KaizerSoze Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Αναθεμα την ωρα Καταρα την στιγμη Διωξανε οι ινσομνιακς το καψουρο-παιδι
mandate Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Αναθεμα την ωραΚαταρα την στιγμη Διωξανε οι ινσομνιακς το καψουρο-παιδι :-D :-D :-D :-D :-D
tsakonas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 μην τους ακούς louisa δεν είναι καθόλου ρομαντικοί αυτοί... MMF είναι η λύση στο προβλημά σου. DP και έτσι να ούμε hahahahahahaa λιγοι το πιασαν εεεεετσιιιιιιιιι
MsquitoPrincess Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 MMF είναι η λύση στο προβλημά σου. DP και έτσι να ούμεΧαχαχα,άργησα αλλά το κατάλαβα στο τέλος.:-PΕίναι η ενδεδειγμένη λύση θα έλεγα.
DrLo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 βαλτε τον εαυτο σας στη θεση μου και πειτε μου. Αρχικά δανείσου το "hardware" ενός φίλου σου να δεις αν "παίζει" Αν ναι τότε δεν έχεις πρόβλημα εσύ και μάλλον κάποιο πρόβλημα έχει το hardware του αγοριού σου Κάνε "update" στα τελευταία εσώρουχα/βίτσια/κόλπα που μπορείς να βρεις και δοκίμασε πάλι. Αν και αυτό δε πιάσει τότε μπορεί να έχει "κάψει" κάτι το αγόρι σου, και χρειάζεται σοβαρή modα. oops, στο μπλα μπλα είμαι .... Που πήγε το "Γενική Συζήτηση Hardware"
Snolly Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Χαχαχααχα το σκίσατε το thread. τώρα για να απαντήσω σοβαρά. 1. Δεν είσαι ειλικρινής με τον ευτό σου Λουίζα και συνεπώς δεν είσαι ειλικρινής και με εμάς. 2. Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαι. 3. Τον 1ο 5ετές τύπο τον κοροϊδεύεις αφού στην ουσία δε θες να είσαι μαζί του. 4. Τον 2ο που σου αρέσει πολύ τον θέλεις εκ του ασφαλούς γιατί με το που έκανε πίσω τσουπ εσύ ξανά στον προηγούμενο. 5. Προτιμάς να είσαι λόγω ασφάλειας με κάποιον που δεν θες γιατί δε σου βγήκε κάτι με κάποιον που θες από το να μείνεις μόνη σου. Έλλειψη ειλικρίνιας κανονικά και καθολικά κυρίως προς τον εαυτό σου και μετά ως προς όλους τους υπόλοιπους. Συμβουλή: Μάθε να μένεις μόνη σου, μάθε πως δε μας βγαίνει πάντα αυό που θέλουμε, βρες τα με τον εαυτό σου και συνέχισε τη ζωή σου μέχρι να έχεις κάποιον που θέλεις και σε θέλει. Διαφορετικά θα είσαι μια εδώ μια εκεί μπερδεμένη και το μόνο που θα κερδίζεις είναι να διαφθείρεις την οποιαδήποτε σχέση λόγω ανασφάλειας και εγωισμού. Σκληρή κριτική αλλά tough luck. 9 στις 10 αγαπημένες μου φίλες έχουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα. ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ να μείνουν μόνες ούτε λεπτό, τα έχουν με τον οποιονδήποτε λόγω ανάγκης και επειδή κατα βάθος δε γουστάρουνε χαλιούνται μονίμως.
guido Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Aπό Cosmoforum: 11/05/2006 11:24:26 ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ? irouli : Ειμαι 17 ετων.Για πρωτη φορα πριν 1 μηνα εκανα πρωκτικο σεξ.Το θεμα ειναι πως στο αγορι μου αρεσει μετα την πρωκτικη διεισδυση να βαζει το εργαλειο του στο στομα μου.Αυτο μου αρεσει πολυ κ εμενα.Το θεμα ειναι πως φοβαμαι μηπως το πεος εχει μικροβια μετα την πρωκτικη διεισδυση κ αρα μηπως ειναι κακο για τη στοματικη μου υγεια.Ο ιδιος λεει πως του αρεσει να του το καθαριζω με το στομα.Περιμενω απαντησεις σας κ συγγνωμη αν εγινα λιγο 'προστυχη'. 11/05/2006 12:42:26 dimitris33 : Δεν είναι καθόλου επικύνδινο. Φτάνει να είναι καθαρό το στόμα σου και μην του περάσεις καμμία μόλυνση. Για το αγόρι σου δεν ρωτάς?
Bougas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 αλλο ενα θρεντ,που το μαλακισανε τα ιδια και τα ιδια ατομα.
guido Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Ε ναι .... κρίμα είναι να μαλ...σεις ένα θέμα που ξεκινά έτσι : "Τι θα λέγατε να γράφουμε ιστορίες αγάπης και έρωτα??" και καταλήγει έτσι: "εγω γυρισα απο ανασφαλεια στη μακροχρονια σχεση μου, αλλα θελω και τον αλλο!πολυ!" Ε ναι κρίμα να μαλ..ζονται τόσο αγνά και αληθινά συναισθήματα....
DrLo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Προτέινω sticky : "Ο Δρ. LL_NEO σας απαντά", με γράμματα αναγωστών/αναγνωστριών για αισθηματικές συμβουλές.
Bougas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 εσενα φιλε μπορει να σου φαινετε αστειο,ισως και σε εμενα,και σε ολο το φορουμ. οφειλουμε ομως να σεβαστουμε,το οτι για να κανει αυτο το τοπικ η κοπελα(το κοπελι,οτι ειναι),υπαρχει καποιος λογος,η οτι την ενδιαφερει.εγω τουλαχιστον αυτο το σεβομαι,και ετσι θα επρεπε να κανουμε ολοι μας. γιατι καποτε θα ερθει η ωρα,να το κανουνε και σε ενα δικο μας ποστ,και να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σου αρεσει.
ClouD Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Η Πρόταση του Dr.Lo τα σπάει. Θα ήθελα να βλέπω τον LL_Neo να απαντάει σε κοσμοπολιτανικές ερωτήσεις.
tsakonas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 guido ποy ειναι αυτο το φορουμ? εχω κ γω κατι αποριες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.