγματικοτητα αυτα τα 650!!!! τελοσπαντων οπως βλεπω το Μαρτιο εχω να δωσω 600 ή 650 + 30 (καλλωδιο hd) + akomh ena xeiristhrio+ formula 1 = 800 eυρα περιμπου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 O kairos gar eggus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Να δω τι θα λετε τον Μαρτιο οταν παρει νεα αναβολη για τον Μαη!:razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Να δω τι θα λετε τον Μαρτιο οταν παρει νεα αναβολη για τον Μαη!:razz: :smile: τουλαχιστον τον σεπτεβρη θα εχουνε βγει και μερικα καλα παιχνιδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spown Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Κοιτα δεν με πειραζει τοσο.......να σου πω κατι εαν δεν ηταν το Φορμουλα δεν θα το περιμενα τοσο......θα το επαιρνα και παλι αλλα δεν θα το περιμενα......τωρα εαν παρει αναβολη για τον Μαιο ομολογω οτι θα με τσουξει...........Αλλα ενταξει καθε βραδυ ΠΡΙΟΝΙΖΩ (gears of war) για να ξεχασω τον πονο μου (Μαρτης-Φορμουλα1) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Εγω παντως "χτυπησα" ενα Japan 20gb PS3 απο Αγγλια , 2 παιχνιδια(Resistance,Untold Legend),1 extra pad,και ενα hdmi cable της Blaze .....ΟΛΑ μαζι ...775? ...(να'ναι καλα το φιλαρακι μου που εκανε τον κοπο να παει να το παρει απο εναν που το πουλαγε στο αγγλικο Ebay...;-) Tελος παντων ....οι μεχρι τωρα εντυπωσεις μου ειναι αρκετα καλες .... 1) Σε γραφικα ειναι πολυ καλο εφαμιλλο του Xbox360 και το Resistance ειναι πολυ καλυτερο οταν το προχωρας ...και πραγματικα σου κρατα το ενδιαφερον μεχρι το τελος ....(το τελειωσα ;-) ) 2)Σαν μενου ειναι πισω απο το XBOX360 ..oσοι εχουν δει psp ξερουν ακριβως για τι μιλαω 3) Στο οnline κομματι τωρα , υπαρχει ενα πολυ καλοσχεδιασμενο online store , που προσφερει demos παιχνιδιων καθως και trailers Βlue ray movies se πολυ καλες ταχυτητες πλεον καθως και παιζεις ανετα Resistance με παρα πολλα ατομα online χωρις LAG .... Βεβαια θελει πολυ δρομο ακομη για να φτασει στο επιπεδο του XBOX LIVE ειδικα στα θεματα επκοινωνιας χρηστων καθως και στατιστικων των παιχνιδιων ( Αυτο ειναι και το κυριωτερο παραπονο μου απο το PS3) 4) To μηχανημα εχει πολλες δυνανοτητες απο πλευρας συνδεσιμοτητας ... Π.χ του εχω βαλει ηδη εναν 120gb 2,5" seagate ΗD , καθως και ενα usb card reader και δουλευουν αψογα.... 5) Το μονο μειον απο αυτη μου την αγορα ειναι οτι ως Japan μηχανημα δεν θα παιζει τις Ευρωπαικες Blue Ray movies , (τα αμερικανικα τα παιζει ) , αλλα εδω θα ειμαι με την ελπιδα οτι καποιοι ;-) θα φροντισουν να αλλαξει αυτο !! Τελικο μου συμπερασμα ειναιι οτι Αξιζει την αγορα του ...ΔΕΝ ειναι πολυ ακριβο για αυτα που σου δινει (παντα σε σχεση με τον ανταγωνισμο ) , πιστευω οτι σε θεματα γραφικων οι δυο κονσολες (xbox360,ps3) θα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ, και ολη η ιστορια θα κριθει σε αλλα πεδια .....με κυριοτερο το ONLINE GAMING ..... Βεβαια μη ξεχναμε οτι ή ΜS εκτος απο το προβαδισμα που εχει με το XBOX LIVE και την ευκολια προγραμματισμου και μεταφορας τιτλων απο PC , εχει και εναν αλλον ασσο κρυμενο στο μανικι που λεγεται ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΗΣ που οπως φαινεται μπορει να το χρησιμοποιησει ανα πασα στιγμη ..... Καθαρος νικητης ??? Και ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ...και ειμαστε ΕΜΕΙΣ ...γιατι η την μια ή την αλλη κονσολα αγορασουμε -οι ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ - το σιγουρο ειναι οτι ... ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΟ ΛΙΩΣΙΜΟ........ XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ...ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2007 ....happy Gaming!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 tele alakse tote thn upografh sou Mpikes k sy sto sosto dromo . exei pei h sony ton martio sthn eyropaikh kikloforia tha kanei ena megalo update sto online tou ps3, gia na doume ti tha eine (poso krataei to resistance?) Petran poion septembrio, ego apo to martio blepo pola kala games pou me endiaferoun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Exoskeletor μην "περνεις αερα" ;-) ....αυτη τη στιγμη το Xbox360 ειναι ανωτερο σε φιλοσοφια gaming ....και στην Ευρωπη να ειχε ήδη κυκλοφορησει το PS3 ,παλι το xbox360 θα ηταν η κονσολα του gamer .....;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Petran poion septembrio, ego apo to martio blepo pola kala games pou me endiaferoun εχμμ.. :-P για την κονσολα ελεγα εγω :-P tlg με γεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Αλλα ενταξει καθε βραδυ ΠΡΙΟΝΙΖOMAI (gears of war) για να ξεχασω τον πονο μου (Μαρτης-Φορμουλα1) fixed. :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spown Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Xaxa p3tran απο τεταρτη ενεργοποιω τον χειροτερο εφιαλτη σου τον Worldrivergr και για ενα χρονο......σε περιμενω τα βραδακια να σε πριονισω σιγα σιγα!!!!!Να εισαι μονος χωρις τον φυλακα αγγελο σου J3D1 gr........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KenZone Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Final Fantasy XIII akoma dn teleiwsa to xii ... 8elw ena ps3 me demo t xiii twra !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Καλοριζικο το ps3 tlg! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poromenos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 petran vgale apo to quote tis foto sto prwto post gamaei olh th selida Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.