spown Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 To διορθωσα........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Εγω ενα εχω να πω στους επικρτητες ΤΟΥ blyue ray και στο θεμα insall των παιχνιδιων......Η κατασταση ειναι απλη θα γινει σαν το PSP ....ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ μεγαλο σκληρο και θα παιζουμε τα παιχνιδια σε μορφη iso απο εκει.....Θα πεταξω πανω εναν WESTERN RAPTOR και μετα να βαλουμε το XBOX 360 ΜΕ ΤΟ PS3 Διπλα διπλα και να δουμε πιο φορτωνει πιο γρηγορα......Αντε αρχιστε απο τωρα τις προσευχες για να βγαλει κανεναν 100 gb σκληρο η MICROSOFT POY ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΩΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΑΗΔΩΝΗ...Μπραβο να τον γεμισετε με BIDEAKIA ΚΑΙ ARCADE GAMES.....Καλα μην μιλησω το κολπο με τις HDTAINEIES ....WESTERN RAPTOR (PS3) VS DVD ROM 12* (XBOX 360) Aπο τωρα με πιασανε τα γελια.....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα χμμμμ...ΘΑ ,ΘΑ ,ΘΑ ,ΘΑ .......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spown Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Εσυ εχεις μεινει στο ΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑ ....Αυτη ειναι η πραγματικοτητα......KEEP WALKING..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FILIM0N Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Ρε συ spown, πολυ φανατισμος... Χαλαρωσε λιγο, δε θα πεσουν οι μετοχες σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Εσυ εχεις μεινει στο ΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑ ....Αυτη ειναι η πραγματικοτητα......KEEP WALKING..... H πραγματικοτητα ειναι , αυτο που κανω ΤΩΡΑ ...PGR3 οn XBOX360 ....οταν ΘΑ γινουν αυτα που λες το ξανασυζηταμε ......;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spown Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ...ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕΡΙΚΑ ΤΡΟΛΣ ΧΒΟΧ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ...Οταν ΕΛΕΓΑ στην αρχη να ειμαστε ηρΕμη και να μην κρινουμε την κονσολα πριν περασει καποιο χρονικο διαστημα...ολοι καθοντουσαν και χλευαζανε.....Μετα απο τοση λασπη που εχουν ριξει για αυτην την κονσολα .....Επιβραβευση για εμενα θα ειναι να δω ολους αυτους ΧΒΟΧ ΤΡΟΛΣ , oi οποιοι ξερουνε ποιοι ειναι , να πεσουν στα ποδια του KUTARAGI για να παρουν μια κονσολα......Και πραγματικα για εμενα θα εισαι πια ξεφτιλας να παρεις μια κονσολα που αδιακοπα επι τοσο καιρο την θαβεις....Το να παρεις μια κονσολα σημαινει οτι αξιζει και δεν την παιρνεις γιατι δεν εχεις που αλλου να τα ξοδεψεις τα χρηματα σου.....ΗΔΩΜΕΝ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poromenos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 twra prospathite na kanete sovarh sizitish me ipalilo ths sony tzampa kopos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfs11 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Τόσα μπουρδοpost και φανατισμό καιρό είχα να δω μαζεμένα. Spown συνέχισε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dedicatedgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 polli orea....an ginei afto me ta iso apo to skliro kai ta lipa tha parw ps3 premium kai enan 250ri disko pou tha exei vgei mexri tote....alla mexri na ginei afto...tha sinexisw na apolamvano ta korifea grafika enos xbox 360...antigrafontas ta diskakia mou apo to pc mou...kai to mono pou ekana itan na na flasaro to dvd rom tou xbox kai ean sumsung pou agorasa gia to pc..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ...ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕΡΙΚΑ ΤΡΟΛΣ ΧΒΟΧ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ...Οταν ΕΛΕΓΑ στην αρχη να ειμαστε ηρΕμη και να μην κρινουμε την κονσολα πριν περασει καποιο χρονικο διαστημα...ολοι καθοντουσαν και χλευαζανε......... Οσον αφορα το Trolls ;-) το αντιπαρερχομαι ... Μαλλον ομως δεν ησουν απο την αρχη , που λες ,.....αν ησουν θα καταλαβαινες ποιοι τα ξεκινησαν ολα ..... Ευτυχως υπαρχουν ολα τα μυνηματα ..ριξε μια ματια ..καλο θα σου κανει ... Μετα απο τοση λασπη που εχουν ριξει για αυτην την κονσολα ..... .... Aσε σε αυτο η Sony δεν χρειαζεται βοηθεια..τα καταφερνει μια χαρα απο μονη της ....!!! Επιβραβευση για εμενα θα ειναι να δω ολους αυτους ΧΒΟΧ ΤΡΟΛΣ , oi οποιοι ξερουνε ποιοι ειναι , να πεσουν στα ποδια του KUTARAGI για να παρουν μια κονσολα......Και πραγματικα για εμενα θα εισαι πια ξεφτιλας να παρεις μια κονσολα που αδιακοπα επι τοσο καιρο την θαβεις....