PETROS13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 ουσιαστικά με όλα αυτά αξίζει η vivodi και η otenet.me βάση τις τιμές
Tetix Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Mε βάση τη σχολή;!;! Στη σχολή μας επιτρέπουν, στην εστία όχι... Άρα τι θα γίνεται; οεο;
a1gr2004 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 για μενα αξιζει altec... βασικα επειδη προπληρωνεις 3 μηνες και οχι 12.. οποτε μπορεις να αλλαξεις (αν θες) isp ανα 3μηνο αντι για 12μηνο
PETROS13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 ανεξάρτητα με τη σχολή που είναι ο καθένας δικαιούται dsl από το diodos.Στις εστίες αρκεί μια αίτηση για να σου δώσουν την ταχύτητα της εκάστοτε σχολής(dsl το λιγότερο)
pao132003 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Παιδιά, η σταθερή τηλεφωνία της HOL δεν έχει πάγιο. Το πάγιο που έχει σημειώσει με κόκκινα γράμματα ο φίλος jim4jim και στο οποίο γίνεται η έκπτωση είναι το πάγιο του DSL, δηλαδή στα 9,9ευρω (ή 14,9 στα 512). Η προσφορά της HOL είναι η φθηνότερη, οι τιμές της σταθερής είναι πολύ φθηνές, σου δίνουν 10ευρω δωρεάν τηλέφωνα και έκπτωση στο πάγιο του DSL το 10% των τηλεφωνικών χρεώσεων. Με άλλα λόγια δε θα βρείτε φθηνότερα. Εγώ αυτή την προσφορά πήρα, έχει ενεργοποιηθεί(πολύ γρήγορα), αλλά έχω κάποια άλλα τεχνικά προβλήματα που με έχουν απογοητεύσει προς το παρόν(μου βγαίνει συνέχεια μήνυμα ότι έχω εισάγει λάθος password). Επί του θέματος έχει αναλάβει μηχανικός της εταιρίας. Πιστεύω πάντως ότι πρόκειται για εξαίρεση η περίπτωσή μου, οπότε δεν πρέπει να σας αποτρέψει. Edit: Το πρόβλημά που είχα έχει πλέον λυθεί.
vdanasto Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Παιδιά εγώ αγόρασα το Altec JetPack384, το οποίο μου λήγει στις αρχές Σεπτέμβρη. Σήμερα επικοινώνησα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και μου είπαν ότι μπορώ να κάνω κατευθείαν μετάβαση στο φοιτητικό,χωρίς να γίνει διακοπή της γραμμής πρώτα. Άμα δεν γίνει βέβαια δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος,αλλά το ότι μου είπαν ότι γίνεται είναι πολύ θετικό.Και από ταχύτητες είμαι πολύ ευχαριστημένος, πάντα πιάνω 40ΚΒ/sec ακατέβατα.
christinadm85 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Καλά όλα αλλά τέτοια εποχή που διάλεξα να βάλω φοιτιτικό ιντερνετ η σχολή είναι σε κατάσταση διάλυσης και δεν μπορώ να πάρω μια βεβαίωση σπουδών. Για να ενεργοποιήσω την HOL που ενδια΄φερομαι πρέπει να κάνω έτηση στο ΟΤΕ πρώτα και μετά να κινήσω τις διαδικάσίες με την HOL???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.