Sorath Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Μετά το χθεσινό τηλεφώνημα που είχα στο οποίο με είχαν πιάσει τα κλάματα απο τα γέλια, λέω να γράφουμε εδώ οτι κουφό ακούμε όσοι δουλεύουμε σε τμήματα Μηχανογράφησης ή κέντρα τεχνικής υποστήριξης. Χθές λοιπόν παίρνει τηλέφωνο Δντής υποκαταστήματος απο επαρχία τον συνάδελφό μου και με έντονο ύφος του λέει: -Ο νέος Η/Υ που μου στείλατε είτε δεν έχει floppy είτε είναι διαφορετικό απο τα άλλα(!) -Δεν μπορεί κύριε ..... όλα ίδια είναι. -Μα τι λέτε τώρα;Βάζω την δισκέττα μέχρι την μέση και μετά κολλάει! Αφήστε που στο CD-Rom δεν κάθεται το cd! Πρέπει να είναι διαφορετικής διαμέτρου(!) Ο συνάδελφος αρχίζει να αμφιβάλλει για αυτά που ξέρει τόσα χρόνια και με ρωτά κι εμένα. -Ρε συ -του λεω- θα μας τρελάνει ο τύπος; Όλα ίδια είναι. Καμιά μ@λ@κία θα κάνει! Έχει γίνει ένας ψιλοπανικός, ο Δντής να φωνάζει κτλ... Φωνάζω κι έναν άλλο συνάδελφο ο οποίος έρχεται να παρακολουθήσει την συζήτηση για χαβαλέ. Έχουμε φτάσει στο σημείο να του πούμε να στείλει πίσω στην Αθήνα το μηχάνημα για να το δούμε μέχρι που ο 2ο συνάδελφος λέει μήπως το κουτί το έχει βάλει κάθετα και δεν κάθεται το Cd. Ακούγεται μια φωνή απο το τηλέφωνο "Μα δεν είναι tower, το έχουμε ξαπλωτό". Του εξηγούμε του εξυπνάκια κι αυτουνού οτι τα συγκεκριμένα κουτιά μπορεί να μην είναι tower αλλά αν θες κάθοντε και όρθια. Εντωμεταξύ μπροστά σε όλο το σκηνικό είναι και ο προϊστάμενός μας, και τα έχει ψιλοπάρει γιατί πρέπει να δώσουμε λύση χωρίς να φέρουμε το PC στην ΑΘήνα. Πως που έρχεται κι εμένα, λέω στον συνάδελφο "Για ρώτα τον... το κουμπί του CD-Rom είναι πάνω ή κάτω απο το tray του;" To ακούει ο προϊστάμενος και με ενοχλημένο ύφος λέει "Ελα ρε συ! Μην κοροϊδεύεις, είναι σοβαρή η κατάσταση τώρα". Του λέω οτι δεν κάνω πλάκα και επιμένω να ρωτήσουν τον Δντή. Η απάντηση: "Απο πάνω είναι" οπότε του λέμε "Γύρνα το κουτί τούμπα και θα είσαι μια χαρά!!!!!!" Γέλαγε όλη η εταιρία μέχρι δακρύων μετά.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sam sam Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 τι λες τωρα.......... κουφο !!!! αλλα τι να πει κανεις ηξερε πως ανοιγoυν ta windows...!!!! κατι ειναι και αυτο...
Sorath Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Χαχαχα....... κορυφαίο!!!! Ένα άλλο που μου τυχαίνει συχνά είναι ο παρακάτω διάλογος: -Έχω χάσει ένα αρχείο στον server! -Σε ποιόν server; -Στον P: (!!!) -Εεε.... ναι.... ποιό είναι το όνομά του; -Ε σου είπα, ο P: είναι!!!! Αμαν πιά.....
Sinclair Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Τηλεφωνικος διαλογος με γυναικα συναδελφο. - ........ - Και τωρα τι οθονη σου εμφανιζει ; - Μια οθονη που ειναι ενα χερακι και προσπαθει να πιασει κατι σοκολατακια...(windows NT login screen)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.