Προς το περιεχόμενο

Αξιζει η αγορα ενος XBox σημερα;

Orlias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια τωρα που η τιμη του Xbox εχει πεσει παρα πολυ σκεφτομαι να παρω ενα κ να το χρησιμοποιησω κυριως σαν media center με δυνατοτητα για mame και αλλα emulators.Διαβαζοντας τα φορουμ ψιλομπερδευτηκα λιγο κ θα ηθελα τη γνωμη σας;Λοιπον σ'αυτο θελω να τοποθετησω κ εναν 200 μαξτορ που καθεται,τι πρεπει λοιπον να ξερω θα χρειαστω chip(αν ναι ποιό; ) ή αρκει το softmod;θα μπορω να βλεπω ολα τα format σε video που εχω,θα εχω ελληνικους υποτιτλους;παιζει mp3,wma,και audio cd;emulator υπαρχουν για ολα τα γνωστα συστηματα;τελος καπου διαβασα κ για καποιον χρηστη που το χρησιμοποιει σαν κατεβαστηρι;Ευχαριστω που με ακουσατε κ ελπιζω να με βγαλετε απο το διλλημα;

Y.Γ:Aν χρειαζετε chip προτεινετε μου ποιο κ αν καποιος ξερει που να το περασω στη Θεσσαλονικη;

Δημοσ.

Την δουλέια σου μπορεις να την κανεις και με softmod. Από κει και πέρα ολλά εξαρτονται απο την καθε εκδοση του media box και τον δυνατοτητων του. Εμενα

παιζουν τα παντα και ελληνικοι subs στα video.

Δημοσ.
Παιδια τωρα που η τιμη του Xbox εχει πεσει παρα πολυ σκεφτομαι να παρω ενα κ να το χρησιμοποιησω κυριως σαν media center με δυνατοτητα για mame και αλλα emulators.Διαβαζοντας τα φορουμ ψιλομπερδευτηκα λιγο κ θα ηθελα τη γνωμη σας;Λοιπον σ'αυτο θελω να τοποθετησω κ εναν 200 μαξτορ που καθεται' date='τι πρεπει λοιπον να ξερω θα χρειαστω chip(αν ναι ποιό; ) ή αρκει το softmod;θα μπορω να βλεπω ολα τα format σε video που εχω,θα εχω ελληνικους υποτιτλους;παιζει mp3,wma,και audio cd;emulator υπαρχουν για ολα τα γνωστα συστηματα;τελος καπου διαβασα κ για καποιον χρηστη που το χρησιμοποιει σαν κατεβαστηρι;Ευχαριστω που με ακουσατε κ ελπιζω να με βγαλετε απο το διλλημα;

Y.Γ:Aν χρειαζετε chip προτεινετε μου ποιο κ αν καποιος ξερει που να το περασω στη Θεσσαλονικη;[/quote']

1)mporeis na baleis megalytero disko se softmoded xbox sto http://www.xbox-scene.com 8a breis odhgo gia to pws, einai ligo dyskolh ypo8esh alla ok.

2)bazontas to xbox MCE dashboard blepeis kai akous ta panta apo ton disko kai to dyktio.

3) yparxoun emulatos gia ta pio gnwsta systhmata.

4)gia katebasthri fantazome exei balei linux.

5)gia tsipaki an den 8es na mpeis sthn diadikasia tou softmod bale kapoio fthno opws to xcuter 2.6 h to xtasis+ den a3izei gia mena akribotero

Δημοσ.

Μιας και πιάσατε το θέμα media center μπορείτε να μου λύσετε ένα πρόβληματάκι? Στο xbox media center δεν μπορώ να δω ελληνικούς υπότιτλους, μου τους βγάζει με τετραγωνάκια. Ξέρετε πως θα το φτιάξω?

Δημοσ.

Θα πας στα Appearance Settings και θα επιλεξεις ttf γραμματοσειρα...

