KaizerSoze Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Φορτωμενο βιντεο bin σε Daemon Εξωτερικοι srt υποτιτλοι Πως μπορω να τους δω,δεδομενου οτι για το βιντεο θα χρησιμοποιησω PowerDVD?
kastel Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Μετατρέπεις το bin στη φυσική του μορφή (avi, mpeg ή ότι άλλο), με το MagicISO Maker (και όχι μόνο). Και παίζεις την ταινία και τους υπότιτλους με το BS Player ή το Media Player Classic.
KaizerSoze Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 kai pou to vriskoume to MagicISO maker?
KaizerSoze Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Θενξ για την προσπαθεια απλα η τραιαλ εκδοση που δινει το λινκ δεν σωζει λεει αρχεια μεγαλυτερα των 300ΜΒ Ενιγουει,μηπως εχεις κανα τουτοριαλ για το MagicIsoMaker για να υπαρχει για την επομενη φορα?
kastel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Θενξ για την προσπαθεια απλα η τραιαλ εκδοση που δινει το λινκ δεν σωζει λεει αρχεια μεγαλυτερα των 300ΜΒ Ενιγουει' date='μηπως εχεις κανα τουτοριαλ για το MagicIsoMaker για να υπαρχει για την επομενη φορα?[/quote'] Είναι απλό πας (αν θυμάμαι καλά) Tools-->any to ISO ή bin to ISO, βρίσκεις το αρχείο και που θα το σώσεις και OK. Αν θες να ανοίξεις τα ISO διπλό κλικ πανω τους ανοίγει το MagicISO (αφού όταν το εγκαταστάς γίνεται default για τα ISO αρχεία), στην πάνω δεξιά καρτέλλα βλέπεις όλα τα αρχεία που περιέχει το ISO τα τσεκάρεις όλα (ctrl+A) και τα σέρνεις (drag & drop) σε όποιο φάκελο θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.