Προς το περιεχόμενο

Ερωτευμενάκια του isomnia ενωθείτε!!

louisa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η Πρόταση του Dr.Lo τα σπάει. Θα ήθελα να βλέπω τον LL_Neo να απαντάει σε κοσμοπολιτανικές ερωτήσεις.

Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ groovy

@MariaTs. Αν κατάλαβα καλάς μας ρωτας;

Δημοσ.
εσενα φιλε μπορει να σου φαινετε αστειο' date='ισως και σε εμενα,και σε ολο το φορουμ.

οφειλουμε ομως να σεβαστουμε,το οτι για να κανει αυτο το τοπικ η κοπελα(το κοπελι,οτι ειναι),υπαρχει καποιος λογος,η οτι την ενδιαφερει.εγω τουλαχιστον αυτο το σεβομαι,και ετσι θα επρεπε να κανουμε ολοι μας.

γιατι καποτε θα ερθει η ωρα,να το κανουνε και σε ενα δικο μας ποστ,και να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σου αρεσει.[/quote']

Μα εμένα το προβ μου δεν ήταν ότι ήταν αστείο ποστ , πχ δεν θα καθόμουν να μαλ..σω ένα θέμα για το αν οι καλύτερες ντομάτες είναι στην λαϊκη ή στα σουπερμαρκετ.Απλά δεν θα ασχολούμουν..

Απλά όταν βλέπω καποια να γράφει με τοσο χαλαρό στυλ και χωρίς ιχνος τυψης ότι κοροιδεύει κάποιον που μπορεί να την αγαπαει τόσα χρόνια κτλ κτλ ε σιγά μην της στρώσω και το χαλί.Και λίγο της είναι η ειρωνεία όλων :P

Ασε που προφανώς και το τόπικ είναι τρολλάρισμα :)

Δημοσ.

Μονο το περιβαλλον και τα μυνηματα που ναι αναποδα μου φτανει.

Επισης, δοξα τω θεω εχω λυσει ολες τις αποριες μου περι του θεματος ;)

Δημοσ.
λυπαμαι που αυτο θα ειναι και το τελευταιο μου post' date='

γιατι πεσατε να με φατε???

μπλα μπλα δεν ειναι ???ε τοτε ???η ζωη ειναι μονο pc????

εσεις με τον τροπο σας με διωχνεται.

μαλλον δεν μπορειτε να κανετε πολιτισμενη κουβεντα.

αντε γειαααααααααααα![/quote'] μηπως εισαι λιγο ξενερωτη?

Δημοσ.
@MariaTs. Αν κατάλαβα καλάς μας ρωτας;

Ναι-ναι! :mrgreen:

Λοιπόν προφανώς η πιτσιρίκα μπερδεύτηκε και θεώρησε ότι είναι ένα φόρουμ όπως κάποια άλλα...γενικής φύσεως και ήθελε να θέσει τον προβληματισμό της! Όμως όλη η αντροπαρέα είπατε να αρχίσετε την καζούρα! Αλλά βρε αθεόφοβοι, νέο μέλος ήταν το κορίτσι... Αντί να το καλοδεχθήτε και να το μπάσετε στα ενδώτερα του isomnia αρχίσατε τα δικά σας λες και δεν υπήρξατε ποτέ ερωτευμένοι μέχρι τα μπούνια εσείς! Η κοπέλα το θεώρησε επίθεση και την έκανε με ελαφρά...

Να σας πω την αλήθεια; Το καταδιασκέδασα το τόπικ και με τις απαντήσεις... Παρά την ζέστη οι insomniacs έχουν χιούμορ! :D :mrgreen:

Δημοσ.

Να πω πως λέμε στο χωριό μου αυτές που είναι ερωτευμένες με δύο άντρες ταυτόχρονα ή θα θεωρηθεί προσωπική επίθεση;

Δημοσ.

Εγώ δεν θα το εκλάβω ως προσωπική επίθεση...

Όμως στο χωριό σου πως τους λένε τους άντρες που είναι ερωτευμένοι με δυο γυναίκες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...