mikelamar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Εχω το Sygate Personal Firewall Pro και ξαφνικα εκει που φορτωνε με το που μπαινουν τα win, εδω κ μια βδομαδα δεν το κανει και ας εχω επιλεγμενη να φορτωνουν. Μονο χειροκινητα ξεκιναει πλεον. Ξερεις κανεις τι παιζει?
Guerriero4 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 to eixa kai egw auto to problima palia pou eixa sygate. bale ena shortcut tou sto start->programs->startup kai tha ksekinaei kanonika
andreaslfc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Here's the fix check in “regedit.exe” that you have the following entry under: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Name SmcService Type REG_SZ Date C:\PROGRA~1\Sygate\SPF\smc.exe -startgui If not make it. To get to regedit go start and then go to run next type regedit and then enter. Πηγή Sygate Forum: http://forums.sygate.com/vb/showthread.php?threadid=13887&highlight=sygate+dont+start Μετά την αγορά της Sygate από την Symantec :evil: έχει σταματήσει να ανανεώνεται. Το Sygate χρησιμοποιούσα κι εγώ, αλλά όταν σταμάτησε άλλαξα firewall, καλύτερα βρες κάποιο άλλο firewall.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.