maggle Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 τι χρησημοποιειτε και γιατι?το winavi ειναι πιο γρηγορο?
antreaslam Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 χρησιμοποιω το convertxtodvd.ειναι εξαιρετικα ευκολο στη χρηση του,κ η ποιοτητα που φτιαχνει μου αρκει. το winavi δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομα για να σου πω γνωμη...
Trapper Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Εχω χρησιμοποιήσει και τα δύο και θα σου έλεγα να δουλέψεις καλύτερα το vso. Το winavi κάνει συχνά λάθη στην ενσωμάτωση των υπότιτλων (ξεχνάει να ενσωματώσει μερικούς) και αυτό είναι μεγάλο πακέτο αν το διαπιστώσεις στην μέση της ταινίας που έχεις βάλει να δεις με τους φίλους σου...
kastel Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Το ConvertX to DVD είναι εύκολο έχει και τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα υποτυπώδες menu μπορείς να προσθέσεις chapters, subtitles, audios. To WinAvi Video Converter είναι εξίσου εύκολο, δεν κάνει menu, προσθέτεις chapters , subtitles (με τη βοήθεια του VobSub - απλώς να είναι εγκατεστημένο), έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις μέγεθος του τελικού αρχείου, να ορίσεις manual to aspect ratio. Και επιπλέον είναι απ' τους καλύτερους converters (μετατρέπει σχεδόν τα πάντα σε οτι format θες). Τώρα στα επίμαχα θέματα χρόνου και ποιότητας, το WinAvi Video Converter υπερέχει του ConvertX to DVD, ενώ ο χρόνος που απαιτήται είναι πάνω κάτω ο ίδιος. Άλλο ένα σημαντικό πλεονέκτημα του WinAvi είναι οτι μπορεί να δημιουργήσει DVD ή άλλο format από ανόμοια αρχεία (mpeg, avi, wmv, ....) με διαφορετική ανάλυση, frames, aspect ratio και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Συμπέρασμα και τα δύο είναι χρήσιμα αφού δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα, που να κάνει τα πάντα. Θα υπάρξουν περιπτώσεις που θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις και τα δύο (όχι ταυτόχρονα, εννοείται).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.