Beholder Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Γεια σας παιδια! Πειτε μου σας παρακαλω με τι προγραμμα μπορουμε να εχουμε σε video,ενα game που παιζουμε? Για παραδειγμα μια ολοκληρη πιστα?Νομιζω οτι γινεται στο PES 5 ! Επισης πως μπορω να εχω πολλα 'printscreens' απο ενα game?Ξερω οτι αν πατησεις 'prinτscreen' σου σωζει μια εικονα που μετα με το Photoshop ή το Windows Paint μπορεις να την επεξεργαστεις και να την σωσεις,αλλα αν θελεις να σωσεις πολλες εικονες απο ενα παιχνιδι και δεν θελεις ή δεν μπορεις να κανεις minimize/maximize συνεχεια στο παιχνιδι με το 'κολπο' του printscreen τοτε ποια ειναι η λυση? Ελπιζω να το εβαλα το ερωτημα στο σωστο forum,δεν ξερω μηπως επρεπε να το βαλω στο software. Ευχαριστω!
Beholder Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Μολις ειδα οτι το fraps δεν κανει για Win98 ! Κριμα! Φιλε tsakona θα δω και το snapper.Σ'ευχαριστω!
Xvipes Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 για printscreens χρησιμοποιώ το Gadwin PrinteScreen 3.1 για video το fraps(για win98 δεν έχω ιδέα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.