Προς το περιεχόμενο

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ AUDIO CD ΜΕ WIN XP

smavrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να αντιγράψω μουσικά cd στο cdrw με win XP και είναι αδύνατον, data εχω γράψει χωρίς κανένα πρόβλημα. Η αντιγραφή audio cd στα xp έχουν κάποια ρύθμιση την οποία διάβασα αλλά δέν θυμάμαι, μήπως μπορεί να με βοηθησει κάποιος??

(Ενοείται ότι δέν χρησιμοποιώ κάποιο πρόγραμμα αντιγραφής cd)

• Super Moderators
Δημοσ.

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by smavrid:

<strong>Προσπαθώ να αντιγράψω μουσικά cd στο cdrw με win XP και είναι αδύνατον, data εχω γράψει χωρίς κανένα πρόβλημα. Η αντιγραφή audio cd στα xp έχουν κάποια ρύθμιση την οποία διάβασα αλλά δέν θυμάμαι, μήπως μπορεί να με βοηθησει κάποιος??</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Τι εννοείς "είναι αδύνατο"; Έχεις πρόβλημα στο ripping ή στο γράψιμο αυτό καθ' εαυτό; Τι πρόβλημα ακριβώς αντιμετωπίζεις; Λίγο πιο αναλυτικά, please.

Δημοσ.

Λοιπόν.Προσπαθώ να γράψω audio cd με τον WMP καιενώ μου δείχνει ότι τα έχει γράψει όλα... π.χ. απο σύνολο 13 τραγουδιών έχουν γραφτεί μόνο 11 και αυτά με αναπροσαρμοσμένη σειρά δηλ. το 1 στο original cd έγινε 3 στο αντιγραμένο κ.ο.κ.

help please

• Super Moderators
Δημοσ.

Επειδή δεν έχω γράψει ποτέ CD από τον WMP (αλήθεια, γιατί να μην χρησιμοποιήσεις ένα απλό αντιγραφικό πρόγραμμα όπως το Nero; Πιο απλό θα σου 'ρθει...), δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς γίνεται.

Για να γράφει (έστω και λανθασμένα) δεν μπορεί να φταίει το αντίστοιχο service. Δοκίμασες να κατεβάσεις το τελευταίο update της Microsoft σχετικά με το θέμα; Πήγαινε είτε στο http://windowsupdate.microsoft.com είτε στο support της Microsoft εδώ μήπως σε βοηθάει το συγκεκριμένο άρθρο και patch.

<small>[ 29-04-2002, 13:01: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: paredwse ]</small>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...