MariaTs. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Σε -ιαδες τελειωνει Kαι σε -άνες φαντάζομαι για το ωραίο φύλο! :oops:
LL_NEO Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 ωχ! σωστό και αυτό! Ρε σεις όλοι απο το ίδιο χωριό είμαστε;
MariaTs. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 LL_NEO είδες; Άντε να δούμε πόσοι ακόμη συγχωριανοί δηλώνουν 'ινσόμνιακς'!
Kandinsky Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 αντε γειαααααααααααα! Ρε Τάκη! Εσύ είσαι ρε? Μη ντρέπεσαι, όλοι έχουν μια ευαίσθητη πλευρά και είμαι σίγουρος ότι κάτω απ' αυτές τις -αληθινές?- μπούκλες κρύβεται μια ρομαντική καρδιά...
tromeros dennis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Join The N.O.M.A.A.M XAXAXA MARIED WITH CHILDREN! Θεικο επισοδειο!!! (μαλιστα το screeny ειναι απο γερμανικο καναλι) διαβασα λιγο εδω το θεμα, και διαπηστοσα, οτι το αυτο το θεμα εχει το ληγοτερο νοημα απο ολα τα θεματα εδω! :mrgreen: ps: εχω εναν φιλο, που εχει κι αυτος κατι προβληματα με της κοπελες και την αγαπη, λετε να βρει βοηθεια εδω???
yiah Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 θα πρεπει να μπει και νεος κανονας στο φορουμ που να λεει οτι δε κοροιδευουμε χρηστες με λιγοτερα απο 10 μηνυματα lol
geo_329 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 ο ενθουσιασμος αυτός θα σου περάσει σύντομα. μεινε εκεί που είσαι.... :-D
Socratis_g Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 http://www.cosmopolitan.gr/relatio/month05.htm Εχει πολύ ωραία και ενδιαφέροντα θέματα... :loooooooool:
poscaman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 τελικα τρομαξατε την κοπελα αλητες!!!!και δεν μαθαμε την συνεχεια!τελικα το ρητο "ο παλιος ειναι αλλιως" λετε να επικρατησε τελικα? οριστε τωρα τι αναπαντητο ερωτημα μου δημιουργησατε!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 ο ενθουσιασμος αυτός θα σου περάσει σύντομα. μεινε εκεί που είσαι.... :-D Άργησες ένα (1) έτος να απαντήσεις. Πέθανε το θέμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.