Το να παρεις μια κονσολα σημαινει οτι αξιζει και δεν την παιρνεις γιατι δεν εχεις που αλλου να τα ξοδεψεις τα χρηματα σου.....ΗΔΩΜΕΝ.... Aυτο να το πεις και σε ολους αυτους που περισυ "θαβανε" κ εριχναν "λασπη" στο Xbox360 , αλλα μετα το πηραν.....για ρωτα τους αν νοιωθουν ξεφτιλες ... Περα απο αυτο ομως εγω προσωπικα εχω πει οτι περνω ολες τις κονσολες , για να παιζω τι αποκλειστικοτητες ....Πανω απ'ολα ειμαι fan των παιχνιδιων ... Σιγουρα το Ps3 θα βγαλει πολυ καλα παιχνιδια , αλλα δεν μπορω να μην στυλιτευω ολη την σταση (κοροιδια να την πω...) της Sony τα τελευταια χρονια , αλλα και την αποτυχια του release τους Ps3 ... Οπως επισης στο Wii δεν μπορω να μην παραπονεθω για το οτι θα μπορουσε να εχει καλυτερα γραφικα .... Στο xbox360 ομως για πες μου ρε συ Spown για τι να παραπονεθω αυτη τη στιγμη ??? Δεν εχει τα περισσοτερα παιχνιδια κ με τα καλυτερα γραφικα?? Δεν ειναι HD(μεχρι 1080p) και εχει και HD -DVD αν καποιος το θελει??? Δεν εχει το καλυτερο LIVE ???? Δεν ειναι "σπασμενο" ??? ...... Για ps3 απο την αλλη μας λες ολο ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ....οταν ΘΑ ...που ΘΑ ... Μεχρι να ερθει το ΘΑ και να ειναι και ετσι οπως το λες , κατσε εκει να ευχαριστηθεις το XBOX360 σου , να παιξουμε και κανενα online γιατι μεχρι να στα προσφερει η Sony αυτα ...."ζησε Μαη μου να φας τριφυλι "...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spown Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μα δεν καταλαβαινεις κατι αυτο ισχυει και για αυτους που θαβανε το ΧΒΟΧ 360 περισυ kai υστερα πηγαν και το αγορασαν και αυτοι ξεφτιλες ειναι.....Εγω εχω μαθει να περιμενω λιγο πριν κρινω ...... Μα βεβαια δεν ειμαι με το μερος του SLAY, του Βlizard και αλλων τετοιων .....αλλα επειδι ο κοσμος εχει γεμισει φωστηρες που τα ξερουν ολα προτιμω να περιμενω και να βγαλω δικες μου αποψεις......Και αυτα που λεω με το PS3 ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΛΙΡΟ TA γνωριζω γιατι ειμαι κατοχος psp... για αυτο συστηματακι το μονο που εχω να πω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στην ΣΟΝΥ ..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ καθε μηνα και κατι καινουριο.... τα εχεις ολα διπλα σου....αστιρευτη δυναμη μεσα του, ειδικα οταν ενεργοποιεις το 333.....αντε να ερθει και το GPS να το ολοκληρωσουμε.... Περα απο αυτο ομως εγω προσωπικα εχω πει οτι περνω ολες τις κονσολες , για να παιζω τι αποκλειστικοτητες ....Πανω απ'ολα ειμαι fan των παιχνιδιων ... ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 'This Week' column in Yomiuri Shimbun morning edition reports that Square-Enix will hold a Dragon Quest presentation this Tuesday (12th December). Details about it are unclear at this point but its likely that Dragon Quest Monster Joker (DS) and Dragon Quest Swords: The Masked Queen and the Tower of Mirrors (Wii) will be present. Still unknown at this point if new Dragon Quest games will be announced. αντε να δουμε..ωρα ητανε για καννα καλο νεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FILIM0N Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 H foto polu katatopistikh! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrest Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 FINAL FANTASY XIII Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ItsToasted Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Εγω ενα εχω να πω στους επικρτητες ΤΟΥ blyue ray και στο θεμα insall των παιχνιδιων......Η κατασταση ειναι απλη θα γινει σαν το PSP ....ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ μεγαλο σκληρο και θα παιζουμε τα παιχνιδια σε μορφη iso απο εκει.....Θα πεταξω πανω εναν WESTERN RAPTOR και μετα να βαλουμε το XBOX 360 ΜΕ ΤΟ PS3 Διπλα διπλα και να δουμε πιο φορτωνει πιο γρηγορα......Αντε αρχιστε απο τωρα τις προσευχες για να βγαλει κανεναν 100 gb σκληρο η MICROSOFT POY ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΩΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΑΗΔΩΝΗ...Μπραβο να τον γεμισετε με BIDEAKIA ΚΑΙ ARCADE GAMES.....Καλα μην μιλησω το κολπο με τις HDTAINEIES ....WESTERN RAPTOR (PS3) VS DVD ROM 12* (XBOX 360) Aπο τωρα με πιασανε τα γελια.....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα Den nomizw na vgalei i WD Raptor sta 2.5" sto prosexes melon.Ama ton petakseis ap ekso tha einai poli omorfos nomizw. Episei o Cell borei na ginete kai OCed pote den ksereis. Episeis boroume na paroume kai ena PC i ena Mac. Mipos hanoume to thema edw? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.