Το κακο ειναι οτι δειχνουν πολυ πιο ασχημα απο τους κανονικους χαρακτηρες.Φυσικα μπορεις να επιλεξεις απο το PC σου την πιο ωραια γραμματοσειρα, να τη μετονομασεις σε arial.ttf και να την μεταφερεις στο φακελο media του xbmc κανοντας overwrite το ηδη υπαρχον αρχειο...

Δημοσ.

δε πιστεύω ότι χρειάζεται να πάμε πίσω στο xbox για το media center είναι θέμα χρόνου να βάλουν mame και στο 360 και με καλύτερη απόδοση βλέπε τα παιχνίδια με πολλή μνήμη metal slug4, kof02 κλπ.

Δημοσ.

αρκετα δυσκολο deus γιατι αυτος ο συγκεκριμενος τροπος ξεγελαει με τα sectors που πρεπει να διαβασει το xbox 360 και διαβαζει καποια sectors που εμεις βαζουμε οπος εμεις θελουμε να τα διαβαζει και ετσι τα παιζει.αυτο που λες λογικα θα θελει modchip ή αμα γινει κατι αλλο που δεν το νομιζω προς το παρον!

Δημοσ.

homebrew se xbox360 8a argisei polu na vgei ...

8a perasei kairos akoma mexri na vgei kanoniko tsip (an vgei pote) ...

i sony auto paei na xtipisei legodas oti 8a mporei o ka8enas na ftiaxnei homebrews gia to ps3 ...

opote edw pragmatika usterei to xbox360 ... krima giati odws mame 8a to etrexe aneta ..

Δημοσ.
homebrew se xbox360 8a argisei polu na vgei ...

8a perasei kairos akoma mexri na vgei kanoniko tsip (an vgei pote) ...

i sony auto paei na xtipisei legodas oti 8a mporei o ka8enas na ftiaxnei homebrews gia to ps3 ...

opote edw pragmatika usterei to xbox360 ... krima giati odws mame 8a to etrexe aneta ..

kenzone den 3erw an diabases ena ar8ro pou elege oti o bill en8ousiasthke apo kapious modders kai eipes pws 8a ginotan na tous entasame mesa sto bussines model :) den 3erw an 3es alla yparxei epektash tou .net 2.0 framework gia 360 games , allwste htan h prwth pou yposthri3e tous mikrous-hobbistes game devs me ta arcade games :). An analogisteis loipon oti h ms kinhte panw se mia koinh bash gia tis platformes ths mhn aporiseis an ayrio deis ena extension gia ta visual studio express(pou dianemonte dwrean gia mh comercial use) to opoio 8a dinei thn dynatothta se ka8e hobbista na ftiaxnei homebrews ;)
Δημοσ.
kenzone den 3erw an diabases ena ar8ro pou elege oti o bill en8ousiasthke apo kapious modders kai eipes pws 8a ginotan na tous entasame mesa sto bussines model :) den 3erw an 3es alla yparxei epektash tou .net 2.0 framework gia 360 games , allwste htan h prwth pou yposthri3e tous mikrous-hobbistes game devs me ta arcade games :). An analogisteis loipon oti h ms kinhte panw se mia koinh bash gia tis platformes ths mhn aporiseis an ayrio deis ena extension gia ta visual studio express(pou dianemonte dwrean gia mh comercial use) to opoio 8a dinei thn dynatothta se ka8e hobbista na ftiaxnei homebrews ;)

Αντε και βγαίνει και άντε και το φτιάχνεις. Αν δεν είναι digitally signed από την M$ δεν τρέχει ότι και να κάνεις. Εκτός αν εννοείς μια φθηνή λύση για dev kit με την προοπτική σαν χομπίστας developer να στείλεις στην M$ παιχνίδι με την προοπτική ας πούμε του live arcade, αυτό θα ήταν μία έξυπνη κίνηση από την M$ και ένας τρόπος να κάνει engage the community. Ένα φτηνό dev kit και ένας community διαγωνισμός με τους νικητές να πουλάνε το παιχνίδι στο arcade...

Από την άλλη όμως, αν το PS3 τρέχει unix οι προοπτικές του για κάτι αντίστοιχο θα είναι τραγικά καλύτερες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...