voulgeor Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 εγω πήρα ένα γιαπωνέζικο.. ελπίζω να έρθει μέχρι το τέλος της εβδομάδας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrest Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 apo pou to pires dld? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voulgeor Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 apo ebay fysika.. :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blackjim Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 εγω πήρα ένα γιαπωνέζικο..ελπίζω να έρθει μέχρι το τέλος της εβδομάδας ksereis kai giapwnezika? :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voulgeor Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 oxi gati ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 θα χρειαστη να μαθεις γιατι region free ειναι αλλα η γλωσσα δεν αλλαζει σε αγγλικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voulgeor Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 νομίζω οτι κανεις λάθος.. η γλώσσα δεν αλλάζει στο playstation network γιατι προς το παρών έχει χώρα μόνο ιαπωνία (λογικό γιατί μόνο εκεί κυκλοφόρισε ακόμα) το μενου του ps3 μπορει να είναι σε διάφορες γλώσσες :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 ακουσα και κατι για τις καρτες πληρομης δεν ειναι region free αλλα δεν νομιζω ποτε να αγορασης κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voulgeor Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 και εγω δεν νομίζω... αλλα αν χρειαστώ το play-asia.com να είναι καλά.. τελος πάντων θα δίξει όταν το πάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 poia games paragiles mazi an epitrepete? ti tv exeis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voulgeor Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 resistanse,gentji sony 40x2000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raven360 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 ποσο το πηρες το PS3??? εχω δει κατι τρελα με 9000$ στο ebay.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 o politis pou to agorases ine apo iaponia kateftian? i apo kapou alou? p.h uk,germany klp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voulgeor Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 veros iapwnas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrest Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 PS3 Open Platform Platform Support for Sony PlayStation® 3Playstation 3 Linux kernel patches and documentation Available for download today on Power Developer are the patches to Linux kernel 2.6.19 and corresponding documentation and bootloader required to make Linux boot on the Playstation 3. Linux kernel patches (2.6.19) linux-20061110-patches.tar.bz2 (2006-11-10, 610kb, bzipped tar) Linux bootloader linux-2.6.19-ps3pf.06.11.11.tar.bz2 (2006-11-11, 64kb, bzipped tar) Linux documentation linux-20061110-docs.tar.bz2 (2006-11-10, 510kb, bzipped tar) As a hint of enabling your own distribution, weʼll show how to install existing free Linux distribution for PPC64. Weʼll explain this using with Fedora Core 5 as an example.Install Fedora Core 5 1. Abstract This section shows how to install Fedora Core 5 on a PS3. To install Fedora Core 5 on a PS3, you have to execute following steps. * Create a Linux partition on the HDD. * Install boot loader. * Set boot flag to 'Other OS'. Graphics/Video PS3 has a powerful graphic processing unit with high speed host connection. The GPU is connected to both HDMI and AV multi interface. Although the GPU is connected directly to CBE, no direct access by guest OSes to the GPU is allowed currently. Video mode/format setting is also the role of AV setting driver. PS3 Linux fb driver calls AV setting driver to setup video modes. Currently X server uses virtual frame buffer to render its image. No hardware acceleration is supported under Linux. See the description above section. http://www.powerdeveloper.org/playstation.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.