Προς το περιεχόμενο

PS3 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλα παιδες το ειδα σημερα στο πλαισιο.....Ενταξει απο φινιρισμα ειναι σε αλλο επιπεδο....Δεν τιθεται θεμα συγκρισεις με κανενα .,....επισης αθορυβο...ουτε το καταλαβαινεις....Επειδη εγω το σεταρα στο πλαισιο.....Το install του resistance ειναι γρηγορο...και μια χαρα φορτωνει....Βεβαια το resistance ενταξει παει σφαιρα αλλα σε θεμα γραφικων δεν ενθουσιαστικα.....Οσο για το χειριστηριο ειν αι μια χαρα παναλαφρο...πραγματικα δεν το αισθανεσαι στα χερια σου.....Τα αναλογικα ακουν τελοια και το RESISTANCE παιζωταν νερακι....

Παντως γενικα το hdmi καλωδιο δειχνει την κλαση του στην εικονα....καλα που να παρουμε και τηλεοραση με hdmi 1.3 .....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

kala afti i sega exei minei poli pisw se grafika.ti einai afto to VF5 to animation tou einai to idio spasmodiko pou eixe to VF2 kai ta backround poio statika kai apo ta prwta tekken.to mono pou einai oraio einai otan arxizei i maxi kai kanei zoom stou paiktes.den xwraei sigrisi me to doa idiaitera sto gameplay.alla kai to VF exei tin dikia tou aigli.

deite kai merika video gia tou logou to alithes.meta tin diafimisi.

http://media.ps3.ign.com/media/641/641054/vid_1713473.html

deite to backround sto 3 video.

Καλα παιδες το ειδα σημερα στο πλαισιο.....Ενταξει απο φινιρισμα ειναι σε αλλο επιπεδο....Δεν τιθεται θεμα συγκρισεις με κανενα .,....επισης αθορυβο...ουτε το καταλαβαινεις....Επειδη εγω το σεταρα στο πλαισιο.....Το install του resistance ειναι γρηγορο...και μια χαρα φορτωνει....Βεβαια το resistance ενταξει παει σφαιρα αλλα σε θεμα γραφικων δεν ενθουσιαστικα.....Οσο για το χειριστηριο ειν αι μια χαρα παναλαφρο...πραγματικα δεν το αισθανεσαι στα χερια σου.....Τα αναλογικα ακουν τελοια και το RESISTANCE παιζωταν νερακι....

Παντως γενικα το hdmi καλωδιο δειχνει την κλαση του στην εικονα....καλα που να παρουμε και τηλεοραση με hdmi 1.3 .....

Μαλιστααααα...παλι στο hdmi καταληγουμε .....

Εγω δε θα μιλησω , γιατι το ειδα και εγω σημερα στο Πλαισιο Περιστεριου....

Απλα θα σας πω την πρωτη αντιδραση δυο πιτσιρικαδων που ειχα μαζι μου ...

"Πολυ μουφα το Ps3"..........ekeinh την ωρα βλεπαμε το Resistance ....;-)

Kala και εγω στο lanch ειχα δυο πιτσιρικαδες; που λεγανε ποσο μουφα ειναι το ΧΒΟΧ.....ξερεις ποσους τετοιους ξερω που το λενε για το ΧΒΟΧ....εεεεεε ΑΕΙ στο καλο......

Οσο για τις εικονες αυτες του ΤΕΚΚΕΝ με τιποτα δεν ειναι PS3 ....ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ....ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΕΚΚΕΝ 5 DARK RESURECTION....ειναι τιτλος για το psp.......Εκτος εαν ειναι κανεν πορτ απο το psp ....μπορει να δουμε και τετοια μεχρι να βγει το ΤΕΚΚΕΝ 6.....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΣΙΜΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ SONY......Απλως τα Ζουλουδακια κατι τετοια περιμενουν για να χαρουν....

Kala και εγω στο lanch ειχα δυο πιτσιρικαδες; που λεγανε ποσο μουφα ειναι το ΧΒΟΧ.....ξερεις ποσους τετοιους ξερω που το λενε για το ΧΒΟΧ....εεεεεε ΑΕΙ στο καλο......

....

Απλα ηθελα να δωσω μια εικονα απο μια αβιαστη , αυθορμητη , απαντηση δυο 14χρονων ....

Αλλα και η δικη μου γνωμη δεν ειναι καλυτερη .....

Αν υποθεσουμε οτι το Resistance ειναι το καλυτερο παιχνιδι του Ps3 , τοτε....αυτη τη στιγμη ακομη και να ειχε κυκλοφορησει στην Ευρωπη το Ps3, δεν θα υπηρχε κανεις λογος για καποιον να το αποκτησει .........εκτος του hdmi...βεβαιως ,βεβαιως ;-)

για το psp καλά είναι τα γραφικά!!!!!!!

αφου ειναι game psp που μπορεις να το κατεβασεις.....τι γραφικα θελατε να εχει??playstation4.....???

The game will be distributed as downloadable content through the online Playstation network service.

http://www.psu.com/node/5822

Electronic Arts VP talks PS3

Added on 08/12/2006.

Recently Glenn Entis, Vice President and Chief Visual Officer at Electronic Arts discussed his feelings about the PlayStation 3 console.

When asked, how do the PS3 and Xbox 360 match up? Glenn responded:

"The whole industry knows it's been a challenge; the PS3's a very complex piece of equipment. On one hand it's a challenge, on the other hand there's tremendous potential in that box. I think it's going to take developers a little while to figure out how to unlock that power.

We've got games coming out now where we feel we've hit maybe 20 per cent of the potential of PlayStation 3. We know the power's there, but like any new platform it's going to take us a little bit of time to unleash it.

Was it more complex than we were expecting? Yes, probably; there were some challenges that we didn't expect. We've got tremendous confidence long-term that it's going to be a phenomenal games machine."

So to find that EA has only tapped into 20% of the PS3's power, you look at games like Fight Night Round 3 with amazing graphics and realistic facial animations, it makes you wonder what the PS3 will have in store for us in the future. Like Glenn said,"...We know the power's there, but like any new platform it's going to take us a little bit of time to unleash it."

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...