Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω ένα άλμπουμ του Μητροπάνου

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν.. Η περιγραφή είναι κάπως "σπασμένο τηλέφωνο", οποτέ απλά ελπίζω να θυμίσει τίποτα σε κάποιον. Μου ζήτησαν να βρω τον τίτλο ενός άλμπουμ του Μητροπάνου, το οποίο λέει έχει κάποια σχέση με τα λαδάδικα ή όταν το διαφήμιζε στην τηλεόραση έδειχνε τον Μητροπάνο να περπατάει στα λαδάδικα. Πρόκειται λογικά για κάποια σχετικά καινούργια παραγωγή, οπότε μη μου πείτε για το παλιό ομώνυμο ("τα λαδάδικα")τραγούδι.

Ελπίζω να βοηθήσει κανέναν, και όχι να τον μπερδέψει περισσότερο :)

Δημοσ.

Η μοναδικη διαφημιση που θυμαμαι προσφατα με τον Μητσο κ σκηνες απο το video clip του τραγουδιου "Τα Λαδαδικα" ηταν μια για τις ζωντανες εμφανησεις του στην Ακτη Πειραιως αυτον το χειμωνα...

Η αλλη εκδοχη... να μιλας για την τελευταια του δουλεια "Πες μου τ' Αληθινά σου" που διαφημιζοταν μαζι με τις ζωντανες εμφανησεις (η μια διαφημιση επαιζε μετα την αλλη) ολον το Δεκεμβριο οταν κ κυκλοφορησε οποτε ακουγοταν κ το κομματι αλλα δεν περιεχεται στον δισκο...

Αν τωρα ηταν σιγουρα διαφημιση δισκου τοτε μονο η Ζωντανη Ηχογραφηση "Υπάρχει και... το Ζεϊμπέκικο" (με Θεμη Αδαμαντιδη κ Δημητρη Μπαση) μπορει να ειναι που κυκλοφορησε καπου τον Οκτωβριο κ περιεχει κ αυτο το κομματι! Αλλος δισκος του Μητσου που να περιεχει "Τα Λαδαδικα" δεν εχει βγει τελευταια ουτε καν ως Best.

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε, αν και η περιγραφή δεν είναι καν δικιά μου. Εγώ δεν ξέρω περι τίνος πρόκειται. Αν κατάλαβα καλά πάντως, δεν περιέχει σκηνές απο το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, απλά μου είπε ότι στη διαφήμιση έδειχνε τον Μητροπάνο να περπατάει στα λαδάδικα. Μήπως υπάρχει κανένα καινούργιο σχετικά άλμπουμ με τραγούδια για τα λαδάδικα στο οποίο να συμμετέχει και ο Μητροπάνος??

Δημοσ.

Το video clip του τραγουδιου δειχνει τον Μητσο να περπατα στα Λαδαδικα! Ισως εκει να ειναι το μπερδεμα! Για καινουριο αλμπουμ με συμμετοχη του Μητσου το αποκλειω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...