Προς το περιεχόμενο

Έσπασα την lcd samsung τηλεόραση μου...

BadCluster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
για πες :lol:

:mrgreen: :mrgreen: πολύ βιαστικός είσαι... αφου σου εγραψε για την tv.

τα κεφάλια μέσα τωρα! πετάχτηκε Αλάσκα για τσιγάρα και στο επόμενο μουντιάλ, θα απαντήσει :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

STOOOOOOP!!!!!!!!

Φύγε για κανα δυο χρονια στο εξωτερικό και μετά έλα να μας πεις τι έγινε!!!!!

Φιλικά πάντα ;-)

Μπαααα δεν παίζει!

Ο φίλος μου ο Kounelos1 είναι ο πατέρας στην ιστορία αυτή...

Το πολύ να μάζεψε κανα καρούμπαλο απ' τον πλάστη της γυναίκας του και 24/7 γκρίνια από τα πιτσιρίκια! :-D

Παραποιώντας ένα από τα καλύτερα posts στο thread...

Ελαφρύς να' ναι ο πλάστης που τον δέρνει...

• 2 χρόνια αργότερα...

χαχαχααχαχαχ,τώρα το είδα ρε αγαπητέ μου φίλε απο την όμορφη πόλη στην οποία εκπαιδευτήκαμε,να΄σαι καλά μ΄έκανες να γελάσω με την καρδιά μου.

χαχαχααχαχαχ,τώρα το είδα ρε αγαπητέ μου φίλε απο την όμορφη πόλη στην οποία εκπαιδευτήκαμε,να΄σαι καλά μ΄έκανες να γελάσω με την καρδιά μου.

Μεσα στην τρελη χαρα διαβαζα ολο το thread μεχρι που ειδα κατι για τον Ολυμπιακο...

Ενα θα σου πω φιλε... ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΕΣ !!!

Μεσα στην τρελη χαρα διαβαζα ολο το thread μεχρι που ειδα κατι για τον Ολυμπιακο...

Ενα θα σου πω φιλε... ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΕΣ !!!

αυτό το thread τελικά ανασταίνεται κάθε 2 χρόνια; το πρωτο σκελος τελειωσε περιπου τελη καλοκαιριου΄2006, επανηλθε οκτωβριο του 2008 και παλι οκτωβριο του 2010....ελπιζω o bad cluster να μην εχει γινει παγοκολωνα στην αλάσκα...

αυτό το thread τελικά ανασταίνεται κάθε 2 χρόνια; το πρωτο σκελος τελειωσε περιπου τελη καλοκαιριου΄2006, επανηλθε οκτωβριο του 2008 και παλι οκτωβριο του 2010....ελπιζω o bad cluster να μην εχει γινει παγοκολωνα στην αλάσκα...

χμμ... η προφητεία οδεύει προς την ολοκλήρωση... γιατί αν ο bad cluster είναι παγοκολώνα στην αλάσκα, και θα πρέπει σε δυο χρόνια από τώρα να postάρει, θα πρέπει "λογικά" να ξεπαγώσει. Αλλά μαζί θα ξεπαγώσουν και οι τριγύρω παγωκολώνες και λοιπά παγάκια. Η στάθμη των θαλασσών θα ανέβει κτλ κτλ = το τέλος του κόσμου. Τώρα έχουμε 2010 συν 2 χρόνια = 2012 το τέλος του κόσμου. Τυχαίο? Δε νομίζω!!!

χμμ... η προφητεία οδεύει προς την ολοκλήρωση... γιατί αν ο bad cluster είναι παγοκολώνα στην αλάσκα, και θα πρέπει σε δυο χρόνια από τώρα να postάρει, θα πρέπει "λογικά" να ξεπαγώσει. Αλλά μαζί θα ξεπαγώσουν και οι τριγύρω παγωκολώνες και λοιπά παγάκια. Η στάθμη των θαλασσών θα ανέβει κτλ κτλ = το τέλος του κόσμου. Τώρα έχουμε 2010 συν 2 χρόνια = 2012 το τέλος του κόσμου. Τυχαίο? Δε νομίζω!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...